Shoppaholicele Redouto-masochiste (118)
Raspunsuri - Pagina 20
vl-ad spune:
am ridicat coletul de la OP.
Din pacate nu mi-au trimis geanta alba , mi-au trimis o geanta din material textil cu niste manere gri si o esarfa- batista gri cu buline albe
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad
anne16 spune:
Din ce data a fost comanda? Am vazut 30.07- scrisoare voluminoasa
Vedeti, v-am spus eu ca nu mai apuc geanta alba
Mirona spune:
hai mai - chiar nimeni nu sesizeaza greseala????
s-a scris deja de 3 ori 30.08 - si suntem abia in 21 august.
Adina - nu indu lumea in eroare - revin-o si zi-ne ca de fapt era comanda din 30 iulie (07), asa-i?
pupici
sper si eu la un aviz azi-maine. (pt data de 17 iulie)
Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006
miki68 spune:
Mirona, nu stiu din ce oras esti, dar azi sigur comanda ta din 17 e la op. Poate doar daca esti dintr-un oras mic sa mai dureze o zi.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Mirona spune:
Timisoara - Timisoara
(groaznic merge netu la mine - merge exact ca magarii nostri cu comenzile in spate)
Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006
miki68 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mirona Timisoara - Timisoara (groaznic merge netu la mine - merge exact ca magarii nostri cu comenzile in spate) Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006 |
Pai, eu zic sa faci o vizita la posta. Serios iti zic. E prea mare coincidenta cu comenzi din 17 plecate pe 30 si la mine si la inca cineva (nu-mi amintesc acum cine ne-a zis ieri) ca sa nu fie venit si al tau.
cristina d.
anne16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mirona hai mai - chiar nimeni nu sesizeaza greseala???? s-a scris deja de 3 ori 30.08 - si suntem abia in 21 august. Adina - nu indu lumea in eroare - revin-o si zi-ne ca de fapt era comanda din 30 iulie (07), asa-i? pupici sper si eu la un aviz azi-maine. (pt data de 17 iulie) Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006 |
Caldura e de vina
miki68 spune:
Am facut CAPITOL NOU
cristina d.