LIPOMASAJ

LIPOMASAJ | Autor: IonescuOana

Link direct la acest mesaj

Am vazut discutii despre Ultralipo, dar am inteles ca este pe baza de ultrasunete asa ca nu mai incerc, mi-e teama din cauza hipertensiunii. Insa mai este un procedeu de slabire localizata despre care am citit, LIPOMASAJ. M-am interesat si am gasit un singur loc in Buc. unde se face, dar costa...90 Euro sedinta!
A facut cineva? Merita banii astia? Nu e o suma oarecare, asa ca ma interesez si eu inainte sa incep...poate gasesc pe cineva care a reusit sa slabeasca...
Va multumesc anticipat!
Oana

O DAU PE SOACRA-MEA, DAR NU LA SCHIMB, CI PE DEGEABA! DAR NICI ASA NU CRED C-O SO IA CINEVA!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

http://stiri.acasa.ro/articole/sanatate/lipomasajul-sculpteaza-silueta
aici e un articol despre lipomasaj...n-a auzit chiar nimeni?
nici n-a incercat nimeni?
macar asa, o parere , o idee, ceva??

O DAU PE SOACRA-MEA, DAR NU LA SCHIMB, CI PE DEGEABA! DAR NICI ASA NU CRED C-O SO IA CINEVA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonagabri spune:

Buna Oana eu am facut 10 sedinte de lipomasaj paralel cu aceste sedinte am facut si sedinte cu niste benzi cu vibrati nu stiu cum se numesc dar ma anfasurat cu niste benzi ce vibrau f ff tare .Rezultatele nu au fost cine stie ce ,este f f ff dureros pe mine ma durut enorm de mult iar rezultatele nu sunt pe masura asteptarilol .Daca te apuci trebuie sa faci si sport daca nu nu se vede .Acum 4 ani pe mine ma costat cam 500 E ,si toate sedintele au durat cam o luna ,dupa parerea mea nu te sfatuiesc sa faci e pierdere de timp ,de bani ,si multa durere ,acuma depinde si de tine daca ai timp sa faci eu pic de sport ,si sa ti unpic de dieta atunci poate poate..... Oricum dupa acea iei mai mult an km si mai repede

Mergi la inceput

multumesc mult Ramona. Eu fac si gimnastica motorizata tin si dieta dar merge f.f.f.incet- cam 2 kg pe luna...si trebuie sa dau jos vreo 30.....
Pe burta merge cel mai greu...in rest am slabit ceva dar acolo se incapataneaza sa ramana ca un balon...dupa cele 2 sarcini.
Pt. asta vroiam lipomasaj, dar ma temeam din cauza tensiunii... POti sa-mi spui unde te doare? Local, unde se face lipomasajul?
te pup si iti doresc "spor la slabit",
Oana

Mergi la inceput

NImeni din Bucuresti? Nu mai este nimeni sa-mi spuna ceva?...

Mergi la inceput

sau despre LIPOLASER?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonagabri spune:

Buna Oana:eu am facut de la burta an jos pana la genunchisi pe fata si pe spate ,mai mult ma durut antre picioara si pe spate ,eu trebuia sa dau cam 4 kg dar dupa cum tiam spus nu se vede cine stie ce,oricum cu durerea depinde de fiecare cum suporta ,ati ficseaza viteza an functie de cat suporti ,cel mai indicat e sa faci la viteza 10 dar eu nu am suportat mai mult de 6 .N u stiu ce sa ati spun daca vrei sa ancerci ,ancearca dar sa ai grija ca dupa acea ei an greutate repede si ei dublu .pupici bafta

Mergi la inceput