Se fura palmieri in Romania
http://www.expres.ro/articole/detalii-articol/820575/S-a-furat-un-palmier-de-la-KM-O/
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
Raspunsuri
anky spune:
Ce sa zic,adevarul e ca se fura muuulte in Romania,din pacate.Pai daca se fura www.presaonline.com/stire/un-cartier-intreg-din-triaj-bucuresti-traieste-din-furtul-sinelor-si-cablurilor-de-tren,29223.html" target="_blank">sine de cale ferata si asta vad ca e la ordinea www.realitatea.net/un-barbat-care-fura-componente-de-cale-ferata-a-fost-impuscat-mortal-la-cernavoda_285646.html" target="_blank">zilei ,ca sa zic asa,nu ma mira ca se fura si palmieri.
Sint pline ziarele cu articole de genul www.gardianul.ro/transilvania/index.php?pag=nw&id=119401&p=prinsi-in-timp-ce-furau-sine-de-cale-ferata.html" target="_blank">asta.
Io nu pot sa concep,cum naiba poate cineva sa fure sine de cale ferata,sute de kilograme de fier...
Happy_in_TO spune:
Ce-i trebuie chelului tichie de margaritar?... palmieri le trebuie? Eu as zice sa planteze pomi, copaci sau arbusti specifici climei si sa cheltuiasca banii de fitze pe lucruri cu adevarat folositoare!
b.nica spune:
Pai daca s-au gasit unii sa puna palmieri? La mintea lor au crezut ca au rupt inima targului!
Sunt atatia pomi care au virtuti care sa mai ajute orasul imbacsit de noxe;nuuu! Ei au pus palmieri ca sa le sara in ochi prostilor care se duc sa voteze toti incompetentii.
dalina2x2 spune:
Da' ce NU se fura in Romania?!?...
(toti cei care au idei mai.. "exotice" ar trebui sa stie, sa-si angajeze eventual gardieni pentru a pastra neatinse exponatele... -vorbesc la modul cel mai serios! - sau camere de luat vederi; si sa dea amenzi dureroase, nu usturatoare, pentru cei care fac dinastea! )
CristinaT spune:
un brad nu le dadea prin cap sa planteze???
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!
mi_ro spune:
Titluri despre de sf lumii:
GSP: Pi#355;i, ne la#351;i m#259;car dup#259; sfîr#351;itul lumii?
Antena3: In 3 zile Basescu nu va mai fi presedinte! Am invins.
OTV: Senzational! Urmariti ultimele stiri despre Apocalipsa in direct la Dan Diaconescu! Vrajitoarea Lenuta va da sfaturi despre cum sa va purtati pe lumea cealalta.
Libertatea: E ultima ta sansa sa fii fata de la pagina 5! Trimite o poza acum!
ProTV: Un copil a ars de viu si n-a mai apucat sa vada apocalipsa!
CanCan: Nicoleta Luciu va petrece sfarsitul lumii departe de iubitul ei.
B1tv: Urmareste la Nasul dezvaluiri incendiare despre parlamentarii care profita de sfarsitul lumii!
Cosmopolitan: 10 sfaturi pentru o ultima partida de sex fantastica!
Sfaturi in bucatarie: Pregateste-ti singur coliva!
Catavencu: Apocalipsa noastra e mai inteligenta ca a lor
STIRE DE ULTIMA ORA!!!!!!!!!!!!
Experimentul de azi din Elvetia a esuat deoarece un grup de romani a furat 1,3 kilometri de tunel in care se aflau si cei 20 de protoni. Din pacate viteza cu care au actionat romanii a fost net superioara vitezei protonilor....
Nu dati cu rosii am primit-o prin mail si eu!!!
http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282
gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mi_ro Titluri despre de sf lumii: GSP: Pi#355;i, ne la#351;i m#259;car dup#259; sfîr#351;itul lumii? Antena3: In 3 zile Basescu nu va mai fi presedinte! Am invins. OTV: Senzational! Urmariti ultimele stiri despre Apocalipsa in direct la Dan Diaconescu! Vrajitoarea Lenuta va da sfaturi despre cum sa va purtati pe lumea cealalta. Libertatea: E ultima ta sansa sa fii fata de la pagina 5! Trimite o poza acum! ProTV: Un copil a ars de viu si n-a mai apucat sa vada apocalipsa! CanCan: Nicoleta Luciu va petrece sfarsitul lumii departe de iubitul ei. B1tv: Urmareste la Nasul dezvaluiri incendiare despre parlamentarii care profita de sfarsitul lumii! Cosmopolitan: 10 sfaturi pentru o ultima partida de sex fantastica! Sfaturi in bucatarie: Pregateste-ti singur coliva! Catavencu: Apocalipsa noastra e mai inteligenta ca a lor STIRE DE ULTIMA ORA!!!!!!!!!!!! Experimentul de azi din Elvetia a esuat deoarece un grup de romani a furat 1,3 kilometri de tunel in care se aflau si cei 20 de protoni. Din pacate viteza cu care au actionat romanii a fost net superioara vitezei protonilor.... Nu dati cu rosii am primit-o prin mail si eu!!! Mihaela http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282 |
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
gabriella1 spune:
exista ceva ce nu fura romanii?!
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.