Vitamina k se poate inghiti?

Vitamina k se poate inghiti? | Autor: crangutalil

Link direct la acest mesaj

Maine plec la mare si pt ca tb sa-mi vina ciclul am luat de la farmacie vitamina k, dupa ce am citit pe desprecopii ca pot sa-mi usurez viata cu ea in timpul ciclului.Pb. e ca pe prospect scrie ca se face injectabil, iar eu la hotel n-am cum s-o fac injectabil, asa ca intreb pe cine a mai folosit asa ceva, se poate inghiti sau se poate si altfel?Va multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Da, se poate inghiti. Pur si simplu spargi fiola si o bei.....vreo 3-4 pe zi. Insa sa stii ca tot curge, adica ciclul nu se intrerupe de tot, ci se mai diminueaza ca si cantitate si durata.
Concediu placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crangutalil spune:

Multumesc mult pt. raspuns, am luat 5 fiole si binenteles OB-uri.daca nu-mi ajung mai cumpar de acolo de la farmacie.Stiu ca nu se opreste de tot, dar pe mine ma tine de obicei 5 zile ciclul si cum stau 7 la mare e cam nasol.O zi buna.Cranguta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Vitamina K,si in general grupul de vitamine K-NU are nicio legatura cu CM,de unde si pana unde s-a-ncetatenit ideea asta?

In afara de faptul ca e o vitamina care se da cu rp de la medic,este strict pentru intoxicatia cu cumaroli,un grup de substante care "subtiaza"sangele...

daca vrei un CM mai putin abundent,incearca un ca efervescent,cu o vitamina C(un Cal_c_Vita,de ex)

Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Pe mine vit K nu ma prea ajuta, insa in acest an cu OB-urile m-am descurcat perfect, si eu am ciclu exact ca tine, 5 zile, deci ia-ti OB-uri diferite marimi si nu o sa ai treaba.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Intr-un an in care trebuia sa plec cu cortul pe munte am luat clorocalcin si mi s-a oprit de tot. Nu functioneaza la toata lumea, dar la mine a mers.

Mergi la inceput