Mamici de august-septembrie 7

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sisi spune:

Iuliana, sa ai gura aurita si sa se sparga conducta si la mine la timp, ca nu vreau mai devreme dar nici mai tarziu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_noemi spune:

Felicitari noilor mamici! Numai bine si multa sanatate BB-ilor!

In curand cred ca o sa fie ditamai lista de copilashi dragalashi!
Si eu il astept pe al meu cu sufletul la gura! Parca as vrea sa vina maine, dar parca as dori sa mai aman momentul, ca tot mi se pare ca nu am terminat de pregatit pt. el! Voi cum stati cu rabdarea si pregatirile pt. BB?
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmin spune:

Catre galeria cea mai grozava din lume:

Ancuta, Tigresa, Freia, felicitari!!!!!

Defne s-a nascut luni dim la 10:30, cum stiti cu cezariana, dar dupa ce mi-au bagat cateterul pt epidurala mi-a cazut tensiunea si m-au adormit imediat. Asa ca pe la 11:30, o tineam in brate pe printesuca mea de 3390gr si 49cm, roza si zambitoare de parca ar fi pe aici de cand lumea.
Taticul a stat internat cu mine in spital ca nu a putut sa ne lase singurele si am petrecut trei zile frumoase, in TREI pt prima data.
Din pacate v-am cam lasat cu sufletelul la gura pana acum pt ca nu m-am simtit bine cu operatia si am tot stat in pat de miercuri seara de cand am ajuns acasa. Desi m-am gandit intr-una la voi si ca trebuie ca sunteti ingrijorate.
V-as scrie cum a decurs totul de-a fir a par, dar inca nu ma simt in stare sa stau pe scaun atata timp, promit sa ma fac bine repede si sa va spun cam ce s-a intamplat, pt fetele cu cezariana.
Cu aglomeratia e cam greu, mai ales ca imi vine intr-una sa o bat pe soacra-mea, saraca... nu stiu de ce am capatat asa o aversiune, ca nu face nimic nesuferit. In afara de asta, aici oamenii sunt fara creieri, toate neamurile se aduna in fiecare nopate sa ne spuna 'bine ati venit', si am ajung sa mor de oboseala. De ce naiba nu se pot gandi ca astea nu sunt momente potrivite de musafiri. Ajungem ca eu si bebe sa ne retragem in camera noastra si ei continua cheful singuri pana la 1 nopatea. Si zbiara!!!!
Am niste nervi constanti si sunt in asa o stare bataioasa ca nu imi mai intra nimeni in gratii
pana ma calmez, bafta tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catia spune:

felicitari fetelor!sa va traiasca minunile!
abia acum am reusit sa citesc tot.a fost panica nu gluma dar iute ca totul e ok.au aparut doar bb-i sanatosi si superfrumosi!de-acum va incepe show-l,nu
numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roisin spune:

Yasmin, slava Domnului ca ne-ai dat de stire, felicitari si pupici pentru Defne, sa fiti sanatoase si fericite toata viata!
Ma bucur ca ai ajuns acasa si ca ai avut suport din partea sotului tau in perioada din spital, cred ca ti-a fost de mare ajutor... cu toate celelalte ia-o incet si usor, or sa se calmeze si rudele, si prietenii, ca doar n-au s-o tina numai intr-un chef un an de zile! Tu ai grija de tine si de bebe, incearca sa te odihnesti si sa nu te enervezi, pune-i pe bunici la colt, sa mearga in varf de picioare si sa-ti aduca toate la nas! Pai, ce, degeaba au venit pe capul vostru?

Catia, nici nu stii cat ma bucur pentru Freia, daca poti sa ne mai dai detalii despre cum se simt ea si fetita, sunt tare curioasa. Le doresc o viata frumoasa impreuna, vorba Iulianei, de acum sunt doua si vor avea grija una de cealalta.
Despre tine, catia, nu ne-ai zis nimic, cum te simti, unde ai disparut atata, ce mai face bebe, daca l-ai mai vazut la eco...

Sa zic si despre mine doua vorbe iute. Azi-noapte am avut un lung travaliu fals (desi, inca nu sunt sigura ca a fost fals, mai am contractii cand si cand, dar neregulate si cam fara dureri), ajunsesem sa cronomentrez contractiile, erau la 15 minute si tineau cam cate un minut. Din acest motiv n-am reusit sa adorm decat spre dimineata, in rest motaiam si ma trezeam la fiecare contractie, cu un sfert de ochi cascat spre ceas, sa vad daca se indesesc.
Desi ma astept la orice, bebita fiind asa de puternica de cateva zile incat imi da impresia ca poate iesi in orice moment doreste, parca as vrea sa mai intarzie o saptamana, pentru ca mai avem inca multe de pus la punct. In sfarsit, cum ne-o fi soarta, acuma sunt la "mana" ei...

