Glezne groase. Ce e de facut?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

exercitii cu ridicari pe varfuri ajuta cat de cat.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianas spune:

din cate am auzit, sportul nu ajuta, zona respectiva este destul de greu de localizat. Chiar daca lucrezi gamba, glezna nu prea are a face...

in ce ma priveste, nu am oasele mari, glezna e groasa din cauza grasimii. Incheieturile mainilor sunt foarte subtiri, iar eu la 1,65 m am 46 kg. In schimb gleznele au 21 cm

Operatia de lipoaspiratie a grasimii din zona gleznelor exista si tocmai pentru cazurile de glezna groasa s-a inventat. Sigur se poate face, as fi vrut sa stiu doar cum decurge operatia, care ar trebui sa fie asteptarile de la o asemenea interventie si cat costa. Si bineinteles, un nume de medic care face asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

diana, am 1.65m si 59kg si glezne de 22cm care arata f bine; daca si tu cu 46 de kg si glezne de 21cm te plangi..vorba bunicii mele:"il superi pe Dumnezeu!"

meg,dematei(9.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Hai ca m-ai facut sa ma duc sa-mi masor glezna,am 24 cm,da eu am 85kgIn schimb,degeaba am glezna finuta,am laba piciorului lata,nu-mi gasesc niciodata incaltaminte sa-mi convina100%si m-am maritat!
Incearca sa faci exercitii ale gleznelor,rotatii stanga,dreapta,inainte,inapoi,cat de multe poti,dar nici sa nu le obosesti foarte rau!
De liposuctie la glezne,la noi n-am auzit,dar asta nu inseamna ca nu se face!Ai intrebat la clinicile care fac acasa ceva?Proestetica,astea...

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput