centre spa-un cadou binevenit

centre spa-un cadou binevenit | Autor: ralu_t

Link direct la acest mesaj

Salutare
sper ca postez unde trebuie mesajul. vreau sa-i ofer sotului meu cadou de ziua lui o zi, sau mai bine zis cateva ore, la un centru spa. nu prea am timp sa umblu cu bebe mic dupa cadou si mi s-a parut o idee buna pentru ca de cand il stiu e innebunit dupa masaje de orice fel. ce centre imi puteti recomanda? ideea ar fi sa pot cumpara un voucher pe care el sa-l foloseasca atunci cand va dori. am gasit pe net eden spa. nu am insa nici un fel de review despre el. a mers cineva acolo? sunt ok serviciile? ce vouchere recomandati?mi-ar parea rau sa dau banii aiurea si el sa iasa de acolo desumflat, mai ales ca stiu ca se va bucura mult de cadou-in principiu. daca aveti si alte sugestii le astept cu placere.

a venit toamna...cu un bebe albastru

RALU- de minune TUDOR

poze tudor

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid spune:

E super idee de cadou.

Imi pare rau ca nu stiu sa te ajut, dar am o intrebare, off-topic, sper sa nu te superi: voucherele nu au termen de valabilitate? Am si eu unul din luna martie, pe care inca nu am reusit sa-l folosesc si ma intrebam daca mai e valabil...

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Buna!
Am eu o prietena care i-a oferit iubitului, la fel, de la eden spa un asemenea cadou. Insa au fost impreuna, pentru ca daca te uiti pe site-ul lor au si pachete in care puteti merge impreuna si mi se pare mai dragut sa fiti impreuna. Ea este plecata in vacanta acum si nu o pot intreba ce varianta a ales, dar oricum, au fost foarte incantati.
Kid, daca le ai de acolo, cel mai bine intra pe site, cauta un numar de telefon si suna sa intrebi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela-p spune:

poti sa ii cumperi o masa de masaj cadou si sa vina cineva acasa
sa-i faca masaj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

multumesc de raspunsuri fetelor. intre timp am cumparat voucherul. am gasit o prietena care a primit cadou de valentine's day un asemenea card, si da carrye, cu acea ocazie, existau vouchere pentru 2 pers. acum nu exista decat individuale si la noi ar fi imposibil oricum sa mergem impreuna fiindca nu avem cu cine-l lasa pe bebe. asa ca tati se va masa, si noi vom fi in parc asteptandu-l
kid, cardul pe care l-am luat e valabil pana-n ianuarie.
mihaela-p si masa e o idee buna, dar eventual o cumparam impreuna, fiindca o vom folosi impreuna, peste cateva zile de la ziua lui, ne aniversam de casatorie, asa ca avem un alt motiv de cadou
pupici, intru sa va spun daca a fost multumit

a venit toamna...cu un bebe albastru

RALU- de minune TUDOR

poze tudor

Mergi la inceput