Nou stil de viata (226)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Neata

Stagnare

Va multumesc ca sunteti alaturi de noi
Delia bine-ai revenit in tara, si succes in anul scolar ce are sa vina
Mephala tin pumnii sa fie bine la scoala, dar dupa cum te stiu, sunt convinsa ca o sa fii la inaltime
Ii dau un lui Iustin , dar eu zic ca a fost doar ieri.
Dau un si lui Teo ca tare-i frumusel si dragalas.

Am dus copilul la gradinita. N-a plas fetelorImi venea sa-l mananc. Mi-a zis "Pa mami, vii apoi" . Si dus la copii a fost .
Ma duc la lucru
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata

Raportez: 67 kg (-1kg), uraaaa!
Hai ca mai am inca unu' si imi ating tinta!

Zuzi, imi place meniul tau; am observat la mine ca daca maninc pina in 6-7 seara si fara carbohidrati e mult mai bine dar mi-e o foameeeee - eu sper ca asta e asa, pina se obisnuieste organismul si vazind ca nu-i dau mai mult o sa taca din gura dar aseara am mai mincat o para si o pruna ca sa nu ma doara stomacul totusi.

Lou, incep scoala de la 1 octombrie (teoretic, ca practic mai ia o saptamina...)

Va multumesc pentru urari si v-am pupat pe toate; azi am multe de facut si nu stiu daca mai intru, iar diseara ma duc la mama sa-i cint la multi ani.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna fetelor....

Zuzi...ai avut dreptate...chiar daca m-am mai abatut pe ici-colo..s-a vazut efortul major si azi dimineatza m-am bucurat cand m-am urcat pe cantar. Asa tare m-am bucurat...incat m-am urcat de 3 ori crezand ca nu vad bine.
Deci Raport: 97.7 kg.... supertare .

Din pacate asta fiind inceputul se da mai usor jos....dar dupa o perioada vine greul cand ...incep sa dau greu si cand va trebui sa ma apuc de sport. Sa vedem daca voi avea timp ca de la 1 oct incep serviciul...si seara la 8.00 nu cred ca voi fi buna de sala. DAr vom vedea.

In alta ordine de idei...azi merg la dr. la oftalmolog...pt ca ochiul drept imi face probleme. De cand am fost racita...acum 3 saptamani...ma trezesc cateodata cu el lipit si cu o secretie urata si ochiul rosu si incetosat. Am pus pe seama racelii...dar duminica s-a repetat povestea...so...merg sa vad care e treaba ca ma deranjeaza rau.

Felicitari mamicilor pt inceperea gradinitelor/scolilor. Eu mai am un an...si voi incepe si eu gradinitza....

Gata...acummerg saii pregatesc lui Stefan micul dejun!

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna dimineata, doamne frumoase!

Raport: stangnare

Mi-e somn si n-am chef de nimic. Vreau acasa sa dorm....

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Neata,haideti la ceai de rooibos verde.
Zuzi,vad ca reuseti sa tii foamea sub control.FELICITARI !!! .Tine-o tot asa si muulta apa,da..gindeste-te ce sexi vei fi de Craciun si Rev
Roxa,cum se numeste dieta pe care o tii,o ai de la un nutritionist?
Cum se simte Serbanica,l-ai dus la gradi ?
Tumpi,LA MULTI ANI !! pentru mama ta.
Dordia,Delia,FELICITARI !! pentru kilogramele pierdute.
Delia,bafta multa in noul an de facultate.
Hopes,inseamna ca ii place piticului la gradi,poti sa stai mai linistita acum.

Sa aveti o zi frumoasa,va pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Buna dimineata!

Am promis ca scriu ieri, dar din pacate n-am avut cum. Aseara am ajuns la 10 acasa, a trebuit sa merg dintr-un capat al Bucurestiului pana in celalalt si apoi pana in centru si cum ieri a plouat, s-a circulat dezastruos! Imi iubesc orasul, dar devine pe zi ce trece mai greu de trait in el...

Fetelor cu prima zi de gradinita/scoala le dau cate un si o .
Tot un si o fetelor care au slabit saptamana trecuta. Eu va fac galerie aici: .

Mai vin azi pe aici.

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Neata,
Felicitari celor care ati slabit.
Zuzi: la gradi merge Carina.
La multi ani mami de Tumpi si Delia!
Gabi: hai sa ne luam de mana ca si eu ma simt la fel. Parca m-a batut careva toata noaptea si ma doare si locul extractiei.
Carmen: incet incet iti intri in mana si o sa fie mai bine.
Meniul de azi:
sandvis cu crema de branza si sunca, si unul cu crema de branza si dulceata de zmeura
chiftele la cuptor din piept de curcan, ceapa verde, morcov, zuchini, mozarela si crema de branza cu sos de ardei copti
diseara nu stiu inca dar vad eu.
Raport: la fel. Se pare ca merge binisor mentinerea.
Va pup si revin cand ma mai trezesc,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

'Neata!
eu ma mentin in continuare si sper sa raman asa, mai oscilez cateodata cu 200 gr in plus sau minus, dar in medie vad ca deocamdata raman aici si sunt tare bucuroasa!

Delia la multi ani cu sanatate mamei tale si bafta in noul an scolar!

vik, sa stii ca am primit acum vreo 2-3 sapt catalogul Apart si m-am gandit la tine! imi plac tare mult cateva tzoale de acolo, sunt cam scumpe insa daca e sa le am pe toate care imi plac , asa ca ma uit numai la ele!

pupici , plec in oras!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

hello, fetele
imi pare rau ca am cam lipsit in ultima vreme, insa a fost o perioada destul de agitata
in plus, ieri am aflat ca a murit bunica, dupa ce a trecut in vara peste o operatie pe creier...au distrus-o incet certurile din familie si au bagat-o din nou in spital

maine voi pleca impreuna cu Bia spre Alba, sotul e plecat din tara, sunt terminata ca nici sa plang nu pot, nu vreau sa ma vada Bia asa....
sper totusi sa gasesc acolo pe cineva cu copii, sa mai stea Bia cu ei, ca stiti cum e atmosfera la inmormantare la tara....
cu slabitul, ...hmm am ajuns la 62 insa nu mi-a stat gandul la asta acum...

mai fericit e sotul care dupa ce a inceput sa fie raw-vegan, a pierdut un surplus de 7 kg in ultimele saptamani...si se simte excelent, si tenul i s-a modificat in bine,tot...

sa ma treceti va rog undeva la mentinere, sau la cele care nu sunt active...o sa mai trec pe la voi, insa nu pot promite ca va fi in mod frecvent...

multumesc inca o data ca m-ati primit in grupul vostru si succes maxim la slabit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Rapid raportul: 71,1KG, exact -1kg.Claudia asa e ca e dragut catalogul si eu am pus ochii pe cite ceva, asa e ieftine nu sunt, nici eu nu am bani sa-mi iau tot ce as vrea si asa de bine vine cite o toaleta din aia intreaga cum e potrivita de designeri. Cu cizmele, poseta, haina, accesoriile exact alea e ideal . Ptcopii am primit un catalog nou, vertbaudet parca tre sa ma mai uit odata. Pt astia ca mine departe de orase mari cu zara si alte buticuri pt astia mici, e minunat!Tre sa fug,pupVikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput