Nou stil de viata (223)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

fete dragi, merci de reprimire.
Despre mutat va scriu cind o sa-mi treaca cei 40 de draci.

Ioana, sa-ti traiasca puicutza ! E frumoasa foc ! si tu arati foarte bine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Mik, bine ai revenit! Te asteptam sa ne povestesti ce-ai mai facut.

Carmen, depinde in ce ordine mi le dai.

Azi nu merg la sala ca am treaba prin oras. Va pup si va doresc o zi frumoasa!

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Buna dimineata!

Azi am program de voie dupa ce gasesc un cuptor sa fac prajitura, ca al meu a zis pas (bine ca nu m-am apucat aseara, cum vroiam).

Am descoperit un ceai verde extraordinar si vroiam sa va zic si voua -Oolong ii zice. Pe cutia mea zice ca are un aftertaste de orhidee si chiar asa mi se pare. E mai putin aspru decat ceaiul verde clasic. L-am cumparat de la magazinul de produse naturiste Ki Life din piata Amzei. Pentru cele din Bucuresti, daca va intereseaza produsele naturiste (de la ceaiuri, seminte, uleiuri pana la produse cosmetice), magazinul mi s-a parut bine aprovizionat.

Mai trec eu pe aici, dar pana atunci va urez sa aveti o zi minunata!

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Buna fetele, bine v-am regasit dupa pauza de vara ,mi-a fost dor de voi !!!
N-am fost plecati nicaieri, dar mama si sora mea au fost aici 6 saptamani(nu stiu cand au trecut) au plecat deja de 10 zile si eu am inceput serviciul. Atat de multa alergatura nu am avut niciodata,nu mai am timp de nimic,nimic si sunt extenuata constant.
Fi-meu vrea musai la karate si i-am gasit curs, de 3 ori/saptamana cate o ora jumate, nu stiu cum o sa reusesc.
In rest...am trecut cu brio examenul pentru care ma pregateam in mai-iunie..dar in afara de self respect nu mi-a adus deocamdata nimic in plus.

Cu kilele stau binisor, azi dimineata aveam 73.500 si rog serifa sa ma treaca la fete active inapoi, telul meu e tot 68.

Acum vreo doua-trei saptamani in post am patit un necaz, mi-am rupt salele si am zacut la pat o saptamana, am tinut si cele 2 saptamani de post, ajunsesem la 70...dar mi-am "revenit"

Incerc sa citesc ceva din urma weekendul asta si sper sa ma pun la curent cu fetele din mers.

Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna dimineatza dragele mele.
Ieri nu mi-a trecut durerea decat dupa ce-am mai luat si 2 tylenol 500mg (extra forte) dupa masa de pranz. Ceea ce ma face sa cred ca-i o raceala.
Ok! sa va zic ce-am papat ieri, la restaurant.
Am mancat o felie de rosie taiata pe diametrul ei cu o felie micuta de mozzarella(proaspata)si basil. Cam asa arata. 3 felioare de prosciuto prin care binenteles ca vedeai. Si cam atat ca retul de meniului a fost format din scoici in sos de rosii si calamari si octopus deep fry. Chestii care eu nu le gust. Daca salata capresse avea ceva ciuperci atunci saream cu totul peste aperitive.
Pentru felul doi mi-a ales SCALOPPINE DI VITELLO AL LIMONE. Adica muschi de vitel in sos de vin alb si lamaie. Care a venit garnisit din plin cu legume(dovlecei, vinete,morcovei,cartofi, brocolli, fasole verde) la gratar si steam. Am avut 3 bucatele de carne taiate cat "podul palmei" si nu mai groase de 3-4mm. Am mancat una si ceva legume, restul am luat la pechet.
Si ca desert am avut
www.dorgel.com/img/product/tartufo/amar_tartu.jpg" target="_blank">Amaretto Tartuffo. Pe care l-am mancat tot.
Toti colegii mei s-au plans c-au mancat prea mult numai eu ma simteam excelent (exceptand durerea de cap).
Asa ca aseara am mers la biblioteca dar era inchisa si cand m-am intors mi-am mancat porumbul fiert asa cum imi propusesem.
Dar nu stiu ce mi-a venit aseara si-am zis ia sa ma cantaresc. Cat credeti c-aveam? 90.6 . De marti de la raport si pana vineri 2 kg. pierdute doar pentru ca n-am mai mancat seara ca o sparta.
Dar dragelor sincer va spun ca mi-e frica de weekend. Sper sa nu sar calul si sa ma misc mai mult. Asa ca de cate ori mi-e foame am sa vin aici sa va scriu in loc sa pap. Sper sa gasesc macar un suflet cu care sa fac conversatie.

