infectie urinara sau cistita
buna,
am o problema foarte grava si nu stiu cum sa o rezolv.
poate ma ajuta cineva.
cand este frig sau ma spal cu apa rece incep sa-mi apara niste usturimi la vezica, apoi la urinat si dupa aceea persista. Aceste usturini devin tot mai dureroase, imi apasa pe burta si apoi merg la baie din 5 in 5 minute.In ultima perioada mi-au aparut si cheagurile de sange in urina.
Astept si eu un semn de la cineva care a mai trecut prin asa ceva.
Multumesc mult.
pa.
Raspunsuri
Getuta spune:
Trebuie sa mergi neaparat la doctor. S-ar putea sa ai o infectie urinara, dar sangele din urina arata ca s-ar putea sa ai si ceva nisip sau pietre la rinichi. Nu te speria, cu ceva antibiotice se rezolva. Daca recidiveaza, sa iei tinctura de busuioc. Eu asa am scapat. Iti dau detalii daca ai nevoie.
Multa sanatate!
Geta
parpalak spune:
Pina mergi la doctor, bea multe lichide si daca poti fa-ti ceai de matase de porumb. Si nu te mai spala cu apa rece si nu mai sta la frig. (Asta si dupa ce vii de la doctor).
Sanatate la bebei si mamici.
Katink spune:
Eu nu am avut asa probleme, dar cred ca cel mai bine e sa mergi la un doctor, nu sa te tratezi dupa ureche, fiecare organism reactioneaza diferit la acelasi tratament, medicament....
Multa sanatate ,
Katink
malina_mircu spune:
salve
eu am avut asa ceva dupa ce facut baie 2-3 ore. se manifesta cu usurime mare la urinat si nevoia de a urina des. dar nu am avut cheaguri de sange. pot sa-ti spun ce mi-a dat mie, dar indicat ar fi sa te duci la dr.
si ce ai sa te speli cu apa rece?
Pupici
Malina
tanu spune:
multumesc pentru mesaje, dar am fost la doctor si ginecolog si urolog si tot nu au depistat ce poate fi.
problema mea este veche, aproximativ 7 ani.
Ginecologul mi-a spus ca totul este o.k din punct de vedere ginecologic, cu exceptia unei rane micute pe col; iar urologul mi-a dat "driptane" pentru incontinenta urinara cu toate ca eu nu pierdeam urina.
La urocultura mi-a iesit ca ar fi o colibaciloza, pe care am tratat-o cu antibioticile la care era sensibila, dupa tratament analizele la urina iesiau sterile, dar dupa ceva vreme iar aparea colibaciloza, in luna martie a.c ajunsese la peste 100.000 germeni/ml. Durerile dispar la " norfloxacin", dar in ultima vreme si acesta isi face efectul mai greu. Este singurul medicament la care ea mai este sensibila.
Am baut ceai si de matase de porumb, si de cozi de cirese, de merisor, dar durerile apar.
Spune-ti ce sa mai fac.
Multumesc. si va pup dulce.
Getuta spune:
Tanu, apeleaza la o metoda naturista. Nu neglija resursele de vindecare ale naturii.
Eu am scapat cu tinctura de busuioc luata vreo 2 luni in fiecare zi.
Luam cate 30 de picaturi in 100 ml apa de trei ori pe zi. Sunt aproape 2 ani de cand n-am mai avut nici un fel de problema.
Nu spun ca ti se potriveste acelasi tratament, dar vreau sa stii ca natura iti poate da vindecarea. Eu am citit foarte multe pe internet despre diferite plante si valorile lor curative si m-am oprit la tinctura de busuioc. Poti sa consulti un medic naturist. La farmacia Cleofarm este un medic care sta la dispozitia clientilor. Totul este gratis.
Multa sanatate, Geta
tanu spune:
getuta,
multumesc pentru mesaj
vreau sa te rog sa-mi dai si mie adrese de situri pentru a ma documenta despre produsele naturiste. Farmacia in ce oras este?
Multumesc inca odata.
te pup.
Getuta spune:
Adresa farmaciei:
FARMACIA “CLEOFARM”
Adresa: SOSEAUA COLENTINA, nr. 76, Bucuresti
Telefon: +40 021 241 15 41
Fax: +40 021 241 15 41
Cel mai bun site mie mi se pare cel al revistei Formula AS
http://www.formula-as.ro/
Ai o arhiva a numerelor, dar cel mai bine dai o cautare dupa ceea ce te intereseaza.
Geta
coral spune:
Eu am probleme cu rinichii si ca o a II-a piele in fiecare zi nu uit sa imi pun sosete in picioare.
In tara m-a ajutat mult ceaiul din matase de porumb, din codite de cirese-are un gust nu prea placut dar are efect vizibil si am luat ceai de pufuleasa, toate se gaseau la plafar.
Incearca in fiecare zi sa bei 2l de lichid si in loc de apa ceai neinducit sau indulcit cu miere de albine.
Fa o cura de pepene, mai ales ca e sezon si nu cred ca sunt prea scumpi.
Am luat Norfloxacin timp de vreo 3 ani si in bagajul de emigrant am avut si o provizie serioasa. Acum 2 sapt am facut infectie si a durat ceva pina sa descopere un antibiotic care sa ma poate ajuta si sa nu-l nenoroceasca pe bebe. Pina s-au dumirit ei care e treaba am baut ceai de cranberies si de codite de cirese.
Te pup si sper sa iti fie de folos, multa sanatate.
There is a difference between knowing the path and walking on it.
coral spune:
Am uitat:
Evita sa manici sarat si daca poti incearca sa elimini sarea si foloseste cit mai putine condimente.
There is a difference between knowing the path and walking on it.