Shoppaholicele Redouto-masochiste (118)
Raspunsuri - Pagina 18
miki68 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vl-ad a ajuns scrisoarea mea din 30.08 avizul era in cutia postala inca de aseara P.S. la mine merge codul cu ceasul de dama ------------------------ ADINA SI VLAD (17-11-2004) VLAD POZE CU PUIUTUL MEU www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad |
Adica ala dat de mine sau cel dat de anne? Cel dat de anne e "montre noir" si cred ca e cel barbatesc.
EDITEZ: 30015 merge si la mine.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
vl-ad spune:
Miki , cel dat de tine , celelalte doua date de Anne nu imi merg
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad
anne16 spune:
Apropo de ceas nu functioneza. L-am primit pe cel cu curea neagra si alba de rezerva. Nu mi-am notat codul cand am dat comanda
miki68 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anne16 Apropo de ceas nu functioneza. |
Ce neseriosi!
cristina d.
anne16 spune:
M-a asteptam, mai ales cand am auzit de cadourile primite de voi. Mai ales cele din ultimul timp.
miki68 spune:
Eu chiar nu ma plang de cadourile primite de la LR. Se subintelege ca, fiind cadou, nu pot fi de calitate extraordinara, insa, cu f.mici exceptii, se pot folosi. E drept ca nici nu sunt o persoana foarte exigenta! Insa, in general cand mi-a placut un cadou LR si l-am purtat (daca era de purtat, evident), a fost admirat si de alte persoane (vezi geanta alba cu biju). Exceptie a facut o gentuta maro care se inchidea cu capsa (fetele mai vechi stiu despre ce vorbesc) la care nu mi-a placut nici modelul, nici dimensiunea, dar a placut unei cunostinte care a dorit-o si a si primit-o
cristina d.
anne16 spune:
Imi place ceasul dar imi este ciuda ca este defect(astept sa vina socrul meu sa-l repare).
Mi-am luat si eu geanta alba, abia astept sa o primesc Sper sa vina ea, nu altceva in loc
vl-ad spune:
in scrisoarea care am primit-o am si eu geanta alba.Cel mai mult am asteptat-o pe ea.Nu mai am rabdare pana la pranz cand pot sa merg la OP sa ridic coletul.Acum sper sa imi fi trimis geanta nu altceva in locul ei
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad
claujro spune:
nu vreau sa va dezamagesc dar stiu de la cristina-dm care a primit ieri o cu totul alta geanta alba cu esarfa (in locul gentii albe cu bijuu). Poate s-o fi epuizat.
Edit: in Franta.
anne16 spune:
Poate ne spune ea, cum este
Pana imi vine mie comanda, cred ca nici pe aceasta nu o mai au
Din cate observ este foarte cautata