Shoppaholicele Redouto-masochiste (119)
Raspunsuri - Pagina 18

miki68 spune:
miki68 spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui nushulica vreau si eu o parere de www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=3457982&SizeCode=00038&Quantity=1&PersText=&ItemId=8&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">sacoul asta...l-a luat cineva?sau poate va dati seama mai bine ca mine cum se aseaza...vad ca e scurtutz si trendy  as lua si pantalonii ca sa-mi fac costum...dar noisette ce culoare mai e si asta ca eu din poza vad un bej spre roziu   32+  DAVID-MIHAI  | 
Nu stiu cum e sacoul, dar pare frumos. Noisette inseamna aluna

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

anne16 spune:
anne16 spune:
 Am fost la posta si am ridicat si eu cele 2 colete din 26.08 plecate din Franta pe 05.08, in care am pentru copii mai multe tricouri marimea 162 si blugi aceasi marime.
Sunt ok in afara de cele adidas , puma, umbro care sunt de silon ( nu am fost atenta cand le-am comandat)
Dupa cum am spus LR trimit haotic coletele Am primit colet cu trei produse din data de 08.08 plecat din Franta pe 19.08
 Am primit colet cu trei produse din data de 08.08 plecat din Franta pe 19.08
-camasa pt sot , nu merita:
http://www.laredoute.fr/vente-chemise-rayee-soft-grey.aspx?productid=324095386&documentid=555908&single=false&categoryid=48239170
-cravata, pe care nu o mai gasesc;
- tricouri rosu cu negru, material ok:
http://www.laredoute.fr/vente-2-t-shirts-manches-longues-rica-lewis.aspx?productid=324150850&documentid=344708&single=false&categoryid=22905196
 cadou setul de genti rosii 
Multumesc pentru cod

miki68 spune:
miki68 spune:
 Anne, da' ce au camasile alea? De ce nu-s bune? Sotul ma batea la cap sa-i comand si lui cate una din fiecare culoare.
cristina d.

Lorenza spune:
Lorenza spune:
| citat din mesajul lui miki68 Anne, da' ce au camasile alea? De ce nu-s bune? Sotul ma batea la cap sa-i comand si lui cate una din fiecare culoare. cristina d. www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei | 
Sunt demodate rauuuuuuuuuuuuu!

anne16 spune:
anne16 spune:
 Nu-mi place materialul.  Eu am comandat raye ciel are culorile foarte sterse.
Daca o vedeam in magazin nu o cumparam. Nu imi vine acum in minte sa-ti explic cum este materialul. Este o combinatie de in, dar nu este....
Am sa o spal si am sa o calc si atunci revin cu impresii.

miki68 spune:
miki68 spune:
| citat din mesajul lui Lorenza Sunt demodate rauuuuuuuuuuuuu! | 
Eeei, se poarta stilul vintage

cristina d.

Lorenza spune:
Lorenza spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui miki68 
 Eeei, se poarta stilul vintage    cristina d. www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei | 
Nu-s ma' niciun vintage,sunt camasile lu' tata-mare.

nushulica spune:
nushulica spune:
| Citat: | ||||
| citat din mesajul lui Lorenza 
 Nu-s ma' niciun vintage,sunt camasile lu' tata-mare.   | 

asa a zis si sotul meu de ele cand i le-am aratat pe site ca am vrut si eu sa-i comand si el din poza si=a dat seama ca n-or sa-i placa
 asa a zis si sotul meu de ele cand i le-am aratat pe site ca am vrut si eu sa-i comand si el din poza si=a dat seama ca n-or sa-i placa
miki merci pt lamuriri: noisette
 chiar nu-mi trecea prin cap acum...era si greu
 chiar nu-mi trecea prin cap acum...era si greu
cred ca il comand dar mai stau sa vad ce-mi mai trece prin cap

vreun cod bun stiti?
 32+
32+  DAVID-MIHAI
 DAVID-MIHAI 

Lorenza spune:
Lorenza spune:
 69507-f.bun,reduce 30/59+fdp-0!

L-am folosit pe doua conturi.Celelalte cu -15,nu dau fdp-0 decat in anumite conditii ,nu chiar asa avantajoase.

miki68 spune:
miki68 spune:
Cel mai bun e 75388, daca comanzi si lucruri nereduse (adica merge si daca ai in cos printre lucruri cu pret intreg si dintr-alea reduse). Reduce 15 euro si da sac sport Lafuma (care pare misto) si daca ai mai mult de 25 de euro, da fdp 0. La mine nu a dat, nu's de ce, dar e buna si reducerea si geanta.
cristina d.