Problema 'fluida'

Problema 'fluida' | Autor: Monika26

Link direct la acest mesaj

Salut, fetelor!
Hai ca scrisesem un mail mai indetaliu, dar nu stiu ce s-a intamplat cu site-ul ca pur si simplu m-a dus la pagina anterioara fara sa-mi salveze mesajul... :(
Problema mea sunt secretiile foarte abundente si enervante. As dori sa stiu daca cineva se confurnta cu acceasi problema si cum a reusit sa o rezolve? Eu sunt foarte deznadajnuita, deoarece incercam sa avem un bebe, dar sexul a devenit foarte anost, pt ca dupa doar cateva minute nu mai putem simti nimic din cauza blestematelor de secretii.
Multumesc mult anticipat!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ethera spune:

Buna,

Si eu am aceeasi problema de muuuulti ani. Se pare, dupa multe investigatii, ca este de natura fiziologica, sau e posibil sa aiba de-a face cu o dereglare hormonala. Te sfatuiesc sa faci niste analize hormonale (si eu vreau sa fac, dar n-am avut timp pana acum) si sa vezi un endocrinolog sa-ti spuna daca ceva nu e in ordine. Intr-adevar e deranjant pentru relatia sexuala, solutia pe care am gasit-o eu a fost sa ma spal inainte in interior.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Mergi la un medic si fa niste analize

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

mergi la dr sa iti faca analize la secretii sa vada ce contin.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monika26

Salut, fetelor!
Hai ca scrisesem un mail mai indetaliu, dar nu stiu ce s-a intamplat cu site-ul ca pur si simplu m-a dus la pagina anterioara fara sa-mi salveze mesajul... :(
Problema mea sunt secretiile foarte abundente si enervante. As dori sa stiu daca cineva se confurnta cu acceasi problema si cum a reusit sa o rezolve? Eu sunt foarte deznadajnuita, deoarece incercam sa avem un bebe, dar sexul a devenit foarte anost, pt ca dupa doar cateva minute nu mai putem simti nimic din cauza blestematelor de secretii.
Multumesc mult anticipat!

Neaparat un control,si o recoltare de secretie.Aceasi problema o aveam si eu.I-am spus si dr meu dar mi-a explicat ca unele femei au o secretie mai abundenta decat altele.Cand am fost sa-mi fac un pap test nu-ti spun cata secretie a ramas pe clema aia sau tub nu stiu ce era.La rezultatele de la laborator a iesit ca am candida albicanis.Am facut tratament cu niste pastile una pe saptamana timp de 4 saptamani si acum sunt ok numai am pb cu secretia

Irina lui Pierre-Sebastien nascut la 05.06.07.

Sebastien's age Pictures www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montage
*Miracolul nostru*

**Ramona are nevoie de ajutor**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Si eu am inceput sa am aceasta problema dupa ce am nascut si am facut tratamente si nu s-a schimbat nimic.Este de natura hormonala intr-adevar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madanic spune:

Si eu am avut problema asta inainte de sarcina. Eram asa de frustrata de secretiile astea, am fost la medic si am facut analize. Nu a iesit nimic, doctora mi-a zis ca pur si simplu asa reactioneaza organismul meu. Mi-a zis ca se poate trata hormonal, dar m-a avertizat ca s-ar putea sa sfarsesc ca femeile la menopauza, complet uscata, asa ca am decis mai bine fara tratament.
Mie totusi nu mi-a afectat viata sexuala.
Partea buna a lucrurilor a fost ca pe perioada sarcinii nu am avut secretii de loc, iar acum dupa sau diminuat cantitativ.

Madalina
mami de Isabella Andreea
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Eu cred ca daca nu e albicioasa si nu da mancarimi(candida) nu ar fi probleme. Ganditi-va ca altele dau bani pe lubrifiant

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)
www.myspace.com/potfro" target="_blank">Poets of the Fall

Mergi la inceput