Nou stil de viata (225)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Am revenit.Nu am reusit sa fac 2 ture de aerobic ,azi ,pt. ca adormi si daca nu venea sotul acasa,nu ma mai trezeam.Asa ca avusai noroc si abia am ajuns la tura de la ora 19 Louisea ,saptamana asta sunt doar de dimineata ,abia sambata sunt tura de noapte.Gabi ,eu tratam migrenele cu gheata ,adica puneam o batista umeda in congelator si apoi pe frunte. Eu aveam migrene si vomitam ,nu suportam lumina si stateam numai in pat.Migrena nu trece cu calmante obisnuite.La durerea de cap obisnuita vasele se contracta si analgezicele ajuta la descongestionare. La migrena vasele de sange se dilata foarte mult si iti trebuie ceva care sa le contracte (rece)Eu am sinuzita ,dar tot imi puneam gheata ,pt. ca durerile de migrena sunt insuportabile.Mai poti incerca si Fasconal.Multa sanatate Carmen ,arata tare bine tortul Va doresc o seara linistita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Buna dragelor!!

Vreau sa urez si eu LA MULTI ANI!!!!! Teo si Gheo !!!!

Si bineinteles LA MULTI ANI !!! tuturor Mariilor si derivatelor de Maria!!
Va urez la toti multa,multa sanatate si voie buna!!!

In afara de asta am avut o zi super buna, am avut sedinta la Unversitate..unde v-am zis din primavara ca am primit jobul pt un proiect din toamna.Mai sunt 3 saptamani si incepem.Partea buna e ca or sa ma plateasca cam de doua ori mai mult decat ma asteptam...deci e clar ca jubilez...si un fel de promisiune ca repetam proiectul in vacanta de primavara. Doamne ajuta, sper sa mearga totul struna,sa-mi tineti pumnii va rog!

Zuzilici, ce ozn vrei sa-ti cumperi? Eu vreau un crosstrainer, chiar voiam sa intreb cine are si daca chiar il foloseste sau e pe post de cuier?
Vik, eu vreau la sala, dar nu stiu cand sa mai bag si asta in program, as putea numai seara...dar atunci imi vad si eu copilul si nici macar n-am timp suficient ca trebuie sa fac mancare, curat.Daca ma inscriu si la sala chiar ca sunt numai pe drumuri.Nu stiu ce sa fac...poate in noiembrie cand vine tata si imi mai ia el din treburile casei.
Oricum...citesc ce postezi si ma crucesc cate faci la sala aia, bravo, te faci cea mai gagica dintre noi!

Ma retrag acum,trebuie sa termin un ditamai tiramisu ca sunt maine invitata la o zi de nastere si sarbatorita m-a rugat sa-i fac o tava imensa.Portie...tripla cred.Sper sa iasa bun,problema e ca nu pot gusta produsul final,sa nu stric tava,normal,deci totul e la ochiometru.De obicei imi iese fenomenal, sper sa nu o dau in bara de data asta
....
Carmen, am vazut poza cu tortul tau...mai bine nu ma uitam ca mi s-a facut o pofta din aia de-mi vine sa mananc din tiramisu cu linguroiul
Unde ai postat reteta,poate il incerc si eu in weekend.

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara fetelor!

La Multi Ani! tuturor Mariilor (Meri de Tzuni, Maria Isabela de Zuzilici, Mara si Marilena si toate celelalte)!

Tzuni esti tu draguta!
Hcclara merci pentru aprecieri. Este adevarat, am slabit mult. Iti dai seama cum aratam la 85 kg.

Deci maine este ziua cea mare. Week-end-ul ce tocmai a trecut mi-am cam facut de cap: dulciuri, inghetata. Probabil maine va fi un raport de 66 si ceva. Vedem maine.

Urez spor la slabit coechipierelor mele ( Yubi si Dordia ), precum si adversarelor noastre. Ceea ce conteaza la final este atingerea targetului propus de fiecare.

Va las acum si va doresc o seara placuta
Pup toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Salutare gagici!

Delidana, se pare ca am innebunit de tot

Rolo, ai noroc ca ai pus o poza decenta cat de cat, ca-ti muscam jugulara la prima!

Gagici, io am mancat azi numai fructe, dar nu s-a miscat in jos cantarul, sa vad ce zice de dimineata ca nu vreau sa ma deprim. Maine merg si la sport si din pacate sunt inainte de zilele acelea, sper sa slabesc in final cat mi-am propus!

Va pup si pe curand,
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

mephala80, ai niste baieti......absolut superbi! De unde au gopitele astea minunate din obraji?...ochisorii am vazut de unde. Fa si o fetita...
Poza asta e fenomenala: http://entertainment.webshots.com/photo/2398391720102977665LAdLPD

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

S-o ajutam pe Alexia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

M-a apucat si pe mine depresia. Maine noapte la 3 plec de-acasa si pana miercurea viitoare nu-s. Si am mii de ganduri si spaime cu privire la Meri. Stiu c-o las pe maini bune, stiu ca va fi ingrijita si supravegheata, dar nu sunt EU. Si asta ma dispera. N-am mai trait senzatia asta! Oooooof, e tare greu!

Gabrielama, cum te mai simti? Ti-ai mai revenit? Esti epuizata sigur...

Zuzilici, plec maine noapte la 3.Vacanta de iarna vreau s-o facem undeva unde e cald...

Mephala, poza dupa tortul sectionat e mai faina!

Boxo, arati f bine in costum de baie, sa stii!

Rolo, ce mare e terorista taaaa! Uaaaau, ce-a mai crescut! Si frumoasa foc!

Violeta, esti slaba numa' bine! Si pari f vesela!

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna seara, doamne frumoase!

si multumesc din nou de grija.

Sunt mai bine, mi-am mai revenit. Am reusit sa mananc si o salata acum pe seara si am fost putin afara, ca era racoare, pentru o gura de aer proaspat.

Carmen, asa e, ai dreptate, nu imi face nimeni statuie. Stiu foarte bine...

Tzuni, asa cred si eu, ca de la oboseala si stres am facut migrena. Drum bun maine... si te inteleg perfect cu Meri. N-ai idee cat de bine te inteleg.

Yubi, si la mine functioneaza tot statul in intuneric; nu stiam ca ajuta sa-ti pui rece, desi azi, la birou, in timp ce zaceam in baie, mi-am udat mainile si mi le-am pus pr frunte si parca m-a ajutat. Despre medicamente... eram asa disperata caci cred ca luam si piramidon daca imi dadeau.

Va pup mult pe toate si sper ca de miercuri, cand ajung acasa, sa raspund civilizat fiecareia in parte. Nu mi se deschid pozele de aici, asa ca va rog mai lasati-le sa le vad si eu.

Noapte buna!

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Gabi, nu ti-am spus niciodata, dar de cate ori citesc mesajele de la tine care incep cu "doamne frumoase", imi indrept spatele si stau asa...mandra! Ma simt....vizata! Dormi frumos sa ai forte maine!

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Gabrielama, multa sanatate. Banui ca e destul de greu sa fii plecata des si departe de pui!

Tzuni, grijile de mamica sunt tare dureroase. Eu si acum daca plec o zi doua departe de Alexia am un junghi in inima la plecare si nu numai.

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

S-o ajutam pe Alexia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Gheo si Teo la multi ani!!! Draga mea Sabina te pup si te imbratisez! Sa-ti traisaca flacaul cel frumos! Carmen felicitari pt voinic, ai avut o petrecere frumoasa vad, bravo!Buna seara fetelor:)Iar am deraiat weekendul asta.., simbata la cinema si pe urma prin niste cluburi cochete pina pe la 4-5 dimineata si duminica am stat la relaxare la tv ori cu cite o carte ori maxim drumuri intre pat si frigider, cum altfel si am gasit acolo salata de beuf, chiftelute, ba chiar si icre(!!!) si alte nebunii facute de minuta mea pt fameleon, chestii de care nu am ating de obicei. Si am cam mincat duminica, nici nu am indraznit sa ma cintaresc azi dimineata, o sa vad miine cum stau. Azi am revenit la un program mai rezonabil, salate dar si ceva piine cam multicica decit de obicei chiar daca neagra. In fine.. Simbata asta stau acasa, maxim la cinema, ca-s dezatru vad. In seara asta am fost si la sport, am facut o ora step si ora body stiling, dar cu o profa care nu stiu, nu-mi prea place, e prea complicata. Are un stil al ei si programele ei ma scot din sarite, dar ma rog facui ceva miscare, chiar daca nu la intensitatea si forta pe care le prefer, pt ca a trebuit sa pierd timpul cu ochii crucis dupa ea. Liris ma complimentezi intr-una:) Merci mult. Pai nu stiu ce secrete ar fi pt picioare frumoase, eu le intretin doar, ca in rest o fi de vina singele rusesc pt constructia asta mai lunga. Dar cum nimeni nu e perfect, nah ca am si niste solduri late care dupa 2 nasteri parca s-au latit si mai si, asa incit oricit as slabi tot lata par, asta e. Eu am zis intotdeauna ca mai feminine is tipele cu talia mica chiar daca sa zicem au coapsele mai proeminente, astea mai late in solduri asa ca mine is mai masculine oleaca, tre sa ai trucuri la imbracat, apoi neaparat cu tocuri chiar daca nu f mari, parca tot corpul prinde o alura mai feminina.Dar pt modelare frumoasa eu una sunt convinsa ca cele mai bune sunt aerobicul( ori body stiling) si un streching bun la sfirsit, daca ai bafta si de o profa inspirata e excelent. Eu am inceput sa fac aerobic de pe la 20 de ani, bine cu pauze, pe urma si dans, si belly si am invatat in timp ce mult conteaza o profa ce are un program bun care sa ti potriveasca. De asta aici merg in special martea si joia, e o antrenoare cu un program excelent! Uneori la o alta specializata in tae bo si kick boxing, aia e si mai si ca e de fapt profa de box, dar nu are un program fix, da libere ca sa zic asa. Asta de azi cum ziceam e prea complicata pt gustul meu. Nu neaparat exercitii complicate, ea gindeste totul prea intortocheat, nu stiu cum sa explic. Dar pt ca am ceva experienta, la inceput incercati fetelor, profe diferite de aerobic pina gasiti profa si programul perfect, mergi cu drag pe urma si iti pare rau cind lipsesti odata, asa ca la scoala.Evident ca paella nu am mai facut we asta, urmatoarele zile sigur! Cum is de fel mai in viteza si mai aiurita, eu fac din ochi si dupa gust cum se zice si de aia tre sa mai fac odata ca sa dau o reteta cum trebuie asa la gramaj:) Si-mi ies excelente numai mincarurile care-mi plac, haha pe alea le simt dom'le si cum paella e la mare cinste chiar imi iese buna.Tu Liris stii spaniola nu-i asa? O sa-ti las un forum in lb spaniola ca-s acolo citeva retete bune de paella si gasesti si numai cu pui ori chiar numai cu legume ori stiu eu ce alte retete. Eu o fac pe aia stil valencian si cu ceva carne de pui, cu supa tot de pui si neaparat cu vietatile alea delicioase.Anky nu mai auzisem de paella africana, dar pare tare interesanta poate lasi reteta cind ai timp.Mai citesc din urma si poate mai revin.Nopate buna!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldowww.ana-alesia.ro " target="_blank">Ajutam o bebelina mica sa ajunga acasa? Va asteptam aici

Mergi la inceput