Mamici de august-septembrie 7
Raspunsuri - Pagina 10
Roxana77 spune:
Buna mamici si viitoare mamici!
Felicita celor care au nascut deja si sa le traiasca bb-ii.
Nu am mai intrat de o luna pe site si m-au bucurat vestile voastre.
Noi avem 37 de saptamani si 5 zile si suntem foarte nerabdatoare.
Am contractii aproape in fiecare seara, dar de nascut tot nu nasc.
Am fost astazi la ecograf, fetita are 3.600 kg si 51 de cm. Este
foarte grasuta. Nu mai am rabdare si sper sa nasc pana pe 8 septembrie
cand sunt programata la cezariana la Spitalul Municipal.
Nu stiu cum este la voi ( celelalte gravidute) dar mie mi se cantracta uterul de 5-6 ori pe zi si mi se intareste burta de ii vad fiecare particica din corp ( chiar am prins-o si de calcai intr-o zi). Simt ca nici ea nu mai are rabdare, impinge mereu. Luni ne ducem iar la control sa vedem cum se prezinta colul. Eu sper sa nasc pana atunci. Sotul meu vrea sa-i daruiesc printesa chiar pe 30 august ( cand este ziua lui de nastere si de nume). Asteptam sa vedem cand o sa fie.
Eu sunt acum la un internet cafe acum, dar sper sa gasesc o modalitate sa va anunt cand o sa devin mamica.
Am terminat toate pregatirile: carut ( marca Hauk - destul de scump dar foarte solid), patut ( am luat un pat-tarc din Carreffour la un pret de 2.500.000 lei- marca Bertoni), hainute, si tot ce-i trebuie lui bb. pentru toaleta lui), si bagajul pentru spital. Nu n-a mai ramas decat sa asteptam.
Succes viitoarelor mamici si sa ne auzim cu bine.
Roxy77
cristinamh spune:
felicitari irinucai si lui raducu!
se pare ca o sa creasca lista la bebei, roisin nu a mai dat nici un semn de viata, ceea ce inseamna ca a oprit-o la spital. ii tin pumnii!
cristina si andrei
danat spune:
Cristinamh, pai Roisin a nascut azi noapte, o strugurica scumpa; se plimba sarakutza pe culoarele spitalului inca de dimineatza !
Nu stim inca nimik de Anny, care era in travaliu in acelashi timp cu ROisin....asteptam nerabdatoare vesti!!!!!!!!
Roxana77, bravo pentru mikutza ta, e mare si zdravana! si tu tot cezariana? tot la Municipal? Si eu la fel, si eu sunt tot asa nerabdatoare, si eu sper ca in jurul datei de 8 sept.
La mine vad ca de ieri contractiile Braxton-Hicks s-au indesit si au devenit mai intense, cind se incordeaza odata burtika, am impresia ca pocneste! Bebe e foarte mishkaretz, deci nu e adevarat ca pe masura ce creshte se mai potoleshte din lipsa spatziului...al meu nu e asa maricel ca a ta, dar oricum are dimensiunile cam pentru o saptamina mai mare decat are el in realitate.
La ce medic esti tu? (Eu sunt la Badiu si marti, pe 2 sept sper ca vom hotari cind nastem :))) Poate tu scapi mai devreme de burtika, cind ar fi fost termenul calculat?
Hai sa ne auzim cu bine!
Si sa dea Dumnezeu sanatate tuturor burticilor, sa nasca bebei sanatosi de care sa se bucure toata viatza si in curand sa vedem lista completa cu bebeii de august - septembrie asteptatzi!
danat
danat spune:
Ei fetelor, m-am gandit sa mai actualizez listutza, caci meseriashele care se ocupau de ea sunt deja mamici ocupate cu bebeii la san :))) Legenda: Albastru inseamna ca bebeii sunt nascutzi, rosu inseamna ca nu stim nimik dar ca ar trebui sa se nasca cat de curand, iar verde inseamna ca urmeaza la nascut:)))!
Sper sa nu fac vreo gresheala, oricum e asa de dimineatza incat sper sa imi fie scuzata o asemenea eventualitate...
1. 17 iulie - Iuliana – Emma Ana
2. 25 iulie - Claudya - Emma
3. 31 iulie - Tango - Daria Maria Antonia
4. 29 iulie?? - Gianina D - Marius (Maxi)
5. 2 aug - Cristinamh - Andrei
6. 15 aug - Ancuta - Sara Andreea
7. 15 aug – carmen2003
8. 18 aug - Yasmin - Defne
9. 19 aug - Freia - Ioana Alexandra
10. 21 aug - Tigresa - Radu Horia Stefan
11. 22 aug - Ina_nz - Adrian
12. 23 aug - Sisi - Petra (ce surpriza!
1. 10 aug – Simy – baietel ?
2. 15 aug – Cristina_N – ?
3. 20-21 aug – DanaOana – baietel
4. 26 aug - Oana_Noemi - baietel
5. 20-30 aug - JuliaPosto - baietel
6. 27-29 aug – Anny – Sergiu Andrei
7. 29 aug - Ariadnne - fetita
8. 29 aug-1 sept – Roisin – Ana Miruna
9. 30 aug-1 sept – Mih – Matei-Alexandru
10. 28 aug – Irinuca – Radu
11. 4 sept - Came - baietel
12. 5 sept - Cristinaaa - Vlad
13. 8 sept – Roxana77 – Ana Maria
14. 8 sept - Alex_2003 (Gianina) - baietel
15. 9 sept - Simanoro - 2 baietei !!!!
16. 10 sept - Mihaela S - Silvia Petra
17. 10 sept - Dana_Ene - Oana Maria
18. 8-15 sept – Danat – baietel
19. 16 sept – Ana Maria – ?
20. 16-23 sept - Puisor - Teodor Gabriel
21. 18 sept – Rose – fetita
22. 18 sept - EmaXX - baietel
23. 18-23 sept - AdrianaB - ?
24. 19 sept - CRaluca - Ioana
25. 19 sept - Pepe - Andrei
26. 20 sept - GeorgetaIm - baietel
27. 27 sept – Catia – Gabriel
28. 29 sept – Luiza – baietel
29. 29 sept - Vistiana - fetita
30. 5 oct - Theiuta - Nicolas Alexandru
31. 10 oct – Monicar – Antonia sau Maria
--------------------------------------------------------------
Spitalul Municipal, Bucuresti:
19 aug - Freia - dr. Badea Iulian - cezariana
20 aug - 4 sept - Came - dr. Anca - cezariana
21 aug - Tigresa - dr. Anca - cezariana
8 sept - Roxana77 - dr. Tufan Aurelia - cezariana
8-15 sept - DanaT - dr. Badiu Alexandru - cezariana
18 sept - Rose - dr. Badea Iulian
18 sept - EmaXX - dr. Radoi Cristian - (cezariana)
28 aug - Irinuca - dr. Anca - cezariana ?!?
22-27 sept - Catia - dr. Anca
Spitalul Elias, Bucuresti
26 aug - oana noemi - dr. Parvu
23 aug - sisi - Dr Tutunaru
Spitalul Caritas, Bucuresti
16-23 sept - Puisor - dr. Gilorteanu
Spitalul Giulesti, Bucuresti
2 aug - Cristinamh - dr. D. Mohamed - nastere normala
27-29 aug - Anny - dr. Cezara Bucur - nastere normala
29 aug - 1 sept - Roisin - dr. Cezara Bucur - nastere normala
Spitalul CFR2, Bucuresti
19 sept - CRaluca - dr. Mihalache
Spitalul Cantacuzino, Bucuresti
20-30 aug - JuliaPosto - dr. Popa - cezariana
Spitalul Polizu, Bucuresti
20-21 aug - DanaOana - dr. Gabi Lemnete - nastere normala
30 aug - 1 sept - Mih - dr. Suciu - nastere normala
29 sept - Vistiana - dr. Poiana - nastere normala
5 oct - Theiuta - dr. Mihailescu
Maternitati din provincie
10 sept - Satu Mare - Mihaela_S
5 sept - Oradea - CristinaAa
9 sept - Bacau - Simanoro - nastere normala (GEMENI !!! - TINEM PUMNII !!)
10 sept - Buzau - DanaEne - dr. Constantinescu - cezariana
19 sept -Mat. Cuza Voda, Iasi - Pepe - dr. Elena Mihalceanu
USA
17 iulie - Iuliana - cezariana
15 aug - Ancuta - cezariana
TURKEY
18 august – Yasmin - cezariana
Noua Zeelanda
22 august - Ina_nz - nastere naturala (?)
8 sept - Alex_2003 - nastere naturala
Asteptam degraba vesti de la mamicile curosu, caci unele ar fi trebuit deja sa nasca, speram din suflet ca sunt bine si ele si bebeii si ca doar lipsa timpului le-a oprit sa ne scrie!
Hai sa ne auzim cu bine si asteptam albastrirea listei :))) si trecerea bebeilor la subektu de bebei de august-septembrie!
danat
danat spune:
Uhhh, mi-am si observat prima mica gresheala: la Roisin dat fiind ca strugurica mika tocmai s-a nascut, trebuia sa-i trec data exacta a nasterii si anume 28 august!
