Sindromul Femeii Frumoase...

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buli spune:

articolul ala din gardianul e de toata jena.

manechin e o femeie frumoasa care prezinta hainute, produse de intretinere. nu e invitata la emisiuni culturale.
atita timp cit comportarea ei are decenta nu vad de ce intereseaza pe cineva ce note a avut la scoala.

oricum in viata nu e important pe ce loc esti, ci, ce fel de om esti si cita bucurie iti aduci tie si celorlalti din jur.

asa ca, "e bine sau nu sa fii manechin?" ... intrebarea asta e valabila la absolut orice meserie.
si raspunsul e universal valabil: daca o faci cu placere si pastrezi dreapta masura in toate, da, e bine. daca esti nefericit pentru ca faci asta, atunci trebuie sa te opresti.

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

arminad - nu pot sa zic decat "Bravo Elena!"
Madanic - vorbind de Kate Moss - sincer - nu stiu de ce e atat rautate pt aceste fete care-si doresc "mai mult", care au realizat "mai mult"... Bravo lor! Consider ca fiecare om are dreptul sa-si faca viatza cum crede atat timp cat prin asta NU raneste/loveste in cei din jur.
Si apropo de "a avea carte" - imi amintesc cu tristetze ce mi-a spus o data mama: "sa nu-tzi mintzi niciodata copilul ca daca invatza si face scoala va ajunge bine in viatza" (mama a fost pediatra si a muncit CRUNT de mult toata viatza - atat la servci cat si acasa :-()
Norocul si reusita in viatza nu stau in cat a scoala ai (sau nu ai)...

Lorelai

May 3, May 2, May 1
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Din pacate,Gisele,Claudia ,Elena sunt exceptiile.Lista cealalta e muuuuuuuuult mai plina si pe plan international si pe plan local(mai ales).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorelaim

Madanic - vorbind de Kate Moss - sincer - nu stiu de ce e atat rautate pt aceste fete care-si doresc "mai mult", care au realizat "mai mult"... Bravo lor! Consider ca fiecare om are dreptul sa-si faca viatza cum crede atat timp cat prin asta NU raneste/loveste in cei din jur.
Si apropo de "a avea carte" - imi amintesc cu tristetze ce mi-a spus o data mama: "sa nu-tzi mintzi niciodata copilul ca daca invatza si face scoala va ajunge bine in viatza" (mama a fost pediatra si a muncit CRUNT de mult toata viatza - atat la servci cat si acasa :-()

Lorelai

May 3, May 2, May 1

Exact.He...heee,daca ma uit de ex. la Heidi Klum,n-as zice ca frumusetea e trecatoare si nici ca nu e fericita.Cine e frumos,ramine frumos,parerea mea.Normal ca trebuie sa te si ingrijesti.
Referitor la noroc,imi place mie mult expresia asta:
"Norocul iese in calea celor care il cauta"

Anca , Bianca si Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EliaElia spune:

eu nu cred ca fetele astea din top gen heidi klum sunt proaste. Frumoase mai vezi cu sutele pe strada, poate chiar mult mai frumoase, cu toate astea ele nu sunt top-modele desi unele si-ar dori sa fie. Poate n-au avut suficienta ambitie, poate nu au facut cele mai bune alegeri, n-au fost la locul potrivit. Cine stie...Asa e, cartea nu asigura ca ajungi bine in viata, dar lipsa ei nici atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madanic spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorelaim

Lorelai

May 3, May 2, May 1

poate ca a sunat rautacios dar a fost fara intentie. Din nefericire calea pe care a ales-o ea loveste in cei din jur. Dependenta de droguri si alcool raneste si afecteaza pe cei din jur aproape la fel de mult ca pe cei dependenti, poate chiar mai mult pentru ca cel dependent nu realizeaza cat rau isi face.
Eu nu am spus ca sa-ti fortezi copilul sa invete este bine. Chiar am subliniat ca trebuie sa-i lasi sa-si urmeze pasiunile. Trebuie insa invatati moderatie si cumpatare in tot ce fac.
Sincer eu cred ca cel mai important lucru pe care poti sa-l faci pentru copilul tau este sa-l inveti sa gandeasca, sa vada toate aspectele in orice situatie ca sa poata sa ia o decizie informata.

Nu toate fotomodelele au o poveste "all success" era data ca exemplu Heidi Klum, vezi fotomodelul care s-a sinucis acum de curand.
Si nu intotdeauna intretinerea iti asigura frumusetea pana la adanci batraneti. Poti avea un accident, se pot intampla multe. Nu spun ca a fii model nu este bine, spun doar ca trebuie sa fii pregatit sa cazi in picioare tot timpul.

