Lotiune dupa plaja

Lotiune dupa plaja | Autor: Noa

Link direct la acest mesaj

Buna!
Peste cateva zile plec la mare pentru o saptamana si as vrea sa va cer un sfat.Mi-am cumparat deja lotiunile pentru plaja(AveneSPF- 40 pentru cea mica, iar pentru noi Nivea).Trebuie insa sa iau neaparat si o lotiune dupa plaja.Am mai folosit in anii trecuti astfel de lotiuni, care insa mi s-au parut simple creme hidratante si nimic mai mult(ex.cea de la Nivea).Eu avand pielea destul de alba, dupa plaja intotdeauna am un disconfort fizic( ma strange pielea, e foarte fierbinte, ma ustura de cele mai multe ori etc.).De aceea imi doresc o lotiune care pe langa hidratare sa si racoreasca pielea, sa-mi dea starea aceea de bine.
Am ochit deja doua: Avene(lotiune dupa plaja) si Vichy.Au preturile similare dar as vrea sa stiu daca ati folosit vreuna din ele si cum vi s-a parut. Eu m-am inteles bine cu produsele pentru plaja de la ei si de aceea m-am gandit sa-mi iau si lotiunea dupa-plaja din aceeasi gama.Astept parerile voastre!
Multumesc!

Ioana mea la 4 ani
M-am facut mare!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

lotiunea dupa plaja de la Garnier - cea in borcan nu in flacon, bleu - www.beautyheaven.com.au/product_images/7291/tn_1_medium.jpg&imgrefurl=http://www.beautyheaven.com.au/products/7290-Ambre-Solaire-Skin-Soothing-Hydrating-Milk&h=150&w=147&sz=22&hl=en&start=13&tbnid=_K2J6NrQq1YFwM:&tbnh=96&tbnw=94&prev=/images%3Fq%3Dgarnier%2Bafter%2Bsun%2Bbalm%26gbv%3D2%26hl%3Den%26sa%3DX" target="_blank">SOS balsam aftersun o cheama. are o consistenta foarte groasa si te scapa de orice arsura... experimentata de mine cu succes dupa o zi intreaga pe un vas de croaziera si niste arsuri nu tocmai dragute .

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noa spune:

Multumesc, Roxana!
Sunt curioasa sa stiu cum sunt si cele doua(Avene si Vichy).

Ioana mea la 4 ani
M-am facut mare!

Mergi la inceput

Roxana, cea de la Garnier in borcan se gaseste tot in magazine? Ca eu am vazut-o doar pe cea in flacon(bleu) cu extract de cactus ,parca.

Ioana mea la 4 ani
M-am facut mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaloy spune:

Eu folosesc foarte mult si sunt multumita de produsele Avene (incluzand lotiunea de plaja si dupa plaja). Aici sunt cunoscute ca cele mai bune pentru pielea sensibila (tu ziceai ca ai pielea alba). Sunt f. bune si pentru copii.

Pe langa ca ajuta la hidratare, eu am observat ca anul asta nu m-am "jupuit" deloc si am pastrat bronzul mai mult de 3-4 saptamani(cum eram obisnuita inainte).

Daca te astepti la vreo chestie uleioasa, care sa lase pielea ca la concursurile de culturism sau vrei ceva parfumat- Avene nu te va satisface! Vreme buna si bronz frumos!

Mergi la inceput

Multumesc, Adriana!
Spune-mi, te rog, iti si racoreste putin pielea?

Ioana mea la 4 ani
M-am facut mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Noa

Roxana, cea de la Garnier in borcan se gaseste tot in magazine? Ca eu am vazut-o doar pe cea in flacon(bleu) cu extract de cactus ,parca.

Ioana mea la 4 ani
M-am facut mare!

da, am vazut-o.... acum sincera sa fiu nu mai stiu unde ca eu fac stocul la inceputul sezonului. cred ca din metro am luat ultima data.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaloy spune:

Noa,
nu cred ca te racoreste asa cum te astepti tu. daca iti arde pielea cred ca deja te-a parlit soarele- si vei avea nevoie de un spray pentru arsuri solare superficiale.

Eu dupa plaja fac un dus mai rece spre rece, nu ma sterg total si aplic lotiunea de dupa plaja pe pielea inca umeda! Nu simt nevoia de racorire suplimentara.

Mergi la inceput