Gust si miros urat la sani!

Gust si miros urat la sani! | Autor: Alinutza1979

Link direct la acest mesaj

Problema mea este putin mai "delicata" si imi este oarecum jena sa o expun; insa negasindu-i rezolvare o voi scrie aici in speranta ca poate cineva imi va da un sfat, o idee, de la ce e si ce tre sa fac!
Deci sanii mei au un gust si un miros urat!
Nu am copil, nu alaptez, nu am dureri, scurgeri sau alt neplaceri, pur si simplu daca se suge putin dintr-unul apare un miros si un gust ciudat(a ceapa clocita)
Este o mare problema pentru viata mea intima, deoarece iubitului ii plac foarte mult sanii mei si vrea sa-i linga,sa-i suga iar faptul ca imi miros sani il impiedica s-o faca, plus de asta si eu ma simt foarte prost iar am inceput sa facem mecanic!
Problema asta nu am avut-o dintotdeauna, mi-a aparut de vreo 4 ani!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alinutza1979

Problema mea este putin mai "delicata" si imi este oarecum jena sa o expun; insa negasindu-i rezolvare o voi scrie aici in speranta ca poate cineva imi va da un sfat, o idee, de la ce e si ce tre sa fac!
Nu am copil, nu alaptez, nu am dureri, scurgeri sau alt neplaceri, pur si simplu daca se suge putin dintr-unul apare un miros si un gust ciudat(a ceapa clocita)
Este o mare problema pentru viata mea intima, deoarece iubitului ii plac foarte mult sanii mei si vrea sa-i linga,sa-i suga iar faptul ca imi miros sani il impiedica s-o faca, plus de asta si eu ma simt foarte prost iar am inceput sa facem mecanic!

mi se pare un mesaj de factura proasta, multe amanunte care nu-si au locul aici pe forum...

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutza1979 spune:

Credeam ca pot cere ajutor si sfaturi in orice problema...chiar si mai "delicata"!
IMI CER MII DE SCUZE!
Rog administratorii sa stearga acest post!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

alina, fugi la endocrinolog!

sa nu-i uitam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Alinutza, nu trebuie sa-ti ceri scuze. Ai dreptate, pe acest forum se discuta cam despre orice. Doar ca ti-ai ales gresit sub-forumul unde sa-ti expui problema. Incerca sa muti subiectul la 'Femina intim' (sau o sa ti-l mute un moderator). Din pacate, eu nu pot

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alinutza1979

Alinutza,

Cred ca ar trebui sa mergi la medic si sa faci o analiza a secretie.
Faptul ca in 4 ani de zile nu a trecut iti arata clar ca problema nu va disparea peste noapte. Chiar ai nevoie de ajutor de specialitate!
Nu mai amana ca si asa ai amanat mult prea mult. Este vorba de sanatatea ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Daca nu ai secretii sau alte neplaceri,inseamna ca o fi mincat prietenul tau ceapa,ori are probleme cu dintii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutza1979 spune:

Unde se fac analize de secretie?
Sa ma adresez endocrinologului sau ginecologului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Poti sa mergi atat la endocrinolog cat si la ginecolog.

Personal, as opta pt endocrinolog.
Daca in cadrul clinicii se recolteaza si analize, ar putea sa-ti recolteze medicul in timpul consultatiei sau asistenta acestuia. Daca nu, iti va spune medicul unde sa mergi. Este posibil sa-ti dea sa faci si prolactina.
In functie de discutia pe care o va avea cu tine, de ce vede la fata locului, medicul va decide ce si cum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

Nu sunt medic, insa cred ca este normal. Am mai auzit de persoane cu aceeasi problema. Insa nu strica sa vizitezi si un doctor.

Este vorba de niste glande care atunci cand corpul este excitat sau speriat se activeaza si produc niste secretii (cum ar fi pheromonii) care la tine au miros si gust de ceapa. Aceste glande sunt situate la subrat, mameloane, vagin si anus. De multe ori mirosul este corelat si cu preferintele alimentare, asa cum este cazul si in alaptarea copilului, de fapt tot ce mananca mama influenteaza mirosul si gustul laptelui. Nu prea ai cum sa scapi de mirosul asta, doar daca iti schimbi dieta definitiv sau mananci ceva mult mai aromat si mai bun la gust decat ceapa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

loma, foarte bine ai explicat. si eu stiu acelasi lucru.

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Mergi la inceput