Shoppaholicele Redouto-masochiste (118)
Raspunsuri - Pagina 16
felicia74 spune:
Salutare! Nici azi nu a venit comanda din 12 iulie. Cred ca imi cam iau gandul de la ea...
Camelia nici gand sa inapoiezi coletul, ai vazut ce neseriosi sunt. Mai bine mai comanzi o data produsele (daca mai sunt)
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Roxana Claudia spune:
Acum m-am intors de la oficiul postal de langa Big Berceni. Coletul meu n-a sosit dar erau 2 pe numele de Marinescu si Anghel Asa ca mergeti fetelor si ridicati comenzile!!
Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)
aissa spune:
Ia uite, ce sa vezi, incep sa apara magarii din 1 august? Incep si eu deci sa pazesc cutia, am o ultima comanda data atunci si abia astept sa vina.
vl-ad spune:
deci sa incep sa sper si eu la magarul meu din 30 08?
cand ajung acasa de la job sunt calare pe cutia postala , ca pe la OP degeaba mai trec ca este inchis.Poate maine dis-de-dimineata
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad
miki68 spune:
Astia trimit comenzile prin "invaluire" ca la fotbal. Monica azi s-au primit comenzi din 17 ("la capitala"), deci maine ar fi cazul s-o gasesc si pe-a mea la op. Poimaine vine a ta din 18
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
anne16 spune:
Au venit "scrisorile voluminoase"- fluturii ca doar vin cu .
Si eu astept 2 magari din 26.07, 1 magar din 28.07 si unul din 31.07.
In august nu am mai facut comenzi decat din 3-4 articole asa ca sunt fluturasi
maimu spune:
spuneti-mi si mie, stiu ca a luat cineva asta, ce masura tb sa iau:
http://www.laredoute.fr/vente-bustier-dentelle-et-sequins.aspx?productid=324137452&documentid=207608&single=false&categoryid=22939451
merci
Lorenza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maimu spuneti-mi si mie, stiu ca a luat cineva asta, ce masura tb sa iau: http://www.laredoute.fr/vente-bustier-dentelle-et-sequins.aspx?productid=324137452&documentid=207608&single=false&categoryid=22939451 merci |
Iei cat porti la sutien.