Shoppaholicele Redouto-masochiste (117)
Raspunsuri - Pagina 9
anne16 spune:
Anka, imi pare rau ca este bebe bolnavior...
Pt febra este bun nurofen sirop, iar pt tuse ketofen. Eu cat au fost baietii mici , de fapt si acum am in casa in permanenta albocalmin fiola este foarte bun pentru scaderea febrei.
anne16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miki68 Anne, adica e comanda din 26 si ti-au tras banii pe 7.08? Sau cum ca eu nu inteleg de unde stii ca e pe drum cristina d. www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei |
Comanda data pe 26.07
bani retrasi din cont pe 04.08
note d'avoir pe sait datat pe 05.08
bon d'achats emis pe 07.08 primit ieri
miki68 spune:
Deci:
1. kokyi (oare am scris bine?) - nu cred sa fie nici o diferenta intre papucii ado si cei pt.adulti
2. nappe=fata de masa, dar probabil poate fi folosita si la orice altceva.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
miki68 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anne16 Comanda data pe 26.07 bani retrasi din cont pe 04.08 note d'avoir pe sait datat pe 05.08 bon d'achats emis pe 07.08 primit ieri |
Aha, gata m-am prins.
cristina d.
kokiy spune:
Merci Miki...te inteleg pe caldura asta si-o mai ...mai fac o baie
Razvanel soricel&Co
Kokiy mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)
miki68 spune:
Anne, motanii mei sunt draguti intr-adevar, dar ce mai sufera saracii acu' de caldura... Stau latiti pe gresie, in cada...
Kokiy, sorry de inversare
cristina d.
ANKA-iasi spune:
merci fetelor.eu ii dau acum ibalgin sirop si novocalmin supozitoare,daca ma mai haraie si maine ma duc la policlinica.dar oricum pastrez reteta minune sa i-o arat doctoritei cand revine...
eu am o comanda din 2.08 dar mai am de stat la rand..si poate zilele astea mai dau una ca ati pus niste linkuri o hainuta frumoasa matlasata pt bebe
ANKA-iasi spune:
off-topic :cum fac si eu sa imi pun poze???ca nu reusesc....
http://img59.imageshack.us/img59/2993/poze005vo6.jpg
aici am reusit dar la albume vreau sa pun si nu stiu cum,ca l-am activat dar nu vad nici o optiune...sau sa le pun asa cum are miki motaneii,in josul pag