ajutoor

ajutoor | Autor: scaryspooky

Link direct la acest mesaj

buna ziua am si eu o mare problema...acum 4 zile mi-am inceput viata sexuala si nu am folosit prezervativ imi este tare frik sa nu fi ramas gravida..pot spune ca ma cam doare spatele si am dureri abdominale cam atat nu alte simptome..de pe aici...vreau sa stiu cum pot fi sigura daca sunt sau nu gravida imi este tare frik...dupa cat timp este recomandat sa-mi fac un test...sa-mi dau seama daca sunt sau nu.. v rog frumos...sunt disperata...app am 18 ani.multumesc mult ast raspunsurile voastre

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

buna si bine ai venit pe site
cand a fost ultima menstruatie? asta ca sa vedem daca cumva erai in perioada fertila sau nu... desi chiar daca nu era fertila, e posibil orice. la ce tarziu 3 zile dupa contact puteai sa iei postinor, dar daca deja sunt 4 zile, e cam tarziu.
nimeni nu are cum sa stie, nici tu nu poti afla acum, este prea devreme. nu ai ce sa faci decat sa astepti... daca iti intarzie ciclul, fa un test de sarcina sau du-te la medic.

si... neaparat protejeaza-te data viitoare. chiar daca erai virgina poti ramane gravida.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

mda, ca sa nu mai spunem ca o sarcina e printre cele mai putin grave lucruri cu care te poti pricopsi in urma unui contact neprotejat.

Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Primul cuvant care mi vine in minte e "nasol" ... adik cu atata acces la informatii sa stai acum sa tremuri ...
Da, e posibila o sarcina, nu ai cum sa afli acum, trebuie sa astepti urmatorul cm ...
Insa cum naiba ai uitat cate boli poti contacta asa ??? Boli de la care poti MURI.
Sper sa nu mai treci never prin asa emotii negative, sa treci cu bine acum si sa nu se intample nimic grav, dar ai grija de tine, de viata ta !

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Ce imi vine rapid in minte acuma e ca dupa 4 zile nu ai cum sa ai simptome de "gravida". Ce descrii tu acolo suna mai bine cu simptomele premenstruale.
Oricum ce au zis fetele e 100% valabil si binenteles ca imi pun intrebarea...oare nu traim in secolul vitezei si al informatiei??? Inconstienta ne costa uneori prea scump. Deci daca data asta scapi fara ceva ce nu ai dori nici tu, ai grija ca data viitoare sa fii prudenta.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

stai linistit astea nu sunt simtome de gravida
dupa cum a spus si Ela poate fi aparitia menstruatiei
simtomele nu le ai dupa 4 zile

teodorade angi pangi28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Draga mea, primele simptome apar cam dupa 3-4 saptamani sau chiar mai tarziu. Din tot sufletul te sfatuiesc sa nu o mai faci neprotejat decat in momentul in care vei avea o relatie super stabila sau vei fi maritata. Ar trebui sa ne consideram atata de fericiti ca sunt n metode de a ne proteja. Si exact cum spunea cineva mai sus, sarcina ar fi cea mai mica ''problema'' pe care ai putea sa o intampini. Te pup si ai multa grija de tine!

Citat:
citat din mesajul lui scaryspooky

buna ziua am si eu o mare problema...acum 4 zile mi-am inceput viata sexuala si nu am folosit prezervativ imi este tare frik sa nu fi ramas gravida..pot spune ca ma cam doare spatele si am dureri abdominale cam atat nu alte simptome..de pe aici...vreau sa stiu cum pot fi sigura daca sunt sau nu gravida imi este tare frik...dupa cat timp este recomandat sa-mi fac un test...sa-mi dau seama daca sunt sau nu.. v rog frumos...sunt disperata...app am 18 ani.multumesc mult ast raspunsurile voastre

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

Matei la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scaryspooky spune:

am o relatie stabila si de aceeas pot spune ca nu am folosit prezervativ...menstruatia mi-a venit l inceputul lunii asteia..deci normal ar trebui sa-mi vina...daca nu imi vine e clar sunt gravida:|:|si dupa cat timp sa-mi fac testul de sarcina???dupa cat timp m sfatuiti? deja sunt 5 zile de la contactul sexual multumesc muuult pt sfaturi..si app de boli suntem sanatosi aman2 ca nu ne cunoastem de ieri sau nu suntem de ieri imp:P

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scaryspooky spune:

si sa-mi explicati si mie faza cu zilele fertile multumesc muuuuult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Te rog sa citesti cate mamici sunt dupa ce au folosit ca metoda contraceptiva metoda calendarului care se bazeaza pe evitarea zilelor fertile
In alta ordine de idei ... increderea e foarte importanta, dar sanatatea e cea mai importanta !

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui scaryspooky

am o relatie stabila si de aceeas pot spune ca nu am folosit prezervativ...menstruatia mi-a venit l inceputul lunii asteia..deci normal ar trebui sa-mi vina...daca nu imi vine e clar sunt gravida:|:|si dupa cat timp sa-mi fac testul de sarcina???dupa cat timp m sfatuiti? deja sunt 5 zile de la contactul sexual multumesc muuult pt sfaturi..si app de boli suntem sanatosi aman2 ca nu ne cunoastem de ieri sau nu suntem de ieri imp:P

Pai daca nu vrei un copil nu vad ce relevanta are faptul ca sunteti impreuna de o saptamana , o zi sau 10 ani..
Eu nu pot sa inteleg cum cu atatea informatii pe toate gardurile , cabinete de planning,carti , filme , fluturase , pliante,reviste , te arunci in ceva cu capul inainte fara sa stii despre ce este vorba.
Cumpara-ti o carte ca gasesti la librarii imediat si macar acum stai sa citesti , sa inveti de acolo ceva , iti va fi de folos si pe viitor.
iar faza cu "suntem sanatosi aman2 ca nu ne cunoastem de ieri sau nu suntem de ieri imp" Ti-as propune sa nu te bazezi pe "analizele" astea cand te urci in patul cuiva.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput