Duvadilan

Duvadilan | Autor: Corinaa

Link direct la acest mesaj

Buna. Sunt insarcinata cu gemeni in saptamana a 18 a. MI s-a recomandat de catre dr sa iau Duvadilan, avand in vedere ca uterul este un pic mai incordat decat ar fi cazul si de ieri dimineata am avut ceva dureri in partea dreapta jos a abdomenului. Am incercat sa gasesc in Bucuresti la farmacii Duvadilan dar fara succes. Daca stie cineva o farmacie care mai are in Bucuresti sau in alta parte sau daca mai are cineva si nu mai are nevoie de el va rog sa-mi trimiteti un raspuns fie aici pe forum fie pe mail.
O zi buna tuturor.

Corina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

eu am mai incercat sa gasesc pentru niste prietene si am inteles ca nu se mai aduce. Roaga medicul sa-ti prescrie altceva . si pana gasesti un tratament adecvat macar no spa sau scobutil ar fi bun pentru dureri.

Pupici pe burtici
Marina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigresa spune:

Buna,

Corinna, eu am acasa 3 cutii de Duvadilan nou-noute care sunt valabile pana in mai 2006. Ti le dau cu placere daca le vrei, eu acum sunt insarcinata in luna a 9a si nu mai am nevoie.Tot asa am avut si eu pb., si dr. mi-a recomandata Duvadilan, dar am luat mai multe cutii decat am avut nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corinaa spune:

Buna.
Multam mult de ajutor. Daca se poate sa-mi dai un nr de tel ca sa vedem cand pot sa te deranjez sa le iau de la tine sisa-mi spui si cat ma costa. Eu dupa 16.30 plec de la birou. Multam mult inca o data.
Ti-am trimis si un mail pentru ca nu stiam pe care cale ajunge mesajul ma repede la tine. as dori daca se poate 2 cutii.
Multumesc mult inca o data.

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

o recomandare corina....ia-le pe toate 3...eu am luat duvadilan pana in ultima zi de sarcina...daca nu ai nevoie si sper sa fie asa o sa le dai tu cuiva....

marina

Mergi la inceput