Sa-i fie cu noroc si sa ne auzim sanatoase!
danat
catia spune:
felicitari roisin!asteptam amanunte!
anny,asteptam vesti din cele mai bune!cred ca deja iti tii puiul in brate...
se subtiaza randul gravidutelor de la o zi la alta!o sa fie o mare lista a bb-ilor de aug-sept
numai bine si curaj!
milana spune:
buna fetelor, si anny a nascut
pe 28 august, a venit pe lume sergiu-alexandru, 3 kg si 51 cm
le urez tot binele din lume :))
- 27 saptamani
ina_nz spune:
Felicitari Roisin si Anny !!!!
Sa va dea Dumnezeu sanatate voua si bebicilor vostri!!! Tot binele din lume!! Refacere usoara!!
Ina
Theiuta spune:
Uraaaaa!Roisin si Anny sunt doua mamicute fericite!Felicitaripentru curajul lor si pentru bebeii abia nascuti!Sa fie toti sanatosi si norocosi si pe fete la asteptam cu sufletul la gura sa povesteasca...
Theiuta
tigresa spune:
Buna fetelor!!!
In primul rand felicitari tuturor care au nascut, sa aiba bebei sanatosi si sa le traiasca!
In sfarsit imi fac si eu putin timp sa va povestesc cum a fost la mine. Pe bebe il cheama Horia-Stefan, am vazut ca v-a spus deja taticu', Radu nu face parte din prenume, e numele de familie..
Saptamana asta am fost tare agitata, cu spitalul, cu acomodatul acasa si mai ales cu noptile fara somn...Azi noapte am adormit pe la ora 4, ptr. ca beeb plangea de foame, dar nici de supt nu sugea. I-am dat lapte muls cu lingurita. Si mi-e asa o ciuda, ptr. ca am lapte cat ptr. 3. Acum doarme si am emotii ptr. cand s-o trezi, o manca, n-o manca??
La spital am ajuns pe 21 august ptr. un control, dar cu tot cu bagaje si fara sa mananc in prealabil, nu stiam daca ma opreste sau nu ptr. cezariana. M-a oprit ptr. ca aveam colul deschis si travaliul oricum ar fi inceput intr-o zi, doua, asa ca nu mai era timp de stat. Nici nu stiu cum m-au imbracat intr-o camasa de spital, cum m-au dus intr-un salon sa-mi recolteze analizele (HIV, RBV si secretie vaginala), iar apoi tot asa de repede, pana sa ma dezmeticesc bine, in sala de operatie. M-a trecut un usor fior cand am intrat in sala, parca as fi vrut sa le spun ca ma razgandesc, nu mai vreau operatie, vreau sa nasc normal. Acolo a venit anestezistul, m-a intrebat ce fel de anestezie prefer, am vrut fara ezitare rahie + epidurala, ca sa raman treaza. A durat ceva pana mi-a facut anestezia, cred ca m-a intepat cam de vreo 3 ori in maduva spinarii, apoi perfuzii, si tot tacamul.
De vazut nu am vazut nimic in timpul operatie ptr. ca mi-au pus un paravan exact in fata. Pe bebe l-au scos repede, la 5-10 min. de cand a inceput operatia. Am fost fericita sa aud comentariile doctorilor ca e sanatos. A avut 3.100 kg si scorul Apgar 9 la 1min si 10 la 5min.
Pe el l-au luat repede din sala si l-au dus la salonul de nou nascuti, dar pana s-a terminat operatia a mai durat o ora si ceva, de simteam ca nu mai am stare. Apoi, dupa operatie, pot sa spun ca a fost OK, nu am avut dureri mari, dar noaptea la reanimare nu am inchis nici un ochi. M-am fatait cand pe-o parte cand pe alta, ma deraja mai ales cateterul epidural pe care mi-l lasasera de la operatie ca sa-mi mai dozeze calmante. In plus in noaptea aceea au fost si urgente, nasteri, galagie, etc.
Cand m-au mutat in salon mi l-au adus si pe bebe, dar eram atat de obosita si de speriata ca nu o sa fac fata peste noapte singura cu el incat mai ca nu plangeam. Nici nu ma puteam tine bine pe picioare, imi lua 5-10 min sa ma dau jos sau sa ma urc in pat, si abia ma taram pana la baie. Nu intelegeam de ce in situatia aceea trebuia sa am grija si de un copil. Dar peste noapte a fost bine pana la urma, ptr. ca patuturile bebelusilor sunt mobile, si ca sa il iau sa-l alaptez trageam patutul cat mai aproape de patul meu, asa ca nu trebuia sa ma ridic in picioare.
In total am stat f. putin in spital, 2 zile jumate. Spitalul e f. curat, asta mi-a placut, si asistentele sunt dispuse sa te ajute. Eu le-am dat si bani, dar si pana sa le dau, cele mai multe tot frumos s-au purtat.
Hai ca va mai povestesc, acum bebe da semn ca vrea sa se trezeasca.
Va pup!
Tigresa