Nou stil de viata (223)
Raspunsuri - Pagina 9
hcclara spune:
Salutare!
Zuzi, bravo, ma bucur pt tine, tine-o tot asa! ca m-ai intrebat de Luca...la inceput m-a pus sa-l descalt, dezbrac si n-a putut sesiza mare lucru, Luca s-a pus pe tipat si nu a cooperat deloc, a zis ca platfuß nu are, insa can l-am incaltat si am vrut sa plecam a observat ca merge oarecum greoi su piciorul drept, a zis sa-l observ cateva zile si apoi daca nu-i trece sa merg iar saptamana viitoare!
Cami, ma bucur tare ca esti bine, si felicitari pt baietel! nu-i bai ca ai pus 8 kg, sanatosi sa fiti, ca de kile vei scapa tu! sarcina usoara in continuare!
Mami dulce, bine ai revenit, sanatate la sale!
Mik, bine ai revenit si tu!
Andapetrecere frumoasa maine!
la noi azi a fost cald, azi dimineata am fost la coafor, m-am tuns si suvitat si parca sunt o idee prea blonda, trebuie sa ma obisnuiesc cu mine, acum seara ne-am gratarie cu prietenii, si fiindca si maine e cald, mergem la strand!
Marilena, cum merg pregatirile?
pupici si o seara placuta!
anky spune:
Delia,haioasa povestea cu prietenul vostru Shobo.
Pe unde reuseste sa se strecoare in casa ?
Vik,distractie placuta in cluburi,sa drinkuiesti si pentru mine niste Margarita lemon cu multa gheata.Azi m-am rasfatat si eu in Spa centerul meu favorit,a tinut si vremea cu mine,am inotat si am stat si la soare,pe linga masaje, pillinguri si inpachetari,acuma ma simt ca noua.
Nastad,LA MULTI ANI,sa fi iubita si fericita alaturi de cei dragi.
Mamicadulce,multa sanatate,cum ai reusit sa iti nenorocesti salele?
Va doresc la toate o seara si o duminica placuta.
danielag spune:
Zuzi, cum esti? Cum te-ai descurcat cu tentatiile? Ceva miscare ti-ai propus pentru azi? (Anda, stiu ca tu vezi pana in Canada, da' am zis ca nu strica sa o intreb si eu pe Zuzi cum ii e.)
Apropo de miscare, mi-am adus aminte de Cris si de Delidana. Delia am inteles ca nu face miscare azi (ne-a parasit si s-a dus la cumparaturi). Cris, tu cum esti? Ti-ai facut portia de miscare pentru azi?
Apropo de cumparaturi, am vazut semnatura unei colege de forum si mi-a placut tare mult: "Born to shop, forced to work." Io nu-s chiar fortata sa muncesc, in sensul in care imi place foarte tare ce fac, asa tare ca am avut si episoade de-a dreptul workahoolice. Dar imi place si la cumparaturi , cum nu?
Claudia, sa iti fie de bine noua tunsoare. Poze nu ne mai arati? Imi aduc aminte ca am vazut poze cu tine de la ultima incursiune la coafor si iti statea foarte bine.
Anky, sa iti fie de bine ziua la spa.
Va pup si ne vedem maine.
Daniela
mephala30 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danielag Claudia, sa iti fie de bine noua tunsoare. Poze nu ne mai arati? |
, de acord cu tine: vrem poze!!!
Carmen, Iustin & Teodor
Zuzilici spune:
Buna seara. E ora 9 si sigur nu mai bag nimic in gura la ora asta asa ca vin la spovedit:
Azi am plecat la biblioteca cu Bella in carut si-am colindat prin oras vreo 2.5 ore la pas voios cum zice barbata-meu. Am cumparat cate ceva si de la tarani si-am papat in drum spre casa o pruna si juma' de morcov (restu' Bella).
Pranzul mi-a fost si cina:
O portie mica de supa de pui (zeama goala cu 3 rondele morcovi)
5 bucatele de cartofi prajiti (probabil un cartof intreg mai mic) si 4 bucatele de www.bbq-ribs.com/images/bbq%20ribs.jpg" target="_blank">coaste la gratar cu mujdei de usturoi.
Peste desert am sarit cu brio.
Apoi m-am culcat vreo ora. Cand ne-am trezit am plecat la o alta plimbare de vreo 1,15 ore din care jumatate in ritm alert si cu ceva alergat.
Asta a fost ziua de azi. Vad eu maine dimineatza cum ma prezint. Am sa ma cantaresc.
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
mephala30 spune:
neatza, ceaiul e gata, la fel si cafeaua.
o duminica frumoasa de august, ultima...
Carmen, Iustin & Teodor
Tzuni spune:
Neata!
Mephala, multumim de bauturile de dimi! Tin pumnii pt prima zi de munca! Sa te re-acomodezi repede si, mai ales, sa-ti placa!
Delidana, sa nu ma uiti cu gandacii....
ZisaCami, felicitari!
Mi-e mi-e somn tot timpul! Ieri a fost ziua decodorului. Am fost cu Meri la Mall sa-i luam un cadou si i-am "pregatit" si o tarta cu branza si visine. Si m-am uitat la el si la Meri cum mancau. Si salivaaaaaaam, precum cainele lu' Pavlov ala... Groaznic!
In rest, si io incep maine munca
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog
Delidana spune:
Salutare!
Tzuni, vreau detalii cit mai multe referitoare la "gindacii" respectivi (pentru ca sincera sa fiu nu-mi amintesc de ei - eu nu servesc), daca erau in punga sau cutie, punga mare sau mica, ce culoare si ce aroma. Erau cumva creveti?
Daniela, miscare am facut, doar ca nu la sala. Am recuperat azi cu o ora de pilates, o ora de exercitii pentru abdomen si o ora de cardio.
Carmen, acomodare usoara miine, sa ne spui cum a fost.
Zuzi, vezi ca se poate, daca vrei?
Gabi, ai coborit de pe matura?
Cami, ai grija de tine si de micut.
Anky, shobo nu s-a intors dar l-a trimis pe frate-sau. A aparut dupa 2 zile si de data asta ne-am dat seama ca intra prin plasa de insecte de la geamul de bucatarie, era o gaura in ea si el o largise. I-am astupat gaura, inchis geamul si pus cusca din nou in functiune si asa l-am prins. Ne-am dat seama ca e altul pentru ca asta e mai micut. I-am dat sa manince un pic de banana, ne-am gindit ca o fi flamind si apoi i-am dat drumul.
Mamicadulce, bine ai revenit!
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan