Freshlook opaques

Freshlook opaques | Autor: Amnesty

Link direct la acest mesaj

Am decis sa ma dotez si eu cu niste lentile de contact colorate Mi-au placut f mult freshlook opaques pe care le-am vazut la o prietena. Ei spun sa le arunci dupa doua sapt, dar ma intreb, daca nu le porti in fiecare zi, poti sa le prelungesti viata sau trebuie sa le arunci no matter what?

Eu nu prea am experienta cu contactele de 2 sapt. Port numai din alea dailies.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Teoretic, da. Eu port lentile cu dioptrii care sunt pt. port night&day 30 de zile sau 60 de zile daca sunt purtate doar ziua. Ai grija sa le speli bine inainte de a le pune in solutie proaspata de cate ori le scoti si... asta e. Oricum, daca se deterioreaza, ai sa simti.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Eu port numai de alea de 2 saptamani, dar cateodata uit cand le-am inceput... Insa, cum zicea si cristina, iti dau ele semnal cand au imbatranit.

Si eu m-am gandit la cele colorate, insa n-am apucat sa-mi pun gandul in practica inca. Mie mi-ar placea cele verzi-gri. Eu am ochi caprui si nici nu cred ca s-ar potrivi prea multe alte culori de altfel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EliaElia spune:

Eu am avut albastre si am ochii caprui inchis deci se poate orice nuanta. Dar nu poti sa le mai porti dupa, chiar daca nu ai avut de ex. 14 de purtari. Adica eu am incercat dar parca aveam nisip in ochi, groaznic.Eu personal m-am lecuit, mi-am facut damblaua, mi se pare chinuiala prea mare.Camelia si Laura (06.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Citat:
citat din mesajul lui EliaElia
Dar nu poti sa le mai porti dupa, chiar daca nu ai avut de ex. 14 de purtari. Adica eu am incercat dar parca aveam nisip in ochi, groaznic.

Camelia si Laura (06.02.2008)

Nu prea inteleg de ce nu le-ai mai putut folosi. Poate nu le-ai pastrat in solutie de lentile?

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Nu le poti lungi viata daca nu le porti. Sint doua saptamini de cind le deschizi din pachet...se usuca pur si simplu (sint 55% apa si 45% polymer)...se deterioreaza.

Daca esti obisnuita cu dailies, cele colorate ti se vor parea ceva mai groase...dar in general, cam la fel.

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amnesty spune:

personal stiam ca deteriorarea lentilelor de contact se produce datorita proteinelor prezente in lacrimi. De asta ma gandeam ca daca nu le porti in fiecare zi le poti prelungi viata...Am reusit sa iau doua certificate de Free trial pt Freshlook si Acuvue. Cand ma duc sa le iau de la cabinet o sa o intreb pe opticiana. Multumesc mult de raspunsuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_rain spune:

eu am lentile freshlook cu dioptri, nuanta turqoise, ochii mei sunt caprui foarte inchis. Arata senzational, mai ales ca sunt si vopsita blond.
Ale mele sunt expirate de mai bine de 2 luni (sunt cu 3o de purtari), nu am observat nici o modificare. Le pot purta in continuare fara nici o problema.
Am intrebat pe cineva care lucrase in cadrul unei optici, care sunt riscurile. Mi s-a explicat ca se pot fisura. Din aceasta cauza apar iritatiile si senzatiile de nisip in ochi.
Acum astept mostrele pentru niste culori mai "turbate" - verde aquamarine

A, am uitat sa specific, ca la un moment dat mi se crapase cutiuta in care le tineam, nu am observat, si cum le aveam in geanta, una dintre lentile a ramas fara solutie vreo 2 zile. Se intarise, am pus solutie peste si si-a revenit :) Asa ca eu voi ramane in continuare fidela lentilelor freshlook.

tzontzo manager

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amnesty spune:

as vrea sa incerc si nuanta turqoise dar parca ma tenteaza si cea violet . Ochii mei sunt caprui inchis..spre negru. O sa iau totusi un free trial inainte sa le cumpar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EliaElia spune:

nu poti sa le testezi acolo pe loc? eu am probat cateva culori pana m-am hotarat la albastrul ala.acum poate sunt mai bune lentilele, eu chiar am avut grija de ele la momentul respectiv, le-am mai purtat de cateva si dupa ce au expirat, recunosc, dar ultima oara erau insuportabile si cu ochii nu ma joc asa ca le-am aruncat. asta era acum 8 ani. Tot freshlook am avut si eu.Camelia si Laura (06.02.2008)

Mergi la inceput