Sindromul Femeii Frumoase...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Si eu sunt mamica de baietel frumos, si anul trecut la mare mi s-a propus sa i se faca un photobook, sa participe la castinguri, insa mi s-a parut a fi ceva neserios, in primul rand pentru ca la inceput spuneau ca nu ma costa nimic, apoi in final, dupa ce i-au facut cateva poze si l-au filmat, mi-au cerut 500 euro ca sa-i faca book-ul respectiv si sa-l promoveze.

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

eu nu stiu inca daca am acest sindrom...da apropo de ce spunea Fomalhauti...am facut din cls I-a pana in IV-a vioara...ca asa a vrut mama, dupa 4 ani nu m-am ales decat cu o scolioza ca profa citea ziarul si nu isi dadea interes, nici macar de faptul ca nu stateam corect si fiind in crestere mi0am deformat coloana, in cls V-a puteam schimba instrumentul si eu mi=am dorit flaut da mama nu si nu, directorul de la scola mi-a sugerat ca ar fi bine sa continui tot cu un instrument cu coarde si asa am trecut la violoncel....unde am dat de alt tampit care era preocupat de rebusuri si integrame si nu sa ma invete pe mine sa cant....dupa 1 an n-am mai rezistat si i-am zis mamei ca io nu mai fc niciun instrument ca nu-mi place ca profii nu se implica doar ma lasa sa cant acolo si imi zic sa exerzes chiar daca mai cantam si fals nu dadeau semne ca ma asculta....doar ca mama isi dorea sa stiu sa cant la un instrument....si la insistentele mele totusi a ceda si de la liceul de muzica m-am mutat la o scoala obisnuita doar ca m-a inscris si la Scoala populara de arta unde am studiat pianul cu prof super, desi eu nu eram asa de incantata de pian....desi proful chiar se implica....dar la scoala normala am dat de alceva....de sport(la liceul de muzica in loc de sport faceam teorie si solfegii)....a inceput sa-mi placa la nebunie voleiul....i-am zis mamei ca as vrea sa ma inscriu la cursuri...hmmmm....sa vedeti atunci ce scandal....cum sa fac volei??ca imi pot accidenta degetele si nu mai pot canta la pian....asa ca fara voia mamei m-am dus la cursurile de volei....doamne ce frumos era si ce bine ma simteam....in scurt timp am devenit foarte buna la volei .....si profa a sunat-o pe mama sa o intrebe daca ma lasa sa merg cu echipa la meciuri prin tara....sa vedeti ce bomba pt mama.....cum m-am dus fara voia ei(eram in cls-7a deja)si scandal....in fine, am renuntat la volei....am fost fff dezamagita....am inceput sa ma ingras...am facut primele vergeturi pe picioare in interior....nasol....si totul pt ca EA a vrut .....bine, cu timpul a inceput sa-mi placa si pianul....am absolvit in cla 11-a scoala de arte....dar marea mea dragoste a ramas voleiul care nu am mai avut voie sa-l practic

pe fiu-mio il duc la inot de vreo 3 luni(are 2 ani si 3 luni)ii place ff multnu-l oblig....se intampla sa mergem si sa nu aiba chef si venim acasa nu-i nicio problema, si instructoarea e super si daca vede ca alex nu are chef nu-l obliga....e inca micut....mai tarziu cand va fi mai mare si va vrea sa faca de perfomanta, poate, atunci va avea un pic mai multa severitate si disciplina, dar deocamdata e de fun...eu in incurajez sa faca ce-i place...descoperim impreuna ce-i place si aia va face....nimic impus de mine....

cat despre agentiile care cauta modele copiimulte promit marea cu sarea dar defapt sunt tzepe....am citit multe pe net despre cei care au luat tzepe de la dif agentii care i-au racolat de pe strada....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Cand am fost la mare luna asta, erau in Mamaia f multi agenti de la o agentie de modeling. Am mers si eu de curiozitate dar cand am vazut ce coada era, am refuzat, noi vroiam in parcul de distractii nu sa pierdem vremea sa completam chestionare si sa pozam.

