Angajate ale Maternitatii Brasov, demise

Angajate ale Maternitatii Brasov, demise | Autor: DanaRosu

Link direct la acest mesaj

Angajate ale Maternității Brașov, demise în urma unui control al DSP
BRAȘOV, 14 aug (MEDIAFAX) - Două angajate ale Maternității din Brașov au fost demise, joi, din funcțiile de conducere, în urma unui control efectuat la Spitalul de Obstetrică-Ginecologie de Direcția de Sănătate Publică (DSP) Brașov, care a descoperit o serie de nereguli în unitate, transmite corespondentul MEDIAFAX.
"Am constatat că în Secția de lăuzie condițiile de igienă nu erau prea bune și că unele infirmiere pretindeau foloase materiale pentru a-și face treaba. Am propus conducerii să ia măsuri împotriva celor vinovați și să le atragă atenția asistentelor asupra tonului pe care îl folosesc atunci cînd vorbesc cu pacientele", a precizat dr.Alexandru Grigoriu, director al DSP Brașov.
Conducerea Maternității a decis ca Ecaterina Păun, directoarea de îngrijiri, și Balint Paraschiva, asistenta șefă a Secției de Obstetrică, să fie eliberate din funcții.
De asemenea, infirmierele care au pretins bani în schimbul actului medical au primit avertisment, deoarece s-ar fi aflat la prima abatere.
"Am aplicat sancțiuni și i-am rugat pe colegi să fie foarte atenți la actul medical, iar dacă există probleme să mă informeze de urgență. Am mai luat unele măsuri pentru a spori confortul pacientelor. Am reușit să aducem în secție frigidere, astfel încît pacientele să-și păstreze în condiții optime alimentele și am făcut o sală de mese special amenajată", a precizat dr. Flavius Gliga, directorul Maternității Brașov.

Doamne ajuta!


Dana
And, yes, I am a blonde!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Am trait s-o vad si pe asta! Oricum NO COMENT!

ROMANA&BB MATEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

uau, chiar ca am trait s-o vad si pe asta! Sa vedem daca mai ia cineva exemplu.

Cristina, mamica cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iris spune:

si eu care as fi zis ca doamna cati era o doamna, s-o fi schimbat in anii astia;
din pacate adevarul e ca si pe dr gliga l-am auzit cu niste texte.....plus ca e pe linia partidului bine de tot si actiunea de genul celei din articol se inscrie in lista celor ale parchetului national anticoruptie, cu frectii la picior de lemn, scuzati...uf, m-am saturat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iris spune:

hai ca m-am enervat; au demis doua asistente cu functii, iar medicii cu functii se fac ca ploua, ei nu vazusera cum arata sectia, nu stiu si nu aud cum vorbesc infirmierele, cucurigul lor......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubutzu spune:

Super..pe cand vizite si in alte unitati sanitare unde exista''mici'' nereguli:cererea de ''atentii'',limbajul ''colorat''si multe altele de care majoritatea am avut parte?
de la Cristina si Mihai

Mergi la inceput