Nou stil de viata (223)
Raspunsuri - Pagina 13
mephala30 spune:
neatza.
am baut ceaiul, am mancat o felie de paine prajita si ma pregatesc sa merg la munca, .
Meniul de azi:
-doua oua fierte, o rosie, un castravete
-o pulpa de pui cu fasole verde fiarta
Anda, bafta la stomato!
Tzuni, trezireeeeeaaa, si pe cai!
v-am pupat!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=2" target="_blank">TEO in concursul Danonino - me1 si me2
CRISCOSTY spune:
Neata! Sunt happy De luni, 8 septembrie incep serviciul...dabea astept, greu este sa nu ai activitate. Imi este dor de nebunia de la servici Asa ca mai am o saptamana in care pot intra cand vreau pe DC, apoi o sa va scriu numai de acasa.
Carmen bafta prima saptamana este mai grea, apoi iti intri in ritm. Am vazut si votat pozele cu Teo, superbe!
S-a trezit Dany....vb. mai tarziu. O saptamana cat mai buna tuturor
Crys si Dany
rolo spune:
Ola chicas,
M-am intors de data asta definitiv. Si am de gand sa tin pagina deschisa non stop la job, ca acasa mi-a cam tras clapa firma de internet si inca nu au remediat problema. Cred ca reziliez contractul cu ei si imi iau internet de la o firma de telefonie mobila. Inca nu stiu care. Testez piata (si astept recomandari).
Nu va povestesc prin ce am trecut ultimele doua saptamani doar va spun ca desi nu am scris am citit. Si mi-a fost dor de voi.
Delia special pentru tine.
Nu raportez maine ca nu am baterii la cantar si nu stiu daca reusesc sa cumpar azi, dar de saptamana viitoare promit sa o fac la timp.
Intru mai incolo dupa ce beau cafeaua cu lapte si miere.
Pup gashka
Sunt prin zona...bantui
Hopes spune:
buna dimineata
Mie mi-e frig de nu mai pot. Gata vara din cate vad.
Week-end'ul l-am avut plin. Sambata am fost la nunta unde am si dansat dar din pacate am si mancat. Ieri nu am putut sa mananc si din pacate nici sa ma odihnesc suficient. Va las pe voi sa ghiciti cine nu m-a lasat
Ne pregatim si noi de gradinita. Trebuie sa facem analizele dar in acelasi timp am si emotii. Sa nu planga, sa se adapteze, sa nu fie obraznic (ca are obiceiul prost sa impinga copiii daca vrea ceva)sa manance si sa doarma..offff
Zuzi te felicit pana acum, dar ai cale lunga asa iti doresc si muuuuulta perseverenta si rabdare.
Carmen iti doresc bafta, stiu cum e sa te intorci la munca dupa o pauza mai lunga
Mamica dulce bine ai revenit
Andanumai la gandul ce prajituri faci
Delidana, Tzuni, Gabrielama, Anky, Gusta, Rolo, Tlaura va
Sunt in zona, ma intorc la voi
tlaura spune:
'Neata fetelor!
Am trecut sa va salut, nu prea am chef de scris, am multe pe cap in perioada asta; oricum de citit va citesc!
Sper ca in 2-3 saptamani sa ma mai eliberez putin si sa reiau scrisul in vechiul ritm.
Va pup pe toate si va doresc ce e mai bun!
Tzuni spune:
hello! sunt pe cai de la ora sase.intru intr-o sedinta importanta, asa ca revin mai tarziu. O saptamana si ol una frumoase !
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog
rolo spune:
Multzumim la fel Tzuni Io astept poze de la nunta familiei Maruta.
Tlaura, Hopes Hopes, stai linistita ca vine iara caldura, desi sincer eu nu imi doresc
carina spune:
Am ajuns si eu la munci.
Am reusit sa mai pun o postare pe blog pentru cine e interesat: http://andaoana.blogspot.com/2008/08/prajitura-graham-piersici-mure.html
Rolo: bine ai revenit si sa nu mai pleci.
Carmen: ce predai?
Tzuni: spor la sedinta
Laura: s-a intamplat ceva de esti fara chef?
Va pup si ma intorc la rapoartele mele,
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
Delidana spune:
Buna,
Anda, ce de bunataturi faci... Cred ca daca mi-ar place sa stau la bucatarie m-as face dubla.
Rolo, bine ai revenit!
Tzuni, astept raspuns...
Crys, felicitari pentru noua slujba!
Tlaura, Hopes
Programul de la sala:
- 45 minute abdomene
- 1 ora yoga
- 30 minute eliptica (-188 calorii)
- 34 minute mers rapid pe banda (-200 calorii)
Ce coincidenta, si eu am mincat azi fasole verde la prinz.
Va pup.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
louisea spune:
Halloooo gagici
I´m back
Delia merci de ceai
Carmen bafta azi.. O sa fie bine. Asteptam sa ne pove cum a fost :)
Gabi si eu is la fel cu dulciurile. Io le admir pe cele care reusesc sa se opreasca dupa 2-3 imbucaturi..
Carina tu ai cantina la servici? Vad ca papi tare yumi la pranz..
la restul fetelor..
Revin mai tarziu cand ajung acasa, ca´s la birou
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci