Petitie anti gunoi aruncat aiurea

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Si eu am semnat; dar ce credeti ca se va rezolva; aici e vorba de mentalitatea oamenilor, ori nici macar guvernul nu o poate schimba peste noapte!
Eu as face o campanie puternica in mass media, si pe strazi, cu afise peste tot, ceva de genul: poza cu un copil/ tanar care arunca o hartie, sticla, etc. la pubela de gunoi, cu mesajul " eu sunt bine crescut", sau " asa am invatat in familie", etc.!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Citat:
citat din mesajul lui tlaura
Si eu am semnat; dar ce credeti ca se va rezolva; aici e vorba de mentalitatea oamenilor, ori nici macar guvernul nu o poate schimba peste noapte!Eu as face o campanie puternica in mass media, si pe strazi, cu afise peste tot, ceva de genul: poza cu un copil/ tanar care arunca o hartie, sticla, etc. la pubela de gunoi, cu mesajul " eu sunt bine crescut", sau " asa am invatat in familie", etc.!Laura, mama lui AndreiPoze
Nu cred ca e vorba numai de mentalitatea oamenilor, peste tot exista astfel de oameni insa diferenta mare este ca in alte parti exista amenzi usturatoare care se si aplica. Si atunci omul care era invatat sa isi duca deseurile pe marginea campului, nu o mai face pentru ca in orice clipa poate fi filmat si amendat. O alta problema sunt fondurile necesare pentru astfel de masuri. De unde bani pentru un sistem de monitorizare...Banii se duc in buzunarele parlamentarilor care sunt platiti cu zeci de milioane pe luna, pt ca stau acasa, insa figureaza cu "munca de teren". Pai sa se duca frate pe teren si sa faca voluntariat la strans gunoaie, dand un exemplu bun omului de rand.
my deviantArt Gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalina2x2 spune:

Semnat si eu!
Ba eu cred ca, daca se dau amenzi, o sa fie ceva mai bine!
De exemplu, la bunica mea pe strada, erau porti in fata carora te-mpiedicai in ierburi si buruieni; a trecut un politist pe strada si i-a anuntat pe toti ca, daca nu fac curatenie, vor primi amenda.
Consecinta? - a doua zi era "luna"!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

http://www.sictir.org/node/622

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElenaGiulia spune:

Semnat !

Elena fericita Mamica a Alexandrei(16-8-2000)Giulia(27-2-2004)si Arthur 28-3-2007
http://www.sonia.as.ro/
Ajutati-o pe Sosonica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michela09 spune:

Ma alatur si eu semnatarilor petitiei si sper din tot sufletul sa aiba succes!

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Semnat

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara spune:

Natasa, am tot respectul pentru tine, ti-am admirat felul in care te exprimi si iti spui punctul de vedere. Admir si initiativa ta, dar.. felul in care propui semnarea acestei petitii.. dezamageste. Vad ca iti dai silinta si reactualizezi subiectul in incercarea de a-l aduce in vizor, insa sunt de parere ca daca incepeai subiectul asta altfel, ar fi avut mai mult succes demersul tau.
Eu am semnat petitia la inceput si sincer sper ca se va face ceva, insa primul gand a fost: iarasi o petitie..?! Cred ca multi au gandit ca mine.. si majoritatea nu au semnat.
Asa ca m-am gandit sa ajut si eu un pic si sa incerc sa incing spiritele un pic pe-aici Acu` sper sa nu mi-o iei in nume de rau, dar zau ca m-ai dezamagit (un pic)

"Descopera natura, nu o acoperi cu gunoaie!!"

Lara, mami de Ioana

www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Lara, in primul rind petitia nu este a mea, este facuta de o prietena. Il adoilea rind, ca sa o ajut, am trimis petitia- impreuna cu scrisori atasate- la nenumarate primarii (in format e-mail si chiar si scrisori). M-am pus si pe o lista la Primaria sect 2 pentru o audienta, sper sa ajung acolo inainte de pensie. In al treilea rind, am si eu serviciu, copil si treaba de nu-mi vad capul si poate uneori intru pe site si scriu ceva in fuga, dar asta nu inseamna ca-mi bat joc sau ca fac la misto ce fac. Daca ai idei mai bune despre ce ar trebui NOI sa facem (ca daca asteptam sa se intimple o sa ajungem sa fim ingropati in gunoaie), le ascult cu atentie si le pun si in aplicare atit cit imi permite timpul. Eu atit m-am priceput pina acum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara spune:

Natasa, chiar nu ai inteles nimic? Eu zisei cu totul altceva si tu sari cu motive si ma mai pui si pe mine sa trag la caruta
Pai mai mult de o semnaturica.. ce pot face eu? Si-apoi.. va ajut pe voi si eu raman sa traiesc aici in gunoaiele astora
Fara gluma acum.. nici o clipa nu am zis ca ti-ai batut joc sau ai facut la misto ceva. Incercam si eu sa trag atentia cumva la subiectul asta ca e tare liniste aici.
Haideti fetelor, mai e cineva care nu a semnat?
Care urmeaza?

Lara, mami de Ioana

www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------

Mergi la inceput