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

NU.
Sper sa nu-i treaca vreodata prin cap Giuliei sa aiba si alt fotograf inafara de mine Ca din partea never-ever vreo incurajare spre asa ceva.

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Daca fetita mea va dori sa faca modeling,eu nu o voi impiedica.Voi fi alaturi de ea,ii voi respecta dorinta si o voi sustine din plin.Important este sa ii placa ceea ce face si sa fie fericita in viata.
Acum e inca mica,nu o imping eu inspre asta,dar daca vine mai tirziu si imi spune ca vrea sa faca modeling,eu nu ma opun.Deocamdata face inot,ceea ce ii place foarte mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arminad spune:

De-abia astazi am citit interviul cu d-na aceea fosta fotomodel si m-a dezamagit profund mai ales finalul interviului

Citat:
Te treze#351;ti c#259; dup#259; ce termini cariera de model te duci s#259; te angajezi #351;i #355;i se pune întrebarea: ce experien#355;#259; ave#355;i dumneavoastr#259;, domni#351;oar#259;? Ce #351;ti#355;i s#259; face#355;i? #350;tiu s#259; zâmbesc, s#259; fiu înalt#259; #351;i frumoas#259;. Altceva ce mai #351;ti#355;i? Pu#355;ine dintre ele ajung s#259; lucreze la o revist#259; sau la televiziuni… cele mai bune, cele care se pricep, care au afinit#259;#355;i. Celelalte r#259;mân pe dinafar#259;. Nu #355;ine la nesfâr#351;it. Te treze#351;ti la 23 de ani c#259; esti necalificat#259; în adev#259;ratul sens al cuvântului, n-ai experien#355;#259;, ai fost obi#351;nuit#259; cu mul#355;i bani #351;i un program lejer… #351;i trezirea la realitate este crunt#259;.

Pai asta nu e valabil pentru orice alt sport sau chiar cariera artistica ,sa zicem.Si viata profesionala a gimnastelor e scurta ,a balerinelor ,la fel.Daca ai un copil care face canto sau un instrument muzical ,baschet sau gimnastica si isi pierde toata copilaria si adolescenta la repetitii sau antrenamente ,nu e acelasi lucru?
Asta ce ar insemna ,ca toti parintii sa-si tina copiii deoparte de toate astea doar pentru ca nu e nimic sigur?Sa faca bine sa puna toti mina pe carte nu sa bata mingea sau podiumurile ,sa se faca avocati ,contabili sau ingineri ,ca astea sunt sigure in viata .
Atunci ,cine ne mai cinta ,cui mai tinem pumnii la olimpiade ,pe cine mai admiram pe podium?
Mai zice doamna aceea ca la 23 de ani esti necalificata .Pai ce la 23 de ani nu poti sa te califici in ceva ,esti asa de bartrin? Se presupune ca ai strins ceva banuti si poti sa-ti platesti o facultate .Dar cei care emigreaza si nu stiu nici limba tarii unde se duc ?Si aia sunt complet necalificati si o iau de la capat la 30 ,40 de ani si cu trei copii poate ,si n-am auzit sa moara niciunul de foame .Dar mamele care fac copii devreme si nu mai au timp de scoli .Si alea sunt condamnate o viata sa nu faca nimic profesional ?Nu cred.
Un lucru este cert ,ca eu nu mi-as duce copilul la o agentie condusa de o fosta manechin atit de dezamagita de meserie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

