Produse GAP
Raspunsuri - Pagina 2
dalina2x2 spune:
si mie-mi plac mult (am vreo doua bucati prin sifonier; primite, bineinteles. Ca Romania noastra e cam oaia neagra... ma rog, asta intra la alt subiect, dar nu m-am putut abtine!.. )
laura72 spune:
merita cu prisosinta. feciorasul meu are tricouri,2 hanorace si tenisi,pe care le-am spalat de n ori si sunt ca noi.eu am jacheta si fusta de raiat super.tati tricou si hanorac.primite evident.
Lillian spune:
Da, merita. In USA sunt in partea de mijloc a pietii. Din grupul lor mai fac parte Old Navy care au haine, incaltaminte, accesorii etc ieftine, uneori jenant de ieftine si apoi, pt oameni de afaceri, sau, in fine, un segment mai pretentios, sunt cei de la Banana Republic. Gap se muleaza perfect pe gusturile mele, chiar zilele trecute ii ziceam sotului ca nu stiu de ce continui sa imi cumpar anumite haine, cum ar fi tricourile simple, fara nici o inscriptie, de la alte marci. La Gap USA cele cu maneca scurta sunt pe la 15$ si cele cu maneca lunga pe la 20. Depinde de model, material, dar cele mai ieftine asa sunt. Daca cumpar cu 10$ de la alta marca si dupa primul spalat se strica banda de la gat sau li se suceste cusatura sau intra la apa... n-am facut nimic. Astea sunt ireprosabile. Si eu spal hainele dupa fiecare purtare, chiar daca am iesit doar 30 minute din casa cu un tricou, de exemplu, asa ca si ale mele au parte de spalari nemiluite.
Pacat ca acest brand nu e prezent si in Romania. Ma intreb daca ar pastra aceleasi preturi. Din ce stiu, 15$ pt un tricou de calitate este extrem de putin in Romania. Bine, din nou e posibil sa ma contrazica fetele, ce pt mine e scump, pt altii poate fi ieftin si invers.
Pe scurt, hainele de la Gap, atat pt adulti cat si cele de la Gap Kids sunt de calitate... in privinta pretului, decide fiecare.