Va pe toate si va urez un weekend placut si fara excese.

Cuba 2008

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Mik, Mamico ce surpriza placuta sa va intoarceti amandoua in acelasi timp. Mi-a fost dor de voi mai fetelor si sper sa ne vorbim mai des de-acum incolo.

Mik sa-ti fie de bine mutatul (cu toate ca nu ma asteptam) si sper sa ne povestesti periperiile prin care ai trecut. Nu exista mutat fara peripetii.

Mamicadulce sanatate multa si sper sa-ti fie mai bien cu salele. Ai grija de ele sa n-ajungi la cutit, Doamne Fereste. Deci Mark vrea sa fie cat mai activ. Karate nu-i rau deloc. Pe langa exercitiul in sine ii dezvolta foarte bien si auto-controlul. Am facut si eu vreo 2-3 ani constant. Singura buba care o aveam era faptul ca vroiam s-arat ce "stiam" si nu puteam. Era pe vremea raposatului cand sportul era interzis.

Bine-ati revenit si weekend placut.

Cuba 2008

Mergi la inceput

Mamica dulce, bine ai revenit si sanatate multa!

Zuzi, felicitari pentru progresul fata de marti! Meniul de la masa de pranz de ieri a fost ok, da' ce-ai avut cu tartuffo ala de l-ai mancat pe tot ? Eu cred ca as fi mancat mai mult din felul principal si doar gustam din desert. Nu te superi pe mine ca iti spun, nu?

Eu pazesc acum cuptorul ca vad ca presiunea la gaze nu-i foarte constanta si adineauri s-a stins de tot. Sper sa n-auziti de mine la stiri...

Daniela

Mergi la inceput

Daniela ai perfecta dreptate. Mai am mult de lucru la capitolul vointa. Dar era asa de buna inghetata...daca as fi putut s-o iau la pachet, dar asa...am bagat-o la ghiozdan. Azi sper sa ma abtin cu brio de la desert (tort de inghetata cu aroma de cappucin si frisca).

Succes cu prajitura si stai cu ochii pe mine.

Cuba 2008

Mergi la inceput

Zuzilicea, nu-i obligatoriu sa te abtii de tot de la desert. Poti sa gusti putin (asta inseamna pana la 3 inghitituri, inghititura sa nu fie cat o lingura cu varf ). Io practic sporturi extreme (fara dulciuri de doua saptamani) pentru ca vreau sa imi demonstrez mie ca pot, nu pentru ca am convingerea ca asa trebuie sa fac tot timpul sau asa trebuie sa facem toti/toate.

Ideea e sa savurezi cele trei inghitituri si sa te opresti. Gustul ti l-ai satisfacut, iar ce ai manca in plus doar ti-ar aduce aport caloric fara suplimenti nutritivi prea multi. Hai ca poti, sunt sigura!

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna ziua, doamne dragi!

Mamica Dulce si Mik, bine ati revenit!

Vik, bine ai revenit si tie!

Zuzi, 2 kg e super! Bravo si tot inainte! Acum ca ai vazut ca merge o sa fie mai usor, pentru ca motivatia conteaza foarte tare.

Daniela, ce praji faci?

Noi azi suntem girls only si m-am jucat cu Mara toate jocurile din Univers. Acum ma asteapta sa ne jucam, din nou, jocul cu vrajitoarea Bibi Blosberg si sa alergam pe matura... Io as sta si as citi, dar asta e, nu se poate!

Si e weekend Robbie William pe VH1 si nu m-am uitat decat cateva minute... of. Am o slabiciune pentru el...

Azi am facut biscuiti cu ciocolata (choclate chips cookies), cu reteta "imbunatatia" - adica, in loc de 125 gr unt, am pus 50 gr unt si restul iaurt, nu 175 de gr zahar ca in reteta, ci numai 100, nu 250 gr cioco, ci numai 125. Au iesit foarte buni, foarte dulci (ma intreb cum ar fi fost cu 175 de gr de zahar si dublu de cioco) si dupa ce am mancat, m-am simtit tare ciudat. Dupa ce nu am mancat atatea zile zahar, nu m-am simtit prea bine.

Acum va las, ca sunt asteptata sa plec intr-o calatorie pe matura...

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput