Poze din pod
Urmarind albumul unei forumiste ca sa vad ...niste pisici am dat peste niste poze care m-au lasat masca;poze de familie vechi cu aerul lor retro,in sepia.
Trebuie sa recunosc ca nu atat asocierea m-a socat, cat sensibilitatea lui miki 68, care a pus pozele bunicilor in albumul ei.
Ma gandesc ce minunatii de poze din vremuri vechi se gasesc prin albume vechi uitate si ce frumos ar fi sa le scoatem la lumina aici si sa le admiram impreuna!
Ce ziceti?
Raspunsuri
miki68 spune:
Eu zic multumesc si ma bucur ca mai place cuiva tabloul de nunta al bunicii mele, care tablou sta pe un perete din apartamentul meu. Am momente cand imi place sa stau, sa-l privesc si sa-mi inchipui cum era in vremurile alea.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
b.nica spune:
Draga miki imi cer scuze daca am folosit albumul tau ca pretext pt. subiectul meu dar nu m-am putut abtine sa nu impartasesc emotia pe care mi-au produs-o fotografiile cu bunicii tai.
Cate astfel de comori avem, poate, unii dintre noi!
Aratandu-le, putem sa ne bucuram de imagini cu persoane dragi dar si cu amanunte care fac deliciul unei astfel de retrospective,ale unei epoci care poate fi cunoscuta si admirata cu tot ce pot oferii fotografiile:toaletele doamnelor,ale domnilor,imagini din trecut cu orasele sau satele asa cum erau ele pe atunci,etc.
ANDRUSHKA spune:
Eu am fost de curand la o petrecere a unei familii de polonezi. Aveau basementul vopsit intr-un galben cald si cat vedeai cu ochii de jur imprejur numai montaje de poze sepia cu familiile lor in Polonia la inceputul secolului trecut, in timpul razboiului...Am stat ca la muzeu ore in sir privind niste scene din alte timpuri... Chiar mi-am propus sa scanez pozele vechi de acasa.
LiliaToma spune:
Exact asta intentionam si eu: sa scanez pozele vechi pe care le mai mai are mama. Si sunt sigura ca inca nu sunt toate.
Si toate astea dupa ce am vazut intai la o colega de serviciu poze vechi, care creaza un sentiment deosebit.. la fel ca si pozele din albumul lui Miki...
dalina2x2 spune:
Incercati sa faceti si fotografii copiilor vostri alb-negru sau sepia...
Stiti ce frumos ies portrete dinalea, de aproape, cu privirea aceea nepretuita?...
Nu e nevoie doar de poze vechi, zic eu, putem avea aceeasi frumusete si, totodata, propriile noastre comori "all around"...
eternell spune:
Ce idee minunata! Sa scanez pozele mamei, de la 20 de ani, si sa le pun pe monitor, la lucru!