Maine plec la mare si pt ca tb sa-mi vina ciclul am luat de la farmacie vitamina k, dupa ce am citit pe desprecopii ca pot sa-mi usurez viata cu ea in timpul ciclului.Pb. e ca pe prospect scrie ca se face injectabil, iar eu la hotel n-am cum s-o fac injectabil, asa ca intreb pe cine a mai folosit asa ceva, se poate inghiti sau se poate si altfel?Va multumesc.
Da, se poate inghiti. Pur si simplu spargi fiola si o bei.....vreo 3-4 pe zi. Insa sa stii ca tot curge, adica ciclul nu se intrerupe de tot, ci se mai diminueaza ca si cantitate si durata.
Concediu placut!
Multumesc mult pt. raspuns, am luat 5 fiole si binenteles OB-uri.daca nu-mi ajung mai cumpar de acolo de la farmacie.Stiu ca nu se opreste de tot, dar pe mine ma tine de obicei 5 zile ciclul si cum stau 7 la mare e cam nasol.O zi buna.Cranguta
Vitamina K,si in general grupul de vitamine K-NU are nicio legatura cu CM,de unde si pana unde s-a-ncetatenit ideea asta?
In afara de faptul ca e o vitamina care se da cu rp de la medic,este strict pentru intoxicatia cu cumaroli,un grup de substante care "subtiaza"sangele...
daca vrei un CM mai putin abundent,incearca un ca efervescent,cu o vitamina C(un Cal_c_Vita,de ex)
Succes!
Pe mine vit K nu ma prea ajuta, insa in acest an cu OB-urile m-am descurcat perfect, si eu am ciclu exact ca tine, 5 zile, deci ia-ti OB-uri diferite marimi si nu o sa ai treaba.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
Intr-un an in care trebuia sa plec cu cortul pe munte am luat clorocalcin si mi s-a oprit de tot. Nu functioneaza la toata lumea, dar la mine a mers.