Ajutor!! Vecina... copiaza!
Raspunsuri - Pagina 3
dalina2x2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mirela.d Daca astea sunt problemele pe care le au unii oameni, atunci as dori sa ma aflu in locul lor. Ce m-as bucura ca singura mea suparare sa fie ca vecina si-a luat bucatarie ca a mea. |
draga mea, imi pare rau ca ai inteles asa... Spuneam eu pe undeva ca asta ar fi "singura" mea suparare???!??...
era vorba de un subiect de discutie asa, la o cu voi, prietene virtuale.
celelalte.. sunteti extraordinare!! Ati reusit sa ma faceti, intr-adevar, sa rad si sa ma distrez pe seama ei.
dar credeti-ma, e super - enervant, iar usa nu pot sa i-o-nchid in nas, pentru ca vine sa-mi vada fetitele; iar cand o vad ca intra-n casa si, cu toate ca a intrat cu alt scop, in loc sa mearga direct la fetite in camera, incepe si-mi "masoare" toti peretii si se uita peste tot... imi vine sa-i dau si branci si s-o-ntreb inca o data de ce-a venit, de fapt!?!!!...
IonescuOana spune:
E de inteles Dalina ca esti deranjata.
E adevarat ca sunt si probleme mai mari pe care le au oamenii, dar cand situatia se repeta ani la rand credeti-ma ca devine frustrant.
Eu i-as zice cateva ironii de genul:
-chiar daca am si eu la fel tie nu cred ca-ti sta bine cu coafura/culoarea asta pt. ca tenul tau/fata ta este diferit/a de al meu;
-mie imi place sa fiu originala si sa imi iau ce vreau eu, nu ce isi iau altii;
-mai in gluma mai in serios spune-i, eventual cand sunteti mai multi, daca incepe cu "ma fac si eu, imi iau si eu"
<Imi datorezi 10% din valoare comision ca ti-am dat ideea>
Poate macar asa isi da seama ca exagereaza. Insa au dreptate fetele care spun ca nu trebuie pus la suflet, pt. acesti oameni copierea e un mod de viata, ei n-o fac din rautate ci pt. ca nu stiu sa faca altcumva.
NUmai bine!
Oana
O DAU PE SOACRA-MEA, DAR NU LA SCHIMB, CI PE DEGEABA! DAR NICI ASA NU CRED C-O SO IA CINEVA!
ana maria spune:
Am cunoscut si eu o persoana care facea asa ceva.
I-am povestit mamei si stii ce mi-a spus "prin imitatie se face civilizatie".
Poate ca e si cazul vecinei tale, te admira, nu are incredere in gusturile ei si atunci merge pe "mana ta". Priveste-o cu intelegere si nu te enerva din atat lucru. Imi amintesc de o fosta colega de facultate care a suferit enorm cand a vazut ca a aparut o prietena de a noastra cu sandale la fel ca ale ei (era la inceputul anilor 90 cand nu erau prea multe modele) si decizia ei a fost sa nu le mai poarte.
rhoneea spune:
citat din mesajul lui IonescuOana Insa au dreptate fetele care spun ca nu trebuie pus la suflet, pt. acesti oameni copierea e un mod de viata, ei n-o fac din rautate ci pt. ca nu stiu sa faca altcumva. NUmai bine! Oana O DAU PE SOACRA-MEA, DAR NU LA SCHIMB, CI PE DEGEABA! DAR NICI ASA NU CRED C-O SO IA CINEVA! |
O fac pentru ca nu au o identitate proprie.
Irina lui Pierre-Sebastien nascut la 05.06.07.