Azi dimineata am vorbit cu Anny la telefon, este bine, a avut si ea ieri noapte parte de ceva emotii, insa a fost doar alarma falsa. Doctorita noastra lipseste din Bucuresti pana marti, si stam amandoua ca pe ace, ca nu prea e momentul potrivit sa ne apuce taman acum. Eu am sa incerc sa stau mai mult in pat, sau macar sa ma agit mai putin (joi si vineri am cam exagerat), insa la cum ma stiu, n-o sa ma tina mult.

Va pup, ma duc sa recuperez din somnul pierdut azi-noapte.
Inca o data felicitari noilor mamici, abia asteptam poze si vesti despre bebelusii lor.
Apropo, Cristina si Tango n-au mai zis de mult nimic...

Mergi la inceput

Ma gandesc sa actualizez listuta, sper sa nu scriu numai tampenii cu ochii astia carpiti de somn...

1. 17 iulie - Iuliana – Emma Ana
2. 25 iulie - Claudya - Emma
3. 31 iulie - Tango - Daria Maria Antonia
4. 29 iulie?? - Gianina D - Marius (Maxi)
5. 2 aug - Cristinamh - Andrei
6. 15 aug - Ancuta - Sara Andreea
7. 15 aug – carmen2003
8. 18 aug - Yasmin - Defne
9. 19 aug - Freia - Ioana Alexandra
10. 21 aug - Tigresa - Radu Horia Stefan
11. 22 aug - Ina_nz - Adrian
12. 23 aug - Sisi - Petra (ce surpriza!
-------------------------------------------
1. 10 aug – Simy – baietel
2. 15 aug – Cristina_N – ?
3. 20-21 aug – DanaOana – baietel
4. 26 aug - Oana_Noemi - baietel
5. 20-30 aug - JuliaPosto - baietel
6. 27-29 aug – Anny – Sergiu Andrei
7. 29 aug - Ariadnne - fetita
8. 29 aug-1 sept – Roisin – Ana Miruna
9. 30 aug-1 sept – Mih – Matei-Alexandru
10. 3 sept – Irinuca – Radu
11. 4 sept - Came - baietel
12. 5 sept - Cristinaaa - Vlad
13. 8 sept – Roxana77 – Ana Maria
14. 8 sept - Alex_2003 (Gianina) - baietel
15. 9 sept - Simanoro - 2 baietei !!!!
16. 10 sept - Mihaela S - Silvia Petra
17. 10 sept - Dana_Ene - Oana Maria
18. 14-21 sept – Danat – baietel
19. 16 sept – Ana Maria – ?
20. 16-23 sept - Puisor - Teodor Gabriel
21. 18 sept – Rose – fetita
22. 18 sept - EmaXX - baietel
23. 18-23 sept - AdrianaB - ?
24. 19 sept - CRaluca - Ioana
25. 19 sept - Pepe - Andrei
26. 20 sept - GeorgetaIm - baietel
27. 27 sept – Catia – Gabriel
28. 29 sept – Luiza – baietel
29. 29 sept - Vistiana - fetita
30. 5 oct - Theiuta - Nicolas Alexandru
31. 10 oct – Monicar – Antonia sau Maria
--------------------------------------------------------------

Spitalul Municipal, Bucuresti:
19 aug - Freia - dr. Badea Iulian - cezariana
20 aug - 4 sept - Came - dr. Anca - cezariana
21 aug - Tigresa - dr. Anca - cezariana
8 sept - Roxana77 - dr. Tufan Aurelia - cezariana
14-21 sept - DanaT - dr. Badiu Alexandru - cezariana
18 sept - Rose - dr. Badea Iulian
18 sept - EmaXX - dr. Radoi Cristian - (cezariana)
1-4 sept - Irinuca - dr. Anca - normala
22-27 sept - Catia - dr. Anca

Spitalul Elias, Bucuresti
26 aug - oana noemi - dr. Parvu
3 sept - Sisi - dr. Dan Tutunaru

Spitalul Caritas, Bucuresti
16-23 sept - Puisor - dr. Gilorteanu

Spitalul Giulesti, Bucuresti
2 aug - Cristinamh - dr. D. Mohamed - nastere normala
27-29 aug - Anny - dr. Cezara Bucur - nastere normala
29 aug - 1 sept - Roisin - dr. Cezara Bucur - nastere normala

Spitalul CFR2, Bucuresti
19 sept - CRaluca - dr. Mihalache

Spitalul Cantacuzino, Bucuresti
20-30 aug - JuliaPosto - dr. Popa - cezariana

Spitalul Polizu, Bucuresti
20-21 aug - DanaOana - dr. Gabi Lemnete - nastere normala
30 aug - 1 sept - Mih - dr. Suciu - nastere normala
29 sept - Vistiana - dr. Poiana - nastere normala
5 oct - Theiuta - dr. Mihailescu

Maternitati din provincie
10 sept - Satu Mare - Mihaela_S
5 sept - Oradea - CristinaAa
9 sept - Bacau - Simanoro - nastere normala (GEMENI !!! - TINEM PUMNII !!)
10 sept - Buzau - DanaEne - dr. Constantinescu - cezariana
19 sept -Mat. Cuza Voda, Iasi - Pepe - dr. Elena Mihalceanu

