Shoppaholicele Redouto-masochiste (122)
Raspunsuri - Pagina 13

nushulica spune:
mie nu imi merge nici codul cu salteaua nici cel cu aparatul foto m-am tampit de tot sau ce imi scapa?

alia_ro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nushulica mie nu imi merge nici codul cu salteaua nici cel cu aparatul foto ![]() ![]() ![]() |
Mie mi-a mers cel cu aparatul foto, dar pe cont nou.

Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut

danita spune:
dragelor ....... m-ati imbolnavit cu camasile alea ! sunt super , vreau sa comand si eu ....dar scumpe nene ....

anca_iary spune:
http://babystuff.nextvision.ro
Daca vreti sa cumparati lucruri de calitate la preturi mici, iata un site(produse pt. copii, gravide si nu numai)pe care l-am descoperit de curand. Mi se pare super, si sa stiti ca nu fac reclama! Chiar am comandat ceva pt. fiica-mea, astept sa vad rezultatul.

diotima spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danita dragelor ....... m-ati imbolnavit cu camasile alea ! sunt super , vreau sa comand si eu ....dar scumpe nene .... BeBelusca |
Draga danita, comparativ cu redoute, camasile pot fi considerate scumpe. DAR, daca te gandesti ca o camasa iti iese la 130 RON (in care am pus si transportul), la calitatea pe care o au, nu mai e mult. Ieri am dat o raita prin magazine si sincera sa fiu, m-am ingrozit de preturile la camasi pentru femei pe care le-am vazut (asa cum zicea si ella, nici cele de la nana camice nu le egaleaza ca si calitate).

camelia_daniela spune:
Neatza!
La multi ani tuturor Mariilor!! Sa fiti sanatoase si sa aveti carduri pline tot timpul!
Foarte ineresante coduri ... Multumim!
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

danita spune:
diotima : right graiesti :)
LA MULTI ANI ! pentru cele care isi sarbatoresc ziua si le urez sa isi gasesca ceva pe LR fain de tot sa bage in cos si sa vina urgent ;)
D