Sebastien's age Pictures www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montage
*Miracolul nostru*
**Ramona are nevoie de ajutor**
pitzinuca spune:
citat din mesajul lui Alexandra Dar ce cauta vecina la tine in casa sa vada ce si cum? Cu vecinii se discuta in prag, eventual cu usa inchisa in spatele tau. Casa e pentru familie si pentru prieteni. |
OMG! dupa ce m-a socat raspunsul tau, ai mai fost si aprobata mai jos...
cu tristete remarc ca vom deveni din ce in ce mai straini unii fata de altii...
de aia nu intoarcem capul pe strada, de aia nu ne ducem sa vedem daca e cineva cazut, daca il putem ajuta...
la mine pe scara sunt numai firme aproape, mi-e dor de o vecina cu care sa stau la taclale si eventual la o cafea...
on topic: ar trebui sa te simti flatata. in schimb, in loc sa te bucuri si sa fii mandra de gusturile tale, te apuci sa te stresezi si sa trambitezi in stanga si dreapta.
eu cred ca ai simtit doar nevoia imensa de a te lauda pe aici, no offense.
b
"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."
witeflower spune:
pai, dalina, depinde de relatia ta cu vecina, zic eu...
Daca e o relatie distanta, fa cum au zis fetele, nu mai vb prea mult cu ea, n-o mai invita inauntru cand bate la usa. Vb cu ea in usa sau cel mult in hol. Tine-o la distanta. Si las-o in plata Domnului, ca se satura, isi gaseste repede alt model de urmat.
Daca sunteti in relatii mai ...bune, in sensul ca va vizitati, povestiti, mai stati la cafea sau faceti cumparaturile impreuna, o poti ataca cu propria ei arma. Nimic nu e mai enervant decat sa-ti faca cineva ceea ce-i faci tu lui!
Cu alte cuvinte, zi-i ca ai vazut o poseta faina in oras, care sigur i-ar place si ei. Propune-i sa va luati amandoua! Sau, pandeste cand isi ia ceva, iscodeste de unde si ia-ti si tu!
Zi-i ca vrei sa faci zacusca ca a ei, sau ca te-ai gandit sa-ti faci si tu peretii la bucatarie portocalii de tot, ca iti place mai mult decat cu galben. Ia-i cadou un lac de unghii identic cu al tau (si precizeaza asta!). Pe scurt, copiaz-o si tu.
Iti promit ca nu dureaza mult pana sa se sature.
dulcetica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui pitzinuca
OMG! dupa ce m-a socat raspunsul tau, ai mai fost si aprobata mai jos... cu tristete remarc ca vom deveni din ce in ce mai straini unii fata de altii... de aia nu intoarcem capul pe strada, de aia nu ne ducem sa vedem daca e cineva cazut, daca il putem ajuta... la mine pe scara sunt numai firme aproape, mi-e dor de o vecina cu care sa stau la taclale si eventual la o cafea... on topic: ar trebui sa te simti flatata. in schimb, in loc sa te bucuri si sa fii mandra de gusturile tale, te apuci sa te stresezi si sa trambitezi in stanga si dreapta. eu cred ca ai simtit doar nevoia imensa de a te lauda pe aici, no offense. b "Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita." |
Eu sint pefect de acord ca relatia cu vecinii trebuie sa fie minima.Pina la urma sint doar vecini cu mine.Daca i-as invita sa ma viziteze ar deveni amici.Eu nu ma vizitez cu vecinii.Deja e al doilea apartamemnt in care locuiesc si nu am avut niciodata conexiuni cu vecinii ,inafara celor inerente.
dalina2x2 spune:
citat din mesajul lui pitzinuca on topic: ar trebui sa te simti flatata. in schimb, in loc sa te bucuri si sa fii mandra de gusturile tale, te apuci sa te stresezi si sa trambitezi in stanga si dreapta. eu cred ca ai simtit doar nevoia imensa de a te lauda pe aici, no offense. b "Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita." |
crede-ma, draga mea, ca daca tie ti-e dor sa ai o vecina cu care sa stai la o cafea nu inseamna ca toate vecinele tuturor sunt la fel de... "ravnite"! (Iar eu chiar am cu cine sa-mi beau cafeaua, merci!)
Iar la faza cu laudatul... chiar nu m-ai nimerit, regret ca-ti infirm afirmatiile. No offense!
mychydutza spune:
hehehehee, ce chestie draguta! eu m-as amuza daca as fi in locul tau........
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!