Problema 'fluida'
Salut, fetelor!
Hai ca scrisesem un mail mai indetaliu, dar nu stiu ce s-a intamplat cu site-ul ca pur si simplu m-a dus la pagina anterioara fara sa-mi salveze mesajul... :(
Problema mea sunt secretiile foarte abundente si enervante. As dori sa stiu daca cineva se confurnta cu acceasi problema si cum a reusit sa o rezolve? Eu sunt foarte deznadajnuita, deoarece incercam sa avem un bebe, dar sexul a devenit foarte anost, pt ca dupa doar cateva minute nu mai putem simti nimic din cauza blestematelor de secretii.
Multumesc mult anticipat!
Raspunsuri
ethera spune:
Buna,
Si eu am aceeasi problema de muuuulti ani. Se pare, dupa multe investigatii, ca este de natura fiziologica, sau e posibil sa aiba de-a face cu o dereglare hormonala. Te sfatuiesc sa faci niste analize hormonale (si eu vreau sa fac, dar n-am avut timp pana acum) si sa vezi un endocrinolog sa-ti spuna daca ceva nu e in ordine. Intr-adevar e deranjant pentru relatia sexuala, solutia pe care am gasit-o eu a fost sa ma spal inainte in interior.
madau spune:
Mergi la un medic si fa niste analize
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Ramonika spune:
mergi la dr sa iti faca analize la secretii sa vada ce contin.
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
rhoneea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monika26 Salut, fetelor! Hai ca scrisesem un mail mai indetaliu, dar nu stiu ce s-a intamplat cu site-ul ca pur si simplu m-a dus la pagina anterioara fara sa-mi salveze mesajul... :( Problema mea sunt secretiile foarte abundente si enervante. As dori sa stiu daca cineva se confurnta cu acceasi problema si cum a reusit sa o rezolve? Eu sunt foarte deznadajnuita, deoarece incercam sa avem un bebe, dar sexul a devenit foarte anost, pt ca dupa doar cateva minute nu mai putem simti nimic din cauza blestematelor de secretii. Multumesc mult anticipat! |
Neaparat un control,si o recoltare de secretie.Aceasi problema o aveam si eu.I-am spus si dr meu dar mi-a explicat ca unele femei au o secretie mai abundenta decat altele.Cand am fost sa-mi fac un pap test nu-ti spun cata secretie a ramas pe clema aia sau tub nu stiu ce era.La rezultatele de la laborator a iesit ca am candida albicanis.Am facut tratament cu niste pastile una pe saptamana timp de 4 saptamani si acum sunt ok numai am pb cu secretia
Irina lui Pierre-Sebastien nascut la 05.06.07.
Sebastien's age Pictures www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montage
*Miracolul nostru*
**Ramona are nevoie de ajutor**
iuliana_2007 spune:
Si eu am inceput sa am aceasta problema dupa ce am nascut si am facut tratamente si nu s-a schimbat nimic.Este de natura hormonala intr-adevar.
Madanic spune:
Si eu am avut problema asta inainte de sarcina. Eram asa de frustrata de secretiile astea, am fost la medic si am facut analize. Nu a iesit nimic, doctora mi-a zis ca pur si simplu asa reactioneaza organismul meu. Mi-a zis ca se poate trata hormonal, dar m-a avertizat ca s-ar putea sa sfarsesc ca femeile la menopauza, complet uscata, asa ca am decis mai bine fara tratament.
Mie totusi nu mi-a afectat viata sexuala.
Partea buna a lucrurilor a fost ca pe perioada sarcinii nu am avut secretii de loc, iar acum dupa sau diminuat cantitativ.
Madalina
mami de Isabella Andreea
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
Guguluff spune:
Eu cred ca daca nu e albicioasa si nu da mancarimi(candida) nu ar fi probleme. Ganditi-va ca altele dau bani pe lubrifiant
ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)
www.myspace.com/potfro" target="_blank">Poets of the Fall