help pls

help pls | Autor: Maya2008

Link direct la acest mesaj

buna ziua...as avea si eu o intrebare..ieri am inceput cea de-a 5-a luna de cand iau AC-Jeanine- ..probl mea este ca p in a3-a sapt p data de 18 iulie am luat penultima pilula si in decurs de 3 ore datorita unor cauze externe(de la un suc) am varsat..am citit prospectul si acolo scria ca ar trebui sa termin folia , adik sa iau si ultima pastila si sa incep fara pauza urmatoarea folie,ceea c am si facut, insa p 22iulie la vreo 4zile dupa am avut contact cu terminare "in"...dupa c am terminat folia am avut sangere de privatie dar mai redusa cantitativ fata de ultima luna knd am avut menstra...acum am inceput o alta folie noua, insa ma simt putin cam rau(stari de greata), nush dak intr-adevar am cv sau starile mele au la baza autosugestia si teama de a fi insarcinata...as vrea sa apelez la experienta si cunostiintele voastre in a elucida aceasta probl pana sa-mi fac un test (mi-e putin frik d rezultat)...va multumesc anticipat pt raspuns...o zi buna!..

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

eu cred ca ar trebui sa-ti infrangi frica si sa-ti iei un test
e cel mai sigur..si poti merge si la dr..indiferent cate informatii vin de aici, numai un dr poate sa-ti raspunda la toate intrebarile
succes

Mergi la inceput