Pediatru la Medlife

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Si fetita noastra e incrisa la dr Marcu. Este considerata unul dintre cei mai buni pediatri. Intr-adevar nu da din prima antibiotic. Partea mai neplacuta e ca are asa de multi pacienti, incat consultatia merge foarte repede. Totusi recunosc ca are telefonul deschis non-stop, si chiar iti raspunde.

De asemenea o recomand si pe dr. Georgescu Miruna, considerata chiar mana dreapta a lui Marcu. Are mare incredere in ea. Dr. Georgescu are mai multa rabdare si iti explica totul pe indelete.

Mult succes in alegerea pediatrului dorit.

Steluta (37w+) cu si cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Noi avem pe dr Mirela Radu...pt ambii copii, si suntem f multumiti. Raspunde oricand si ne-a salvat de multe ori de la spitalizare!

Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

Dr. Iordachescu Mihai - vorbeste frumos cu copilasii si mamele, si este specializat in probleme pulmonare. Mi s-a parut deosebit dupa ce ne-a consultat. Il recomand cu caldura!

O DAU PE SOACRA-MEA, DAR NU LA SCHIMB, CI PE DEGEABA! DAR NICI ASA NU CRED C-O SO IA CINEVA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali85 spune:

noi am mers la dr georgescu miruna pana a nascut si am fost foarte multumiti,iar acum mergem la dr bidiga raluca.Doar ca noi nu am avut nici o problema mai grava pentru ca atunci poti spune ca un dr este bun.Am mers la control lunar,ne-a facut schema de diversificare...imi place ca poti vorbi cu ea,iti raspunde la orice intrebare.
Noi o sa mergem in continuare la dna dr bidiga raluca

Mergi la inceput