Shoppaholicele Redouto-masochiste (117)
Raspunsuri - Pagina 13
anka.san spune:
Multumesc mult,
dar esti sigura ca e bun? Am 4 produse cu prix mini si imi zice ca nu e bun:
"Attention, le code offre spéciale 61425 n'existe pas.
Merci de modifier votre saisie ou de revoir les conditions d'attribution de cette offre."
Citat: |
citat din mesajul lui ANKA-iasi da,61425 daca ai un produs la prix mini in cos iti reduce aia 6 euro david |
Anka si Andrei (17.12.2007)
poze Andrei
miki68 spune:
Anka-san, daca e prima comanda care o faci la LR nu e recomandabil sa aplici un cod de reducere. Daca vrei, pune unul de cadou. Codurile de reducere se presupune ca le-am primit pe mail pt. ca suntem deja clienti (pe unele chiar le-am primit pe mail), dar tu... Poti sa ai surpriza sa-ti anuleze comanda pt. cei 6 euro fdp pe care i-ai scazut cu cod care nu ti se cuvenea.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
anka.san spune:
N-am stiut, multumesc mult.
Atunci nu o sa mai bag nici un cod.
Anka si Andrei (17.12.2007)
poze Andrei
karfe spune:
Stiu ca v-ati luat pilota asta,cum este?Merita sa fie cumparata,este groasa sau subtire?
http://www.laredoute.fr/vente-la-couette-imprimee-marguerite.aspx?productid=324088175&documentid=346108&categoryid=0&single=&hasnext=0&hasprev=0&direct=false&pagesize=16&vsn=lesaub&prodcolor=1
miki68 spune:
Una din frantuzoaicele de "dincolo" zice ca a scris la LR despre faptul ca codurile Dora/Spiderman nu functioneaza. I s-a raspuns ca nu functioneaza decat pentru comenzi telefonice pentru ca s-au descoperit multe fraude cu coduri
cristina d.
alexia3 spune:
karfe. eu am comandat-o pe 28iunie...o astept, sa vad cum este. fetele care au luat-o erau multumite de ea.
iti voi spune ...saptamana viitoare, ca eu sper ca ajunge pana atunci...
Bratu Monica spune:
sa vezi ca fac astia o smecherie ca sa nu le mai fraudam noi codurile........si adio cadouri,nappe,vaiselle etc....
Mie-mi facea placere sa le primesc si asa.
daca ne fac bucuria asta....
miki68 spune:
Uite-asa ne invata LR sa apreciem orice rahatzush pe care acum ni-l trimit cadou Mai faceti mofturi?
cristina d.
ANKA-iasi spune:
adica pt codurile alea de le primesc pe mail si nu merg cu nici un chip tre` sa-i sun sa le dau comanda????
david