Tratamente ce ajuta la slabit

Tratamente ce ajuta la slabit | Autor: DRE@MER

Link direct la acest mesaj

As vrea sa aflu parerile voatre despre diferite tratamente: electromasaj, masaj anticelulitic, impachetari, vacuum, etc.
Ati incercat? cum functioneaza? Dau rezultate? Dupa cat timp?

Acum eu am o problema mai delicata. Am 19 ani si nu am mai incercat nicun astfel de tratament pana acum. Mi-am facut programare la nutritionist. Vreau sa ma apuc de un program intens de slabire, pe care sa-l combin cu un tratament. Avand in vedere ca am multa celulita, am mai cautat pe net si am inteles ca cel mai bun tratament pt eliminarea ei ar fi vacuum-ul.
Ati incercat? Eu sunt f pudica si as vrea sa va intreb in ce consta acesta? Cum trebuie sa ma prezint acolo? Trebuie sa fiu in chilotei? Dupa cum spuneam, sunt f pudica si nu stiu cum se procedeaza.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Eu am facut saptamana trecuta prima sedinta de DermoCell (tot un fel de vacuum, dar cica putin mai evoluat).

Cum a decurs sedinta? Pai, mi-au dat un costum dintr-un material de dres ceva mai gros (fetele i-au spus "costum de balerina" ), am mers in vestiar, am ramas in chilotei si am pus costumul pe mine, apoi un halat si am mers in camera cu aparatul.

Chiar nu trebuie sa iti fie rusine... fetele de la salon vad zilnic persoane "goale", de toate varstele, majoritatea grasute...

Succes la tratamente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Rall si dupa erai balerina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

Si la nutritionist te dezbraca in chiloti la cantarit.

O DAU PE SOACRA-MEA, DAR NU LA SCHIMB, CI PE DEGEABA! DAR NICI ASA NU CRED C-O SO IA CINEVA!

Mergi la inceput