Cum scap de burtica urgent ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Cel mai ieftin e sa nu mananci (mai faci si economie la mancare) si sa faci abdomene la greu. Dar rezultatele nu se vad decat in timp, din pacate.
Si eu vreau minuni dar....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

cu abdomene. mai ales ca din date nu prea pare sa ai greutate in exces.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michela09 spune:

Din pacate, aceeasi problema o am si eu. Ceea ce a dat randament la mine (dar trebuie sa ai putina ambitie si sa te tii macar 2 spatamani):
- nu mai manca dupa 6 seara, decat un fruct la nevoie
-abdomene seara, cate trei serii a cate cel putin 30 de abdomene (daca poti mai multe, e si mai bine), si bicicleta cu picioarele, cat poti
- in fiecare seara masaj viguros pe burtica ,si pe coapse daca e nevoie(eu am o perie speciala pt. masaj), pe care ai aplicat in prealabil o crema anticelulitica sau hidratanta; masajul trebuie sa dureze cel putin 5 minute
Sper sa iti fie de folos si sa reusesti!

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tatiana83 spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=121865&whichpage=4&SearchTerms=odiseea,slabitului

cu masaj anticelulitic e raspunsul meu!!!

am atasat un link unde am povestit cum "m-am chinuit" sa slabesc dupa sarcina/nastere pt nunta din vara asta :)

cum am ceva mai mult timp...atasez si poze de la nunta mea de acum 3 saptamani...insa cele mai importante ar fi cele de dupa nunta...de la mare...din sapt de miere...unde mi se vede burtica...plata :))....asta ca dovada clara ca in urma masajului&dietei am slabit peste 10cm la burtica......si f important...m-am si mentinut...cu putin efort...ca deh mai scap si la mancare...mai sar peste sport...dar recuperez apoi

succes!

ps:dk ai intrebari...si nu ai timpd e "rasfoit" subiectul din link...imi poti scrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nem spune:

Buna tuturor,
Dupa prima sarcina am slabit foarte bine cu electrostimulare, vacuum, masaj si impachetari, alternativ, cam de 3 ori pe saptamana.
Acum astept sa se nasca un al doilea bebe si de-abia astept sa-mi reiau vechile obiceiuri. Momentan fac doar masaj....Insa am o prietena care face niste impachetari krioplast abdomen, nu stiu ce masaj cu o pasta....soia parca si electro. Dieta tine intr-o oarecare masura, fara dulciuri si alte prostii, dar nu severa. S-a subtiat vizibil de tot, este super multumita...si parca mai face si niste impachetari la rece....Noi ne ducem pe undeva prin tei, la o viluta, Bodyland se numeste.

Mergi la inceput