Shoppaholicele Redouto-masochiste (117)
Raspunsuri - Pagina 6
Bratu Monica spune:
ce invidie va fi pe gagici cand o sa para cu napp-ul meu AM PM
voi fi cea mai tare din parcare!!!!
miki68 spune:
Yeeeh, baby! Daaa' unde ai sa gand sa-l folosesti?
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
miki68 spune:
daca tu asa vrei...
cristina d.
vrabiuta spune:
hello dragelor
dupa o luuuunga asteptare mi-a venit si mie un colet de acu' o luna... si ma gandeam sa o rog pe cumnata mea sa treaca pe la posta sa il ia in locul meu in seara asta. asa-i ca nu se poate?
impresii de calatorie
claudia_prea spune:
Pentru ca nu stiu daca cititi si la subiectul "Campanie pt sensibilizarea autoritatilor", redau si aici link-ul catre petitia creata de noi - Sustinere pentru reglementarea legala a reproducerii umane asistate medical si introducerea procedurilor inseminare artificiala si fertilizare in vitro in programele nationale de sanatate.
Fac un apel la voi sa semnati petitia si sa inaintati link-ul catre ea mai departe in lista voastra de mess, pe mail, etc.
Acesta este link-ul: http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html Va rugam semnati, semnatura vostra conteaza enorm pentru noi. Va multumim
Bratu Monica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miki68 daca tu asa vrei... cristina d. www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei |
ceva sugestii???????accept cu draga inima1
Bratu Monica spune:
anne
comanda era din 05.07 habar nu mai am codul.
dar nappe a fost trimis in locul codului pentru sac shopin
eu il caut prin hartoage ,pe unde le mai am notate si revin,Sper sa-l gasesc.
caut acum...
miki68 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vrabiuta hello dragelor dupa o luuuunga asteptare mi-a venit si mie un colet de acu' o luna... si ma gandeam sa o rog pe cumnata mea sa treaca pe la posta sa il ia in locul meu in seara asta. asa-i ca nu se poate? impresii de calatorie |
Numai daca are acelasi domiciliu (in buletin) cu tine.
cristina d.