Shoppaholicele Redouto-masochiste (123)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucadiana spune:

eu am crezut ca ii cu apa, ca scrie capacite 2.5 litri

Mergi la inceput

miki ma confunzi: eu nu am postat niciodata pe un forum frantuzesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

cum toata lumea doarme plec si eu
noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viairo spune:

Lorenza multam pentru poze, frumoase! Ma pun pe vanat, poate mai apar, acum stiu ca merita.

Mergi la inceput

noapte buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Lorenza, ce picioare super...a, si sandalele sunt faine; abia astept sa le primesc.

, mamica de David (24.04.2007)
BOB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moonlight spune:

Am dat si eu o comanda pe 28.08 si a venit astazi.
Am avut cateva lucruri la reduceri, dar si cateva din colectia noua. Printre ele au fost si balerinii acestia, nuanta bleu nuit:

http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-soft-grey.aspx?productid=324148266&documentid=201208&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16&prodcolor=4

Sunt foarte frumosi,bine lucrati si finuti, dar imi sunt ingusti, eu am piciorul destul de lat. Sunt marimea 38 si se potrivesc la numar. Daca ii vrea cineva, ma poate anunta, eu am dat 25 de euro pe ei pentru ca am folosit codul 69507 in comanda aceea.

Ah, si ca tot am inceput, mai am si din comenzile trecute 2 perechi de incaltaminte:
- balerinii acestia, pe nuanta marron(e o nuanta f frumoasa, nu e maro inchis), tot 38, dar vin la un 37, picior ingust, i-am luat la 10 euro
http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-bout-lisse-femme-la-redoute-creation.aspx?productid=324135390&documentid=207608&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16&prodcolor=2

- sandalele acestea, pe nuanta kaki(dar bate spre beige), marimea 38, se potrivesc la marime si nu sunt neaparat pt calapod ingust. Le vand pentru ca i le-am comandat unei prietene care nu le-a mai vrut dupa aceea. Au fost un pic peste 13 euro.
http://www.laredoute.fr/vente-sandales-enfant-fille-a-l-heure-anglaise.aspx?productid=324136055&documentid=207608&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=16&prodcolor=2

S-au adunat si nu am ce face cu ele, le tin in cutii...Daca intereseaza pe cineva, voi pune poze cu ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moonlight spune:

Mi-am adus aminte ca aveam si o intrebare: la 50 de kg si 1,68 inaltime, daca imi iau 156 de la ado e ok? Am luat o vesta de iarna de la 162 si e mare, dar ma intreb daca 156 imi va fi cumva scurt la maneci. Mersi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

'neata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Buna dimineata!

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput