Shoppaholicele Redouto-masochiste (122)
Raspunsuri - Pagina 5
diotima spune:
dupa cum v-am spus, am primit ieri cele 4 camasi de la tmlewin, care sunt MINUNATE, iar masurile sunt super ok (eu mi-am luat 10).
Ioana13 spune:
Diotima in legatura cu pantalonii... ma mai gindesc si daca ii mai ai pina atunci... ca nu stiu daca imi sint buni, inca nu am luat pantaloni de la activ wear si eu port de la 36 pina la 40... in functie de firma...
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
ralucadiana spune:
ciao fetelor!!!! astazi am primit un pachet din data de 26.08. sunt foarte foarte fericita, cadou am avut aparatul foto care ii superb, micut, dragalas
CristinaT spune:
Buna,
am reusit si eu sa dau prima comanda. A durat ceva pana am facut cardul, pana am activat serviciul 3D, pana am depus banii...etc.
Asta e mesajul pe care il astept de nu stiu cand.
Vous allez recevoir un courrier électronique de confirmation.
Nous espérons que vous avez passé un agréable moment sur notre site,
merci de votre visite et à bientôt !
Culmea e ca nu mai am nici o repulsie atat de mare fata de limba. Sper sa nu capat repulsie pentru posta ronmana. Cam cand ar trebui sa soseasca pachetul???
PS: vreau sa multumesc celor care m-au ajutat.
O zi buna!
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!
CristinaT spune:
am primit asta pe email
Confirmation de votre commande sur laredoute.fr
Dierna3 spune:
Buna!
Sunt o mai veche clienta La Redoute, insa pana acum nu m-am confruntat cu rambursarile (am avut doar un cec cu o suma mica anul trecut, pe care nu l-am incasat).
Am o rugaminte: unde sa le scriu sa-mi schimbe cecul in bon d'achat, pana caut eu pe net pleaca francezii in week-end?...
Tocmai am aflat ca mi-au intors o comanda din 22 august, in conditiile in care 2 saptamani am facut vizite dese la posta.
Multumesc!
CristinaT spune:
hai ca sunt in priza acum...
am verificat si nu mai am banii pe card... culmea e ca eu ma asteptam sa ii vad blocati, dar nu sunt blocati, au fost trasi. Atat de repede?
va rog frumos, vreau si eu pe PM parola la contul de pe yahoo.
Multumesc.
Graviduta spune:
Asta cu sacii cred ca e de la OP la OP. Si mie mi-i cereau acum vreo 3-4 luni, cred ca de 2 ori s-a intamplat asta. Dar acum, la ultimele 4 comenzi, doua comenzi mi-au sosit in saci, chiar una dintre ele in ditamai sacul. Si am intrebat daca sa-l aduc inapoi si mi-au zis ca nu. Fetele de la 56 mi se par dragute, mai ales una dintre ele mai tanara. Si mie mi-au venit coletele rupte rau, 2 din 4 cu proces verbal intocmit de posta romana, jumatate in fr si jumatate in romana. Unul dintre coletele era rupt si fusese lipit din plin cu scotch, nu venise in sac. Avea o ruptura, de puteai sa bagi mana lejer sa iei ceva, dar n-a lipsit nimic.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
anne16 spune:
Aveti mare grija: sa nu aveti produse care sa depaseaca 1000 euro.
Pentru ca vi se blocheaza cosul.Eu din greseala am facut acest lucru.
Am reusit sa-l deblochez
anne16 spune:
Am gasit un cod valabil:
41203- trench negru marimea 38/40
41211- trench negru marimea 42/44
64572- trench negru marimea 46/48
Reduce 35% un articol preferat
25% restul comenzii
20% electrocasnice