Shoppaholicele Redouto-masochiste (124)
Raspunsuri - Pagina 5
miki68 spune:
'neata!
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
carolinah spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alipiticot ....doar acel H2O de la reclama Tv despre care am citit ca nu merita si e si el 5 mil parca... |
Unde ai citit ca nu e bun mopul H2O? Ca eu tocmai l-am achizitionat si mi l-au livrat ieri si inca nu l-am incercat, dar auzisem ca e f bun!!!
unboticutz spune:
miki, sunt si eu alaturi de tine. din pacate si familia mea a cunoscut boala asta ingrozitoare.
sa nu-i uitam!
anne16 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui carolinah
Unde ai citit ca nu e bun mopul H2O? Ca eu tocmai l-am achizitionat si mi l-au livrat ieri si inca nu l-am incercat, dar auzisem ca e f bun!!! Caro |
Cunosc mai multe persoane care l-au cumparat si nu sunt multumite de el. Spala ca un mop obisnuit. Nu ramane "uscat" dupa el
carolinah spune:
Da' spala bine? ca pe mine mai mult aspectul asta ma interesa, ca eu am mai mult gresie, mai putin parchet si ala f solid!
anne16 spune:
Pentru fetele care au primit cadou ceasul:
daca nu functioneza, este "dusa" bateria
Eu am schibat-o si astazi sunt cu el la mana
anne16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carolinah Da' spala bine? ca pe mine mai mult aspectul asta ma interesa, ca eu am mai mult gresie, mai putin parchet si ala f solid! Caro |
Fina mea la cumparat pt. ca are gresie alba si rosturile albe si nu este incantata de el.Nu curata rosturile. Eu iti spun ce mi-a spus ea.
Graviduta spune:
Ce cautati, fetelor, pe pagina 2? V-ati ascuns?
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)