ce sa fie?????????

ce sa fie????????? | Autor: Amisa

Link direct la acest mesaj

Buna,

De vreo doua luni mi-a aparut pe bratul stang, mai exact in zona muschiului o galma, ca o boaba de fasole. Pana acum nu m-a incomodat si nici macar nu stiam de existenta ei. Dar acum a inceput sa ma incomodeze, sa ma doara daca apas putin.Nu se observa decat daca pipai. Astazi durerea a fost persistenta, m-a durut toata mana si degetele ma furnica. E ca si cum ar fi fixata pe muschi, sau pe un nerv, ceva.
Am sa merg la medic, dar saptamana asta nu voi reusi ca am foarte multa treaba la serviciu si nu pot lipsi,
Vroiam sa stiu daca ati avut asa ceva sau daca ati auzit la cineva de problema asta. Cred ca nu scap fara operatie, dar macar sa mai aflu ceva pareri.
Multumesc.

Amisa, mamica de fetita alintata

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

salutare!

nu stiu daca e sau nu vorba de acelasi tip de 'galma'... dar a avut si cumnata mea un fel de galma la incheietura mainii (imediat langa palma). dr i=-a recomandat sa isi dea cu o crema gen lasolyl, ben-gay etc si sa-si puna un pansament elastic.
galma s-a retras destul de greu, in cateva saptamani, dar s-a retras fara operatie!

sfatul meu ar fi daca spui ca nu poti ajunge la medic decat peste 1 saptamana, incearca sa te ungi cu o astfel de crema, poate te ajuta!

sa auzim de bine,

Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!

ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

O colega de servici a avut asa ceva, pe brat sus, pe interior, si abia cand a inceput sa o doara tot bratul s-a dus la medic. Se pare ca era o minitumora benigna, care era fixata pe un nerv. Operatia era destul de dificila, si a facut-o in Franta. Acum e bine.

Coraly si Sergiu (3 ian 2005)

poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput