Parfum cu miros de curat/fresh

Parfum cu miros de curat/fresh | Autor: Lillian

Link direct la acest mesaj

Fetelor, am si eu aceasta mare dilema. Sa nu-i zic problema. Dupa ce am nascut mi s-au modificat "gusturile", nu mai imi plac parfumurile care imi placeau inainte, nu le mai folosesc pe cele pe care le am si sufar ca folosesc acum doar doua: D&G-Light Blue si Miracle de Lancome, singurele pe care le mai tolerez.
Am avut intotdeauna pasiune pt parfumuri, acum pot trai chiar si fara ele (dar nu f mult). Imi placeau cele dulci, de multe ori chiar cu caracter. Ce am acum si nu imi mai plac: Lolita Lempicka, Desnuda de Ungaro, Armania Mania, DK Be Delicious de mar.
Am aflat ca la Sephora ar fi parfumurile numite Clean (Fresh Laundry, Clean Warm Cotton, Clean Leather, Clean Shower Fresh etc), dar nu am un magazin Sephora in orasul unde locuiesc.
Ce alte parfumuri de acest gen stiti? Mai am pe lista cateva de care stiu sau am auzit ca ar fi in genul a ce vreau eu, va trebui sa le caut.
Oscilez acum intre Rock'n'Roll de la Valentino si Bvlgari White. Cineva mi-a zis ca si Glow de la J LO e foarte fresh.
Alte sugestii??? Mai are cineva "problema" mea?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

eu aveam problema cu parfumurile in timpul sarcinii, dupa nu am auzit pana acum Eu sant de alta conceptie, am o singura marca de parfum care-l folosesc si pe unde ma duc, se stie ca am trecut eu Demult, am fost la o prietena acasa, mama ei nu era...cand s-a intors de la sv. a spus: a fost Monica pe aici Si-a dat seama dupa miros

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Citat:
citat din mesajul lui maraki

eu aveam problema cu parfumurile in timpul sarcinii, dupa nu am auzit pana acum Eu sant de alta conceptie, am o singura marca de parfum care-l folosesc si pe unde ma duc, se stie ca am trecut eu Demult, am fost la o prietena acasa, mama ei nu era...cand s-a intors de la sv. a spus: a fost Monica pe aici Si-a dat seama dupa miros

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Care e parfumul tradator?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Lillian, un parfum ff fresh si ideal pentru vara estewww.osmoz.com/fragrances/Haute-Couture-Brands/Rochas/Aquawoman" target="_blank">Aquawoman de la Rochas. Sau altul, la fel de fresh: www.osmoz.com/fragrances/Leisure-and-Fine-Food-Brands/Davidoff/Cool-Water-Woman" target="_blank">Cool Water de la Davidoff. Fac parte din categoria www.osmoz.com/seeAll/perfumeBySubFamily/1400" target="_blank">floral - aquatic.
Sau poti incerca www.osmoz.com/fragrances/Beauty-and-Cosmetics-Brands/Estee-Lauder/Pure-White-Linen-LIGHT-BREEZE" target="_blank">Pure White Linen LIGHT BREEZE de la Estee Lauder. E din alta categorie: www.osmoz.com/seeAll/perfumeBySubFamily/1403" target="_blank">citrus - aromatic.

Eu folosesc cu succes www.osmoz.com/fragrances/Haute-Couture-Brands/Armani/Acqua-Di-Gio-for-Men" target="_blank">Acqua di Gio varianta barbateasca, de la Giorgio Armani. Cea pentru doamne nu este pe gustul meu.

Daca intri pe linkurile de categorii, si apoi pe un parfum poti sa faci click pe Pyramid vezi notele de varf, de mijloc si notele de baza pentru parfumul respectiv. Iti notezi ce te tenteaza si apoi la magazin testezi pe piele.

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

5th Avenue-Elizabeth Arden

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

Eu n-am vazut parfumuri Clean la sephora, poate mi-au scapat mie. Bulgari white, au the blanc adica? Nu prea tine, e apa de colonie, adica e mai slab si ca edt. Ar mai fi tot la bulgari omnia crystalline, foarte discret.

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lillian

Am aflat ca la Sephora ar fi parfumurile numite Clean (Fresh Laundry, Clean Warm Cotton, Clean Leather, Clean Shower Fresh etc)

Daca te referi la aceste parfumuri, sa stii ca eu am cumparat de la acest vanzator si am fost f.multumita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

L'eau par Kenzo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

BVLGARI Viole de Jasmine mi se pare f fresh.(insa Poure Femme e preferatul meu).

Ile, mami de Vivian (07.03.2006)

http://good-times.webshots.com/photo/2040193270101233639hAhBhR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Iti recomand Green Tea dela Elizabeth Arden, parfum mai proaspat si mai fin eu n-am intalnit, pur si simplu te revigoreaza, mie una imi da energie si imi schimba starea de spirit. Este ideal pt. cei care nu suporta mirosurile grele, puternice-de fapt este Eau Parfume.

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Estee Lauder - Pure White Linen este super pentru vara!

Mergi la inceput