"Sansa la viata, sansa la noi amintiri"

"Sansa la viata, sansa la noi amintiri" | Autor: kay

Link direct la acest mesaj

Eu una nu pot spune decat :

RUSINE
RUSINE
RUSINE !!!!!11

doamnelor si domnilor de la PG, nu va e rusine? de ce nu va informati inainte de a incepe o campanie??? spuneti-mi si mie va rog, cati copii au salvat dr Suciu & Co, si cati au refuzat/au murit in Terapia lor Intensiva??? si ce mari defecte pot opera ei? "Au fost abordate toate patologiile de malforma#355;ii cardiace," si dubla discordanta? si atrezia de pulmonara cu dextrocardie? cum ramane? cum sa-ti spuna un dr faptul ca fiica/fiul tau e un rebut si el nu opereaza asa ceva?

mortalitatea sub 4%??? poate dupa ce au refuzat 1000000 de cazuri...

stiti cum e treaba? nu accepta decat ce stiu sigur ca pot opera cu succes, pt ca altfel, daca pierd un pacient, le scade casa de asigurari din banuti... si noua ne mor copii.

am tacut de cand a aparut reclama asta pe site, de mi se face din ce in ce mai sila, si greata si imi vine sa-l sun iar (*) pe "dr" Suciu si sa-i spun ca "rebutul" e bine merci.

(*) am sunat 3 ore ca sa-l implor sa-mi primeasca bb in operatie, sa-i salveze viata. si n-a raspuns. si nu, nu era in operatie.

dupa ce ma calmez, poate sterg subiectul. dar deoacmdata mi-e prea sila.

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com
povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Au fost abordate toate patologiile, la toate grupele de vârst#259;, neexistând cazuri care s#259; nu poat#259; fi operate în România

Asta e cireasa.

FRATILR, NU VA E RUSINE ??? deci nu stiti cat ma abtin ca sa nu-mi iau rosu si bannare, ca ce e la gura mea...

ZAU??? si fi-mea ce e ? alien? si ea si inca multi, multi alti copii.

daca aveti de gand sa ma bannati sau sa-mi dati rosu pt cam am indrzit sa cracnesc impotriva campaniei sponsorilor, va rog, anuntati-ma, ca sa ma descarc macar. aveti si voi copii, stiti cum e sa fii extrem de nedreptatit, ba mai mult, sa ti se si falfaie nedreptatea ca o mare virtute in fata ochilor...

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com
povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

Kay!
Eu una sunt alaturi de tine. Ai perfecta dreptate!!!

Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105
http://community.webshots.com/user/adlemi_airal
http://craiustefan.3x.ro/

http://www.dropshots.com/adlemi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Campania de adunat fonduri nu cred ca e rea. Daca doctorii sint incapabili, inconstienti, inumani (eu nu stiu cum il rabda pamintul pe un idiot care poate sa numeasca un copil "rebut", mai rebut uman decit el nu se poate), asta e totusi alta poveste. Daca se aduna bani e bine, poate asa mai multi copii au o sansa de vindecare, poate se cumpara mai aparatura. Doctorii care sint acum vedete nu e musai sa ramina asa, dar clinica e bine sa fie dotata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Exista deja minim 3 subiecte in care sunt balacariti medicii romani(de obicei, in mod generic si extrem de rar specificati).
Va rog sa va alegeti unul dintre ele pentru a continua cu varsatul nadufului.
Chiar daca vi se pare justificata ura pe care o aveti impotriva medicilor romani, la modul general, si modalitatea pe care ati ales-o sa o aratati, nu prea isi are locul pe acest forum, unul despre copii, si mai ales in legatura cu o campanie umanitara care are ca scop salvarea vietilor unor copii care nu au posibilitatea de a se opera la Euroclinic sau in Germania.

Si va rog sa nu comentati aceasta decizie prin prisma faptului ca moderatorul este medic.
Va asigur ca nu voi lasa o campanie umanitara sa fie, din nou, balacarita din cauza ca unii sau altii au nevoie de tap ispasitor

Multumesc pentru intelegere!

Mergi la inceput