USA
17 iulie - Iuliana - cezariana
15 aug - Ancuta - cezariana

TURKEY
18 august – Yasmin - cezariana

Noua Zeelanda
22 august - Ina_nz - nastere naturala (?)
8 sept - Alex_2003 - nastere naturala

Tinem pumnii stransi-stransi pentru cele doua Oane, pentru JuliaPosto si pentru Irinuca, pe care e posibil s-o vedem mai iute in tabara mamicilor, desi termenul ei este pe 3 septembrie.
Sper ca Simy si Cristina_N sa fie deja mamici, asteptam vesti de la ele... eu una, sunt pregatita sa le trec in partea de sus a listutei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sisi spune:

Salutare tuturor
Sunt un intrus,(a se citi barbat, sot) dar cred ca mi se va ierta aceasta.
S-a spart conducta vineri noaptea, iar sambata dimineata la ora 6, am tinut in brate cea mai superfetita din lume, Petra, 3,1 kg.

Detaliile aventurii vor fi prezentate chiat de proaspata mamica la revenirea acasa.

Pe scurt: travaliu rezonabil, nici un tipat (doar al bebe-ului), doctor suuperrr, mamica si mai si.

Sotul

Mergi la inceput

Fetele, deja devine o munca serioasa actualizarea listutei, in fiecare zi avem cate un bebe nou sosit, in curand balanta va inclina mai greu inspre prima "jumatate"...

Mii de multumiri proaspatului tatic pentru vestea minunata, asteptam detalii despre cum se simt mami si bebe, si felicitari si domnului doctor, nu degeaba l-a laudat Sisi atat de mult!
Felicitari, felicitari, felicitari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Felicitari bebeilor Ancutei,Sisi,Freia,Yasmin. Sa traiasca mamicile si sa se refaca repede.
Nu am mai fost de 2 zile pe aici si uite ce s-au inmultit bebelusii!!
Noi continuam "alimentarea" cu produse pentru bebita noastra (hainute, scutece, etc.). Probleme noi nu au aparut doar ca m-am saturat de caldura asta, ca voi toate cred.
Cristina, ce mai face Andrei al tau? Roisin, gata cu centrala?
Astept si eu povestirile aparitiei pe lume a bebelusilor .
Va pup si numai bine.

mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

salutare tuturor!

oooo, dar vad ca ati fost harnicute, nu gluma de cand n-am mai dat pe-aici! de fapt, ultima data am vazut pagina 2, dar mi-a picat windows-ul, apoi am avut probleme cu modemul, si cand le-am rezolvat o zi nu mi s-a incarcat pagina...
harnicute si la scris, harnicute si la bebei...
felicitari proaspetelor mamici, Ancuta ,Yasmin, Freia, Tigresa, Ina_nz, Sisi - si "bine ati venit!" in clubul bebeilor de august. revenire grabnica la forma din-naite (de scris pe forum, nu la greutate...) si multi pupici bebeilor! si se acorda premiu special tigrului senior si "intrusului" (a se citi sotul lui sisi), care nu ne-au lasat cu sufletul la gura si ne-au dat vesti proaspete. viitorii tatici sa ia aminte!

roisin, lasa tu problemele de comportament pe seama celor de-acolo. asa de putin o sa-ti pese atunci... sa sti ca nu se dau premii daca ai o "nastere model", si nici nu te pun la panou daca faci cine stie ce...
bine ca te-ai mai linistit cu lucrarile de prin casa. sper sa termini pana vine bb, ca nu mai e mult, daca respecti termenul. si tu si anny, stati cuminti, macar pana vine dra voastra din concediu.

yasmin, mult curaj. de fapt pe mine ma cam ingrozeste ce spui, cu rubedenii si chefuri pe capul tau!abia ai iesit din spital, chiar si cu cezariana, dar tot ai nevoie de odihna... si cu bebe nu e usor deloc prima saptamana... nu-i poti explica sotului tau? si el, la randu-i, sa le impuna un program rubedeniilor... eu am facut altceva, le-am zis ca musai sa sune inainte daca vor sa vina, ca vreau sa evit aglomeratia. si asa mi-au venit pe rand, cate 1-2, si nu stateau mai mult de 2-3 ore. cat despre soacra... de-aia exista, sa-ti vina sa le strangi de gat, chiar si fara motiv! ce bine ca sotul tau nu stie romana, nu poate da pe-aici sa vada ce se mai discuta... al meu chiar a descoperit o noua placere, si e la curent cu tot ce se intampla.

e, ziceam si eu ca in miez de noapte o sa pot scrie linistita, dar andrei s-a trezit si nu mai are chef s-adoarma... ma duc sa-mi exersez vocea de soprana, poate-poate inchde margelusele alea de ochisori...

cristina si andrei

Mergi la inceput