in sinea mea ma gandeam ca Ozi a mea e deosebita, expresiva si ar avea sanse in modeling...cunoscutii ne indemnau sa o ducem la o agentie de profil dar in creierii mei era tintuit un NU categoric. Mi-era teama ca la un moment dat nu ar mai fi atat de frumusica, s-ar putea ingrasa si categoric suferinta ar fi multiplicata. Am inscris-o la inot in speranta ca se va dezvolta frumos, studiaza engleza si germana pt ca asta doreste, a tras tare tot anul sperand ca va fi prima in clasa...isi doreste sa fie prima dar inotul a invatat-o ca e important sa dai tot ce poti pt a-ti atinge tinta. E cocheta, stie ca e frumoasa dar acum invata ca frumusetea trebuie sa vina si din interior - si asta e mult mai important.
Ca o ironie, o colega de clasa i-a spart incisivul central ...va imaginati ce tragedie ar fi fost daca era fotomodel?!
In concluzie: m-am gandit la modeling dar mi-a fost teama sa nu sufere...

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Eu am fost socata de o poza facuta unei fetite, total nepotrivita pt. varsta ei;am declansat un scandal aici si nu am vrut sa indic poza pt. ca mi-am inchipuit ca dintr-un impuls de moment, aranjand o poza dupa parerea parintilor "artistica",nu ar trebui sa influentez anumite opinii.
Situatia insa mi se pare grava cand parintii isi manipuleaza copiii dupa mintea si frustariile lor.
Copiii pot oferi mari satisfactii parintilor DACA SUNT LASATI SA SE DEZVOLTE SI SA EXCELEZE IN CEEACE SUNT DARUITI!
Daca un copil este daruit spre muzica trebuie sa asculte muzica de calitate sau de care il simti ca este interesat si sa i se ofere un instrument prin care sa se exprime.
Apropos, de mult timp am postat un subiect despre cum putem sa le prezentam muzica clasica copiilor si sunt oripilata de lipsa de interes pt. acest subiect;nu pt. ca este subiectul meu, ci pt. ca imi dau seama ca este ignorata muzica de calitate sau nu sunt cunoscute bucatile incantatoare de muzica clasica.
Copiii sunt ceeace le oferim pt. instructia lor.
Le oferim teme superficiale,superficiali vor fi,le oferim vulgaritate,vulgari si limitati vor fi,le oferim un univers de cunoastere,vor fi mereu insetati de cunoastere!
Daca nu stimulezi coltisoarele din mintea lor care sa le amplifice capacitatile, copiii vor fi limitati la ce le cerem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

Gratiela,

ai o fetita si un baietel superbi...sunteti o familie frumoasa.

Mata Emma lupta iar cu cancerul

http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Eu stiu o vorba: "Vulpea care nu ajunge la struguri zice ca-s acrii." :-)
Ce bine ca parintzii unor d-sore/dne manechine ca si Carla Bruni http://en.wikipedia.org/wiki/Carla_Bruni, Cindy Crowford http://en.wikipedia.org/wiki/Cindy_Crawford, Linda Evangelista http://en.wikipedia.org/wiki/Linda_Evangelista, Claudia Shiffer http://en.wikipedia.org/wiki/Claudia_Schiffer, etc - nu au fost ca voi!
B.Nica - sa stii ca potzi fii si (fost) model si sa cunosti Mozart! (pe langa Nursery Rhymes) Am un exemplu in fam si are doar 4 ani si o luna! Ma rog - nu pot sa neg - intr-adevar are si activitatzi asa mai... "frivole"... se joaca cu printzese Barbie si calutzi My Little Pony, ii place ROZ-ul de zici ca alta culoare nu mai exista in lumea aceasta... desi cand ajunge la groapa cu nisip si la baltzii... devine gri din cap pana-n picioare! nu se da in laturi la a privi si comenta documentarele de la Animal Planet, Viasat Nature si National Georgaphic... dar si Tom & Jerry, Disney, Dora, Clifford, The Land before Time, etc.
Parerea mea sincera este ca cei care nu cunosc din interior ceea ce implica viatza unui copil-model care lucreaza cu o agentzie serioasa - mai bine s-ar interesa.

Lorelai

May 3, May 2, May 1
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput