rusine, rusine, rusine, politia romana- sus mafia
Raspunsuri - Pagina 2
light spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maraki Dar care e problema voastra ca au inchiriat interlopii un elicopter si au aruncat cu flori? Nu inteleg indignarea asta, aia s.au dus la o inmormantare, au fost linistiti, civilizati...Eu i-am dat in rahat cu toti banii lor, ei fac fel de fel de smecherii, naivi sant destui ca sa-i pacaleasca dar asta nu inseamna ca trebuie sa ma apuc sa-i injur ca s-au adunat la moartea unuia dintre ei Lasati-l pe Basescu ca nu are nici o vina!Monica http://www.community.webshots.com/user/maraki36 mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )Foto AngeloAngelo1Angelo2Angelo3Angelo4filmulete maraki5 |
my deviantArt Gallery
Guestus spune:
citat din mesajul lui LUCIA MIRELA Dar despre faptul ca unul dintre ei a incercat sa loveasca cu masina, doi angajati ai unei televiziuni exact in timpul reportajului si la foarte mica distanta de masina politiei ce zici? Daca oamenii nu se fereau probabil erau morti acum. Deci interlopul "pasnic" care a venit la inmormantare a vrut pur si simplu sa omoare niste oameni si mai grav, in apropierea angajatilor politiei. |
si acum ce sint mafiotii astia...maimute? si pe mine daca ma urmareste unul cu camera normal ca-i dau una peste ceafa.
maraki spune:
Hai ca este de cascadorii rasului ce spune reportera de la Antena1 colegul ei daca nu se ferea, ar fi fost SPULBERAT de masina interlopilor! masina aia mergea cu viteza 1-a, cum l-ar fi spulberat? Si la urma urmei, daca familia nu a dorit sa se filmeze, trebuia sa se respecte cererea lor! La cata lume era acolo, cate masini trebuiau sa treaca, echipele de filmare lipseau in mijlocul soselei
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Androix spune:
Si eu zic la fel dar nu chiar: presa e de vina! Dar nu pentru ca le "violeaza intimitatea" ci pentru ca ii baga in seama. Ce sa spun, doi cefosi s-au alergat prin craiova si si-au tras-o cu urmari tragice. So what? M-ar fi interesat mai mult cum au ajuns ei interlopi si ce a facut politia in timpul asta, nu cum au sfarsit.
Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia
maraki spune:
Dar voi ce faceti acum? nu-i bagati in seama?
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
A_Iulia spune:
Eu cred ca depinde unde erau cei de la echipa de filmare - daca erau pe trecerea de pietoni sau pe trotuar, aveau dreptate sa se supere. Daca se credeau cumva autovehicule, atunci stationau neregulamentar.
Jollie spune:
Ba pe mine m-ar mai interesa si cum demonstrezi ca cefoshii aia ca sint interlopi. Ca nu le scrie nici in frunte, nici in ceafa. Daca s-a adunat o mina de oameni intr-un loc, nu poti sa-i cataloghezi pe toti ca fiind la fel. Problema e ca se stie ca se ocupa cu lucruri ilegale, imorale etc dar ca e si foarte greu de demonstrat asta. Deci justitia ce face? Isi da mina cu politia si impreuna
Androix spune:
Maraki, nu stiu, eu nu simt ca-i bag in seama, singurul lucru care m-a facut sa postez la acest subiect a fost faza cu presa care nu trebuia vezi doamne sa deranjeze procesiunea de cefosi. Dar ai dreptate nu poate toata lumea sa lucreze la tvr cultural si sa faca documentare pe sufletul realizatorului caruia nu i se cere sa faca rating. Vroiam doar sa spun ca televiziunea nu mai este de mult un instrument de informare publica
Si nu e treaba mea sa demonstrez ca sunt cefosi, eu le-am zis asa pentru ca au burti mari si trei randuri de piele la ceafa. Cum si-au castigat titlul de interlopi si banii asta trebuie sa demonstreze politia, procurorii etc pana la basescu ca pana una alta si sub el nu functioneaza nici o institutie a statului.
Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia
Fomalhauti spune:
Eu vad in toata povestea asta (si in altele...) o mare problema si mesajul Mathildei chiar ma bucura....
Interlopii se plimba liberi...Si asta este o problema...Dar stim ca in multe tari din lume (dar nu in toate!) capii mafiei (indifernt cum s-ar numi ea...) se plimba liberi fiindca nu fac "munca murdara" cu mana lor...Se stie cine sunt dar nu se poate dovedi. Am putea vorbi despre Al Capone sau "matusa Tamara" (stim cu totii ca batrana aceea nu detinea proprietatile pe care le-a lasat mostenire, dar atat timp cat nu poate fi demonstrat...)
Au avut inmormantare cu elicopter...A fost pe banii lor. Sigur, putem pune problema de unde proveneau acesti bani dar cred ca nu i-au furat chiar direct din impozitele noastre...
Ei, bine, mie marea problema mi se pare mediatizarea. Dar nu e vorba de faptul ca pe o multime de posturi, la stiri, se discuta despre inmormantare...Este motivul pentru care televiziunile s-au batut (pana la a-si risca reporterii...) pe "eveniment". Motivul este ca pe majoritatea romanilor ii intereseaza. Si asta fiindca multi, mult prea multi, privesc in sus la acesti oameni. Ii admira. S-a filmat mormantarea, prim plan pe jerbele imense...Concerte cu manelisti pe care unii si i-ar dori macar la nunta (ca pana acum, de manele la inmormantare, eu nu am mai auzit - au fost compuse unele speciale sau erau tot alea obscene?). Mama mi-a spus ca in preziua inmormantarii a vazut pe un post filmare cu masinile care veneau...Era specificata marca masinii, tipul. Si romanii de rand stateau prin zona sau macar in fata televizoarelor si visau si ei la o asemenea masina si la manelisti la inmormantare. Si probabil comentau de fata cu copiii "Ce masina..." "L-au adus pe Adi Minune.." Problema este ca multi romani ii admira pe asemenea indivizi, ar dori sa fie ca ei si transmit mai departe admiratia lor copiilor.
Ca sa nu mai vorbim de ideea ca se pot castiga prin trisat, 50.000 euro la carti intr-o noapte. Pai e mult mai COOL decat sa muncesti...
Guestus spune:
citat din mesajul lui Fomalhauti [Ei, bine, mie marea problema mi se pare mediatizarea. Dar nu e vorba de faptul ca pe o multime de posturi, la stiri, se discuta despre inmormantare...Este motivul pentru care televiziunile s-au batut (pana la a-si risca reporterii...) pe "eveniment". Motivul este ca pe majoritatea romanilor ii intereseaza. Si asta fiindca multi, mult prea multi, privesc in sus la acesti oameni. Ii admira. S-a filmat mormantarea, prim plan pe jerbele imense...Concerte cu manelisti pe care unii si i-ar dori macar la nunta (ca pana acum, de manele la inmormantare, eu nu am mai auzit - au fost compuse unele speciale sau erau tot alea obscene?). Mama mi-a spus ca in preziua inmormantarii a vazut pe un post filmare cu masinile care veneau...Era specificata marca masinii, tipul. Si romanii de rand stateau prin zona sau macar in fata televizoarelor si visau si ei la o asemenea masina si la manelisti la inmormantare. Si probabil comentau de fata cu copiii "Ce masina..." "L-au adus pe Adi Minune.." Problema este ca multi romani ii admira pe asemenea indivizi, ar dori sa fie ca ei si transmit mai departe admiratia lor copiilor. Ca sa nu mai vorbim de ideea ca se pot castiga prin trisat, 50.000 euro la carti intr-o noapte. Pai e mult mai COOL decat sa muncesti... |
fomalhaiti..ai scris asa frumos despre inmormintare incit ma tot gindesc daca sa mai traiesc sau nu