Am facut lipo pe 30.08.08

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Sunteti tare dulci, va multumesc. Ma dor toate alea, spate, bulane, git, nu pot dormi decit pe spate si imi amorteste iar budigaii de pe mine ma omoara. Stiti cum se spune, "baba la frumusete rabda" :). Eu cred si sper din toata inima ca merita. Pe Miercuri imi pot da jos plasturii care imi acopera bulanele pe toata suprafata si pot face un dus decent:). Cica dupa o luna dispar umflaturile cele mari si tot atunci pot renunta la purtatul budigailor peste noapte, insa va trebui sa ii port inca o luna pe timpul zilei. Coapsele exterior sunt asa de vinete, pina la fund si abia stau pe WC:(. Nu stiu cit a luat medicul de pe coapse exterior insa se pare ca s-a dus spre coapse spate putin. Oricum, e un medic bun si a spus ca ma "modeleaza" in asa fel incit sa apara faina linia soldurilor si coapselor cu a genunchilor.

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

kulta refacere rapida!!

si pentru ca nu iti stiu povestea...cate kg aveai peste "greutatea ideala"?

meg,dematei(9.02.2007)

Mergi la inceput

Pai, la 160cm, aveam 60kg dar nu kg erau problema ci bulanele si genunchii:)
Multumesc pentru urare.
Ma simt cu fiecare zi mai bine, multumesc lui Dumnezeu.

Citat:
citat din mesajul lui megbeng

kulta refacere rapida!!

si pentru ca nu iti stiu povestea...cate kg aveai peste "greutatea ideala"?

meg,dematei(9.02.2007)

Mergi la inceput

Buna dimineata,
Inca o noapte lasata in urma, inca un pas spre vindecare. Azi noapte am avut palpitatii si mi-a fost frica de embolia dar se pare ca am trecut cu bine noaptea. Inca ma simt slabita mai ales daca incerc sa fac treaba sau efort mai mare.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Te admir pentru curaj. Eu nu as avea curajul sa fac asa ceva.
Te asteptam cu detalii.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui KULTA

Buna dimineata,
Inca o noapte lasata in urma, inca un pas spre vindecare. Azi noapte am avut palpitatii si mi-a fost frica de embolia dar se pare ca am trecut cu bine noaptea. Inca ma simt slabita mai ales daca incerc sa fac treaba sau efort mai mare.
Pupici

Kulta, mamica de Danuta(15,04,2004) si Sebastian(25,08,2005)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Servus,

Felicitari pentru curaj si pentru rezultate!
Tot urmarea ( si te urmaream) la subiect, ca sa-mi fac si eu curaj pentru o abdomini plastie...
Acum, cand am vazut ca n-ai avut nici Kg multe...ai curaj!

Sa intelegem ca esti deja acasa, de zici ca nu poti sa faci treaba?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grodear spune:

Liposuctia este mai greu de suportat atunci cand pacientului i se scot cantitati mici de grasime. Este normal sa te invinetesti mai mult . Daca erai mai grasuta putin, nu sufereai atat. Oricum, refacere usoara si sa fii cea mai frumoasa si sexoasa!

Ralu- mamica de fetita superba!!!

Mergi la inceput

Multumesc. Sigur va tin la curent.
pupici

Citat:
citat din mesajul lui crinuta

Te admir pentru curaj. Eu nu as avea curajul sa fac asa ceva.
Te asteptam cu detalii.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ileana

Citat:
citat din mesajul lui KULTA

Buna dimineata,
Pupici

Servus,

Felicitari pentru curaj si pentru rezultate!
Tot urmarea ( si te urmaream) la subiect, ca sa-mi fac si eu curaj pentru o abdomini plastie...
Acum, cand am vazut ca n-ai avut nici Kg multe...ai curaj!

Sa intelegem ca esti deja acasa, de zici ca nu poti sa faci treaba?

ileana

Multumesc mult. Trebuie sa fii foarte hotarita si motivata, altfel suferi mai mult:(.
Sunt acasa din a doua zi dupa operatie. Nu prea pot face efprt ca ma ia cu calduri.
Curaj mult.

Mergi la inceput

Poate fi adevarat insa ei au spus ca 1l si 100gr din partile alea, e destul de mult:).
Multumesc mult.

Citat:
citat din mesajul lui grodear

Liposuctia este mai greu de suportat atunci cand pacientului i se scot cantitati mici de grasime. Este normal sa te invinetesti mai mult . Daca erai mai grasuta putin, nu sufereai atat. Oricum, refacere usoara si sa fii cea mai frumoasa si sexoasa!

Ralu- mamica de fetita superba!!!

Mergi la inceput