Si legat de Kate Moss, imi pare rau dar nu pot sa consider ca o persoana frumoasa care are tot ce isi doreste si isi distruge sanatatea in modul asta este desteapta. Eu m-am imbolnavit cand eram mica (din culpa medicala) de Hepatita B si stiu ce mult mi-am dorit sa fiu sanatoasa si sa nu mi se fii intamplat asta.
Sanatatea este cel mai de pret lucru pe care il are un om.

Madalina
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simali spune:

Citat:

eu nu cred ca fetele astea din top gen heidi klum sunt proaste. Frumoase mai vezi cu sutele pe strada, poate chiar mult mai frumoase, cu toate astea ele nu sunt top-modele desi unele si-ar dori sa fie. Poate n-au avut suficienta ambitie, poate nu au facut cele mai bune alegeri, n-au fost la locul potrivit. Cine stie...
Asa e, cartea nu asigura ca ajungi bine in viata, dar lipsa ei nici atat.
Citat:

Eu cred ca nu se pune problema aici daca modelingul este sau nu o meserie de succes sau onorabila - la aceasta intrebare au raspuns de mult industria pubiliciatii si cea de beauty&fasion - ci daca modelingul, practicat de la varsta de 3 ani, poate afecta negativ un copil, un caracter in formare.

Un tanar echilibrat emotional (fata sau baiat) care are calitatile necesare pentru practicarea modelingului se poate inscrie la niste cursuri si la varsta de 16 ani.

Modelingul nu poate fi tratat, in copilaria mica, ca orice alta pasiune.
- tenisul dezvolta coordonarea mana ochi;
- sporturile de echipa dezvolta camaraderia si invata copilul cu lucrul in echipa;
- pictura dezvolta gustul pentru frumos si imaginatia;

Modelingul dezvolta simtul estetic si abilitatile sociale. Dar, din pacate, modelingul are si "reactii adverse". Un copil de 4 ani - dupa parerea mea - ar trebui incurajat sa fie copil, sa traiasca si sa se manifeste cat mai natural. Centrarea pe manichiura, machiaj, mers artificial, pantofi cu toc, ciorapi de matase, etc. in copilaria mica FORMEAZA in copil trufia, egocentrismul, convingerea ca aspecul exterior este cel mai important lucru, etc. Daca un adolescent bine format poate gandi de genul "prezint niste haine pe podium, calatoresc, fac ceva bani, dar eu insemn mai mult de atat; trebuie sa ma gandesc acum ce fac dupa ce termin cu modelingul; familia si prietenii mei raman mereu pe primul loc", un copil mic nu poate.

Copiii se nasc oameni. Cu bune si rele la gramada. Este responsabilitatea noastra, a adultilor din jurul lor, sa formam in copii ceea ce este mai bun si sa incercam sa tinem sub control - atat cat se poate - ceea ce este mai putin bun (invidia, trufia, rautatea, etc.).

alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petaluda spune:

Simali, ai spus exact ce cred si eu mai bine decat as fi putut eu sa o fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Simali - un copil nu e nevoie sa faca modeling ca sa fie "corupt" de societatea de consum in care traim >:-( Daca ai avea fetitza ai vedea tu cate tampenii de farduri, rujuri, cosmetice, gablontzuri, pantofii cu toc ("de printzesa") se vad la magazinul de jucarii! Si in plus uite aici un art:
http://www.dailymail.co.uk/femail/article-1047461/Sex-swearing-whos-really-blame-childrens-lost-innocence.html
Iar in legatura cu sportul - totul e bine - numai sa nu exageram:
http://kidshealth.org/parent/nutrition_fit/fitness/sports_safety.html
http://www.lpch.org/DiseaseHealthInfo/HealthLibrary/orthopaedics/stats.html
http://www.reuters.com/article/gc08/idUSN0933070020070227
etc

Lorelai

May 3, May 2, May 1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Madanic,nu toate modelele sint genul Kate Moss si nu trebuie sa fi model pentru a te droga sau a bea alcool peste masura.Dependenta de alcool si droguri nu are nimic de a face cu a fi model,nu are de a face cu clasa sociala.
Eu sustin in continuare ideea ca o femeie frumoasa,va fi frumoasa si la 60 de ani si ca fiecare virsta are frumusetea ei.

Mergi la inceput