cand pot sa ...

cand pot sa ... | Autor: malla

Link direct la acest mesaj

va rog sa imi spuneti:
Am luat novinette(si iau in continuare) ca sa nu raman insarcinata... de trei zile iau novinette. As vrea sa stiu cand pot sa am contact sexual fara sa am risc de sarcina???
Dupa cat timp isi fac efectul aceste anticonceptionale...cate zile trebuie sa le las sa actioneze si dupa cat timp pot avea contact sexual?

Andrei si Adriana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns malla spune:

va rog sa imi scrieti un raspuns care stiti, ca vad ca s-a vizualizat subiectul...

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Eu stiam ca protectia incepe din prima zi, indiferent de pilule.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_iary spune:

Eu stiu ca protectia intra din a 7-a zi. Eventual poti sa te uiti pe
site-ul www.anticonceptionale.ro, akolo poti sa afli mai multe informatii despre orice fel de pilule.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

dupa 7 zile mi-a spus si mie doctorita ginecolog

meg,dematei(9.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Depinde de anticonceptionale, in general dupa 7 zile. Uite-te pe prospect ca e scris.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalina2x2 spune:

si eu stiam ca in ziua in care incepi e ok (ma rog, depinde cand ti se termina ciclul), dar mai bine citeste prospectul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Si eu iau novinette acum, dar iau de cateva luni bune si nu imi mai fac probleme. Dar imi amintesc ca pe prospect scrie ca prima luna de administrare nu e "safe" 100%, ca se recomanda si protectie suplimentara. Adica daca esti f. fertila de felul tau, ai sanse sa ramai insarcinata, chiar daca iei pilule. Efectul lor se instaleaza mai bine dupa o luna de utilizare. Daca vrei sa fii sigura 100%, mai bine foloseste si niste spermicide locale sau prezervativ.

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

Si eu stiu la fel, prima luna trebuie sa te protejezi suplimentar.

15+

de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=47a82b5dea7c19b5ab80ea&source=category&category_id=all" target="_blank">Tony , www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=429b4df014c3faeb7eb9ff&source=category&category_id=23" target="_blank">Nunta

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

eu stiu ca dupa a 7-a zi...

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

pe vremea cand luam si eu medicul mi-a recomandat 14 zile protectie suplimentara,la inceputul tratamentului.daca va trebui sa iei antibiotic de asemenea pe perioada trat+inca 7 zile dupa aceea necesita mas de protectie suplimentare,pt ca antibioticul scade efectul.e de preferat folosirea prezervativului pana cand se instaleaza efectul lor.na tr sa inteleaga -hipotalamusul parca- ca altcineva livreaza hormonii.

Mergi la inceput