Shoppaholicele Redouto-masochiste (123)
Raspunsuri - Pagina 20
miki68 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camelia_daniela Neatza! Mai fetelor, cele care aveti balerinii www.laredoute.fr/vente-ballerines-elastiquees-femme.aspx?productid=324116938&documentid=207608&categoryid=22907225" target="_blank">acestia cum va impacati cu ei ? Eu m-am luat dupa postarile de acolo si i-am comandat 36 (in conditiile in care eu in Romania iau si 36 si 37) si acolo zice sa iei un numar mai mic ca sunt mari ... ei, ieri m-am incaltat cu ei pana la piata din cartier si m-au batut la spate de mi-a dat sangele... au partea aceea din spate ff inalta si tare , nu cred ca ii voi mai putea incalta Cami & Alexandra Daria (02.01.2006) Dariuca creste si iar ... creste! Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga. |
asta am zis si eu, ca m-au nenorocit. Eu ii incalt pana la magazin/dus gunoiul etc. cu sosete. Sunt "a real beauty" cand apar asa incaltata
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
camelia_daniela spune:
Miki ...
offffffffffffff, fir-ar sa fie, imi pare rau ca nu ii pot purta!
Tu esti mai bine ? Ziceai ca ai o perioada mai grea! Bafta multa!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
Graviduta spune:
citat din mesajul lui miki68 Intrebare-ntrebatoare: cum faceti vacuumul? Aveti pompe? cristina d. www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei |
Cica ar fi in Carrefour huse cu pompa, dar nu stiu la ce raion. Se mai pot vida cu aspiratorul. Si pe LR parca am vazut huse de-astea. Sau era D-mail?
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
miki68 spune:
citat din mesajul lui camelia_daniela Miki ... offffffffffffff, fir-ar sa fie, imi pare rau ca nu ii pot purta! Tu esti mai bine ? Ziceai ca ai o perioada mai grea! Bafta multa! Cami & Alexandra Daria (02.01.2006) Dariuca creste si iar ... creste! Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga. |
Cami, sunt un pic mai bine, insa problema nu s-a rezolvat nicicum (e vorba de tata care are Alzheimer si e din ce in ce mai rau si, efectiv, nu prea avem ce face)
cristina d.
miki68 spune:
citat din mesajul lui Graviduta Cica ar fi in Carrefour huse cu pompa, dar nu stiu la ce raion. Se mai pot vida cu aspiratorul. Si pe LR parca am vazut huse de-astea. Sau era D-mail? Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007) |
Sunt si la LR http://www.laredoute.fr/achat-meubles-rangement-housse-sous-vide.aspx?categoryid=32153101
cristina d.
camelia_daniela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miki68
Cami, sunt un pic mai bine, insa problema nu s-a rezolvat nicicum (e vorba de tata care are Alzheimer si e din ce in ce mai rau si, efectiv, nu prea avem ce face) cristina d. www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei |
Of, Miki, e tare greu! Sanatate multa !
Stiu cum este, si bunicu meu a avut Alzeheimer ... tinem pumnii!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
ella_74 spune:
citat din mesajul lui moonlight Mi-am adus aminte ca aveam si o intrebare: la 50 de kg si 1,68 inaltime, daca imi iau 156 de la ado e ok? Am luat o vesta de iarna de la 162 si e mare, dar ma intreb daca 156 imi va fi cumva scurt la maneci. Mersi! |
io cu 54kg si 1.71 intru in 162; am comandat si 156 dar abia incap in ei.
deci tie ti-ar trebui 156.
, mamica de David (24.04.2007)
BOB
ella_74 spune:
citat din mesajul lui camelia_daniela Neatza! Mai fetelor, cele care aveti balerinii www.laredoute.fr/vente-ballerines-elastiquees-femme.aspx?productid=324116938&documentid=207608&categoryid=22907225" target="_blank">acestia cum va impacati cu ei ? Eu m-am luat dupa postarile de acolo si i-am comandat 36 (in conditiile in care eu in Romania iau si 36 si 37) si acolo zice sa iei un numar mai mic ca sunt mari ... ei, ieri m-am incaltat cu ei pana la piata din cartier si m-au batut la spate de mi-a dat sangele... au partea aceea din spate ff inalta si tare , nu cred ca ii voi mai putea incalta Cami & Alexandra Daria (02.01.2006) Dariuca creste si iar ... creste! Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga. |
eu am luat initial 38 si inotam in ei, asa ca am luat 37 si-mi vin bine, fara sa ma stranga.
port cred ca 37 sau 37.5
pe LR comand si 37 si 38, pe ambele numere am luat tepe.
, mamica de David (24.04.2007)
BOB
miki68 spune:
Am facut CAPITOL NOU
cristina d.