Cum scap de burtica urgent ?
Raspunsuri - Pagina 2
Moniland spune:
Cel mai ieftin e sa nu mananci (mai faci si economie la mancare) si sa faci abdomene la greu. Dar rezultatele nu se vad decat in timp, din pacate.
Si eu vreau minuni dar....
michela09 spune:
Din pacate, aceeasi problema o am si eu. Ceea ce a dat randament la mine (dar trebuie sa ai putina ambitie si sa te tii macar 2 spatamani):
- nu mai manca dupa 6 seara, decat un fruct la nevoie
-abdomene seara, cate trei serii a cate cel putin 30 de abdomene (daca poti mai multe, e si mai bine), si bicicleta cu picioarele, cat poti
- in fiecare seara masaj viguros pe burtica ,si pe coapse daca e nevoie(eu am o perie speciala pt. masaj), pe care ai aplicat in prealabil o crema anticelulitica sau hidratanta; masajul trebuie sa dureze cel putin 5 minute
Sper sa iti fie de folos si sa reusesti!
Mihaela
tatiana83 spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=121865&whichpage=4&SearchTerms=odiseea,slabitului
cu masaj anticelulitic e raspunsul meu!!!
am atasat un link unde am povestit cum "m-am chinuit" sa slabesc dupa sarcina/nastere pt nunta din vara asta :)
cum am ceva mai mult timp...atasez si poze de la nunta mea de acum 3 saptamani...insa cele mai importante ar fi cele de dupa nunta...de la mare...din sapt de miere...unde mi se vede burtica...plata :))....asta ca dovada clara ca in urma masajului&dietei am slabit peste 10cm la burtica......si f important...m-am si mentinut...cu putin efort...ca deh mai scap si la mancare...mai sar peste sport...dar recuperez apoi
succes!
ps:dk ai intrebari...si nu ai timpd e "rasfoit" subiectul din link...imi poti scrie
nem spune:
Buna tuturor,
Dupa prima sarcina am slabit foarte bine cu electrostimulare, vacuum, masaj si impachetari, alternativ, cam de 3 ori pe saptamana.
Acum astept sa se nasca un al doilea bebe si de-abia astept sa-mi reiau vechile obiceiuri. Momentan fac doar masaj....Insa am o prietena care face niste impachetari krioplast abdomen, nu stiu ce masaj cu o pasta....soia parca si electro. Dieta tine intr-o oarecare masura, fara dulciuri si alte prostii, dar nu severa. S-a subtiat vizibil de tot, este super multumita...si parca mai face si niste impachetari la rece....Noi ne ducem pe undeva prin tei, la o viluta, Bodyland se numeste.