Viziunea asupra strazii!

Viziunea asupra strazii! | Autor: valentinag

Link direct la acest mesaj

Si mai bine spus asupra aspectului oamenilor,a imbracamintei,a atitudinii!
Nu stiu,dar eu una,care merg mult pe jos,am observat schimbari in bine!Femei trecute de prima tinerete,imbracate sport,cu blugi 3 sferturi,vopsite,aranjate!Nu doar cu clasicele tzoale si nearanjate de nici un fel!
De unde eu vedeam numai culori anoste,gri,negru,alb,vara asta am vazut o explozie de culori,tricouri,bluze,sandalute,toate culorile,la oameni de toate varstele!
Ce bine ca am scapat de tern!Sunt curioasa la iarna,acolo inca nu ne-am schimbat,eu cu haina mea portocalie,eram singura colorata in toata statia de autobuz!Ma simteam chiar nasol,saream rau in evidenta,sau poate doar mi se parea mie!
Voi vedeti schimbarile astea?Sau doar mi se par mie,in dorinta mea nebuneasca de a ne schimba cat mai repede,de a scapa de eticheta de incruntati,terni,anosti cu care atat de des suntem "gratulati"

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

:)
Recent m-am intors dintr-o vizita de la fratii nostri din Italia si spun asa pentru ca ne asemanam foarte tare. Ma asteptam la niste italieni foarte bine imbracati si mai ales femeile despre care stiam ca nu sunt foarte frumoase dar sunt foarte aranjate. Desi nu imi sta in fire, mi-am luat chiar si tocuri in bagaj nu cumva sa ma simt ciudat pe langa elegantele italience. Ca sa observ de fapt, barbati imbracati in tricou, pantalon lejer de vara, deschis la culoare si niste adidasi oribili in picioare. Femeile la fel de aiurite. Fetele incredibil de grase pentru varsta lor si in afara de mania bronzatului si purtatului de cizme (erau 30 si grade) cu pantaloni foarte scurti nu m-a impresionat nimic la ele. N-am vazut eleganta la care ma asteptam. Si cu toate astea, erau atat de relaxati! Nu am simtit nici macar o privire care sa ma irite, n-am vazut aroganta pe strada nimic din ce vezi la noi pe strada.
Ca sa revin la subiect, poate am scapat de culorile comuniste, de haina de iarna neagra care merge la orice dar inca am ramas incruntati chiar si viu colorati. Suntem uraciosi, mereu atenti la capra vecinului si rai. Nu stiu de ce. Nu va mai zic ca romanii erau cu 45 minute inainte de a se deschide poarta de imbarcare asezati la coada. Ca deh, romanii trebuie sa stea la coada. Si s-a aglomerat tot pentru ca nu puteau sa astepte ca nu cumva sa plece avionul fara ei...
Eu am 25 ani, le ador pe Cameron Diaz pentru optimismul ei si pentru pantofii ei colorati si pe mama care nu m-a lasat sa port negru si culori inchise.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

E intr-adevar mai multa culoare pe strazi, dar nu neaparat intr-un sens pozitiv. Eu nu vad decat paiete, sclipici, culori metalice din cap pana-n piciare (ca a aflat tot poporu' ca se poarta auriul si argintiul), culori tipatoare in combinatii fatale si pantofi de "plastic" in culori neon. Bine, poate exagerez, da' kitschul e in floare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Pe langa explozia de culoare am observat multa vulgaritate - din ce in ce mai mulat, mai decoltat, mai putine haine. Imbracaminte nepotrivita la varsta nepotrivita, atitudine ostentativa. Asta imi izbeste privirea zilele acestea.

www.articoledepetrecere.ro" target="_blank">Petrecere pentru copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Asa este, e mai multa culoare dar asa cum se zicea si mai sus, "nu neaparat in sensul cel bun".

Am fost in vara acasa si nu m-au impresionat pozitiv fetele pe strada. Nu spun ca aici sunt f bine imbracate dar in rom multe sunt dive, vor sa fie cat mai sclipicioase si mai dezgolite.

Nu vreau sa generalizez si nici sa supar pe cineva. Pup

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

Eu dupa cum am observat in RO,o anumita categorie vor sa imite vedetele de pe scena,
si in rest chiar am vazut o scimbare in vestimentazie,(numai sunt atatea tocuri lumea mai lejera cu tricouri colorate si vi chiar am vazut si rochite ),cel putin asta am vazut eu prin CLUJ.
Dar luand in considerare si preturile.........care sunt mai piperate ca si pe alte meleaguri,eu zic ca inaintam incet incet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Eu una ador negrul, 90% din garderoba mea e neagra, de la lenjerie la camasi de noapte, de la tricouri la pantaloni si sandale sau costum de baie.
Cand vad lume imbracata in verde, roz sau galben, ma crispez, mi se pare ca le sta atat de rau (rar vad o combinatie ok).

So, e chestie de gusturi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grodear spune:

Parca- parca e o schimbare, dar nu cine stie ce...

Ralu- mamica de fetita superba!!!

Mergi la inceput