Posta Romana

Posta Romana | Autor: silvia_popa

Link direct la acest mesaj

Stiu ca a mai fost un subiect de genul asta pe forum, insa nu-l mai gasesc. Am trimis un pachet acum o luna si ceva (36 de zile mai exact) la Clung Mold. Trebuia sa ajunga in 10 zile. Mama a primit aviz acasa sa vina astazi 08/19 sa-l ia ca e ultima zi si ca daca nu vine il trimit inapoi. Pe aviz nu scria unde, cand si cum, nu numar de telefon, nimic. A plecat disperata la Posta-- dupa cum spuneau ei e ultima zi cand il mai poate lua-- a aflat ca de fapt trebuie sa mearga la Suceava sa-l ia si ca nu e sigur ca-l mai gaseste maine ca astazi e deschis pana la 1pm numai si eu au inchis deja.
Stau si eu si ma intreb acum: de ce se trimit avize in ultima zi? de ce nu se scrie pe aviz unde sa mergi, adresa, numarul de telefon, localitatea? de ce a stat pachetul ala o luna in Romania? si mai ales ma intreb de ce i-au spus mamei sa ia bani cu ea cand pachetul valoreaza sub 50E si nu se plateste TVA pentru asa ceva? Nici macar nu i-au spus cati, ci 'ia doamna bani cu tine, desi s-ar putea sa nu mai gasesti pachetul maine cand mergi acolo'

Scuze ca am scris asa mult insa m-am enervat foarte tare. Am vrut sa contactez pe cineva de la Posta Romana dar bineinteles ca site-ul lor nu are link pentru asa ceva. Stie cineva cum se fac reclamatii la ei din strainatate?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

Incearca sa dai telefon. In fiecare oras, capitala de judet, exista un oficiu postal cu Vama (care de obicei nu are un program cu foarte multe ore de lucru).

Incearca sa vorbesti cu dirigintele de acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Gasesti www.posta-romana.ro/index.jsp?page=loc_oficiu&judet=SV&listareDeLa=181&listarePanaLa=200" target="_blank">aici adrese + numere de telefoane de la OP din Suceava. Suna la oricare, afla care e cel vamal si apoi suni acolo si intrebi exact de coletul respectiv...

Iar www.posta-romana.ro/index.jsp?page=reclamex_form" target="_blank">aici poti face reclamatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_popa spune:

multumesc mihaeladm si rall! mama spune mereu 'lasa-i in pace ca oricum nu se schimba nimic', insa eu nu pot fii de acord cu modul asta de gandire. fiecare din noi poate schimba ceva, nu putem sta la nesfarsit asteptand sa se intample o minune si nefacand nimic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Citat:
Stau si eu si ma intreb acum: de ce se trimit avize in ultima zi? de ce nu se scrie pe aviz unde sa mergi, adresa, numarul de telefon, localitatea?
Silvia

se trimit mai multe avize , nu stiu sa-ti spun exact din cate in cate zile. Acum depinde si de vecini, am avut vecini care imi furau si facturile, desi era clar ce este in plic.
Pe toate avizele pe care le-am primit scrie clar si mare OP si are o stampila cu orele intre care ma pot prezenta.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

fa reclamatie negresit!
am avut si eu probleme cu ei, tot ref la un colet extern...si dna de la tel a fost f draguta (nici nu are cum altfel pt ca sunt inregistrate convorbirile), a sunat la of postal cu pricina, si m-au sunat apoi sa merg ca totul e in regula, si-au cerut mii de scuze...asa ca eu zic ca merita sa suni...de multe ori nu politica "firmei" e vinovata, ci mai ales functionarii acri ramasi prin oficii de pe vremurile de demult, mai ales la tara, si care inca mai cred ca ei fac legea...
nu le strica un dus rece (o reclamatie).

raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvia_popa
si mai ales ma intreb de ce i-au spus mamei sa ia bani cu ea cand pachetul valoreaza sub 50E si nu se plateste TVA pentru asa ceva? Nici macar nu i-au spus cati, ci 'ia doamna bani cu tine, desi s-ar putea sa nu mai gasesti pachetul maine cand mergi acolo'

Se plateste taxa pentru fiecare zi de depozitare.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_popa spune:

ok, mariussimiuc...se plateste, inteleg. dar mama a primit un singur aviz si anume astazi si ala semnat anonim:) dupa cum am zis mai sus. noi stam la casa, vecinii sunt foarte cumsecade si buni prieteni cu parintii mei, deci nu se pune problema de furat avize, etc. ma intreba mama la un moment dat 'oare sa dau ceva la factorita? sau la functionara de la posta?'...ca sa vedeti cum e in orasele mici unde functionarii fac ce vor ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Silvia,nu cunosc politica celor de la Posta Romana,dar cel mai sigur vei afla raspuns la intrebarile tale sunand la ei.
Sa inteleg ca pachetul nici nu a ajuns in Campulung? Din cate stiu orice "efect postal" se trimite inapoi dupa de a stat o anumita perioada in oficiul postal de destinatie.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angela T. spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvia_popa

Am vrut sa contactez pe cineva de la Posta Romana dar bineinteles ca site-ul lor nu are link pentru asa ceva. Stie cineva cum se fac reclamatii la ei din strainatate?

Silvia

Nu stiu daca o contactare directa a Postei Romane este eficienta, precedentele au dovedit ca nu. Mai bine adreseaza-te oficiului de posta american la care ai plasat coletul, fa reclamatie scrisa, explica faptul ca mama ta nu a putut intra in posesia pachetului si cere sa investigheze cauzele. Poate putina presiune venita de la partenerul american sa-i mai trezeasca pe unii din adormire (ca sa nu spun nesimtire).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Silvia - eu am fost sfatuita de catre o vecina ce a lucrat la principalul centru postal unde veneau toate,pachete,scrisori...si apoi le trimiteau la fiecare sector in parte si mi-a zis ca in caz de nu ajunge ceva,sa sun si sa spun ca aici(in cazul tau USA) s-a spus ca pachetul a iesit din tara si ca este in Romania.Oricum ei iti pot spune drumul pachetului.Chiar si in Romania exista acel sistem de verifici in ce zona e.Nu te lasa,nesimtirea si hotia trebuie sa dispara.
Poate intarzierea avizului a fost cu intentie,trebuie sa verifici.

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput